Prommis!

Jag har börjat älska att gå tur i vårt område. Så mycket gröna områden o jag går gärna längs älven o spanar in dagis, lekplatser o mysiga cafeér. Här sover hjärtat skönt


Fotade mig själv!
Ovanligt va?!;)

Jag shoppade MYSIGA tofflor till mig o E o precis då jag shoppat dem säger hon att de var felmärkta, alltför billga alltså. TUR för mig =) Hon skyltade om dem då vi gick såg jag. Hann också köpa ett partajkit till E, han ska på 10årsreunion med sin högstadiekull, SPÄNNANDE! Så jag har köpt tuggummi o snus. Han kanske svimmar av chocken av att jag lagt ut 65 kronor på det värsta jag vet, SNUS. Men älskar man någon så gör man.....!

Nu ska jag väcka världens mest underbara son också, tycker jag såklart! Det är så fantastiskt att vi alla (förhoppningsvis) mammor o pappor älskar våra barn SÅ högt så de gör livet SÅ mycket mer fantastiskt att leva. Det ni!

Kommentarer
Postat av: Angel

Ah det är fantastiskt tyvärr vet jag en person som jag trodde var nära vän till mig som dolde att under några år då vi ej haft kontakt av nåt slag att han fått en son,som när vi träffades igen var 2 år och detta sa han inte,när han väl berätta det och jag fråga varför dölja nåt sånt?fick jag svaret -Du frågade inte.Det där chockadem ig så mycket att jag inte kan umgås med såna personer.Ett brn är det finaste man kan få i mina ögon.Inget man ska behöva fråga någon om det e nåt man som förälder stolt ska berätta.Men alla är ju inte som du och din fina familj,lite tråkigt =/

2007-09-07 @ 17:11:32
URL: http://angelsmode.blogspot.com/
Postat av: MOGI

trendy mama ;)

2007-09-07 @ 17:34:15
URL: http://mogi.blogg.se
Postat av: Lisett

Elian har mössa och jacka och du har linne???

2007-09-07 @ 17:55:31
Postat av: josefine

Angel: oj så märkligt, du är så söt! hoppas att du möter o har andra fantastiska vänner, du verkar så himla go! kramar
Mogi: tack!
Lisett: ja han är snuvig o sover o jag gick tur i en uppförsbacke o tog då av mig koftan =) ! det var varmt idag men han sov så sött o var lagom varm. Då vet du det!

2007-09-07 @ 18:22:13
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: mams

Javisst är det mysigt att gå omkring o höra älven,visste du att det fanns så många dagis där? Jag blev förvånad.

2007-09-07 @ 22:25:40
Postat av: Therese

Ni är ett så otroligt gulligt par! Fast lill skrutten tar hem det största priset... Längtar så tills jag och min sambo får en egen sen.
Du verkar så otroligt mysig. Alltid så fina bilder! Önskar er all lycka! Kramar Therese

2007-09-09 @ 19:21:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0