next time...

Nästa gång har jag fått en briljant idé av syster. Jag ska bjuda hem alla jag känner på en lunch där jag är o så får alla som vill o kan komma. Så hinner jag möta alla kompisar, vilket blir svårt har jag insett trots planering. Jag ska också boka in datum i tid, vilken bra idé va!?

Idag tänkte jag o Elian åka in till stan en stund. Han sover sött nu så jag har duschat o gjort mig klar. Han har varit supersnorig inatt men verkar må mycket bättre dagtid. Jag fick sova imorse o känner mig som en ny människa - TACK familjen! Elians Morfar erbjöd sig att ta honom hos sig en hel natt så jag får sova men det klarar jag inte än :) Men snällt att fråga!

Sen är bror + familj prio ett. Min lilla brorsson Manne har brutit nyckelbenet o jag har inte mött honom eller Hannes på hela veckan. SAKNAR! Imorgon är sista dagen hemma o då ska jag o Elian hälsa på Morfar också.

Kommentarer
Postat av: Maria Östberg

Bra idé för din skull!!! Så slipper du fara runt hela veckan. Kram från oss

2007-09-15 @ 09:36:09
URL: http://mariaostberg.blogg.se
Postat av: josefine

Ja men jag NJÖT varje sekund hos er! Tack igen! stooor kram o krya på er!

2007-09-15 @ 09:49:00
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Sofia

Har ni aldrig låtit Elian sova borta? Han är väl över 1 år nu????

2007-09-15 @ 10:36:16
Postat av: josefine

Sofia: nej det har vi inte gjort!

2007-09-15 @ 10:56:33
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Sofia

Du verkar absolut vara en fantastisk mamma, MEN sen kan man ju ha delade åsikter. Visst lämnar inte vi bort vård dotter, har hänt en gång på 6 mån, men vi låter vänner, mormor, farmor/farfar m.m. komma hit och natta utan att vi lägger oss i både för vår och henns skull. Känns mest ansvarsfullt att släppa in andra i alla våra rutiner...

2007-09-15 @ 23:34:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0