SOOOL!

Jättefint väder idag. Elian drack välling kl 4 tror jag sen kl 6 var han TVÄRPIGG!! Så E har tagit honom tills jag vaknade, de kom in o pussade på mig o då var jag vaken sen. Snart ska vi ut o äta mysig söndagsfrukost hela familjen!



Kommentarer
Postat av: Guldregn

Det låter mysigt att bli väckt av pussar av dina både E:n =). Ha en härlig söndag!

2007-09-09 @ 10:41:09
URL: http://guldregn.blogg.se
Postat av: angelica

god morgon! hur är det idag? själv så mår man toppen =) visst var det imorgon ni skulle bege er mot svea =) fick ditt mess men har inte hunnit o svarat! ska göra det sen =) pusspuss o ha en underbar söndag!

2007-09-09 @ 11:06:45
Postat av: Sofia S

Åh! Läste i den bloggen du tipsade om, shit vad jag grät. Sprang raka vägen in till tv-rummet och slängde mig i min sambos armar. Gud vad man har det bra.
Läste i Anna-Stinas blogg och såg bilden på dig och Elian, du är superläcker på den bilden! gillar dina glasögon jättemycket. Är "solglaseögon-beroende"! Och kjolen, köpte den i våras när jag väntade Hedda men lämnade tillbaks för jag trodde inte jag skulle få användning av den efteråt men ångrar det som tusan, hade velat ha den på dopet nästa helg. Något tips om klädsel? Stor kram! Ha det så superbra i Sverige!

2007-09-09 @ 13:22:26
Postat av: josefine

Guldregn: Ja det var MYS! hoppas du har en skøn søndag! TACK!!
Angelica: vi mår jættebra, reser imorgon! pussar o tackdetsamma!
Sofia S: Ja uff man ska vara tacksam! TACK så mycket før komplimangen du ær så SØT! Aha ær det dopdags?! KUL!!! Ha någonting du kænner dig fin i såklart, en fin klænning o fina skor! kramar

2007-09-09 @ 16:34:05
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0