Update

Stackars lillvännen, E tog upp honom o då spydde han massor. Han var i min famn o jag tvättade av o ammade. Höll nära länge o gick omkring o myste. Han har något i halsen tror jag, eller så är det pga tänder o trötthet. Han liksom rör tungan i munnen o det ser ut som om han har något i halsen.... Jag strök hårt över ryggen o gungade honom men ingenting mer kom ut. Ammade lite till, han somnade o så la jag ner honom i sin säng. Jag har nyss duschat o kollat till honom, han sover o andas skönt. Har tagit på mig pyjamas o tvättat av mig smink, nu ska jag sova tidigt så jag orkar natten.


Kommentarer
Postat av: Kicki

Ååååå stackars Elian!!Visst känner man sig förtvivlad som mamma när ens barn blir sjukt.Kan det inte vara så att han har lite ont i halsen&därför gör så med tungan.
Jag skickar över en hel drös med krya på dig kramar till Elian!Hoppas natten går bra&att han får sova stackarn,ja ni med för den delen.
Du har en blogg som är så rolig att få ta del av&att få läsa!Alltid bra tips&alltid lika fina kort.
Kicki(Fredriks storasyster)

2007-09-01 @ 22:50:12
Postat av: Helena

Hoppas att ni
får sova gott båda två .Man oroar sig alltid för sina barn.

2007-09-01 @ 22:54:46
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Sofia

Rätt intressant att du ännu ammar..Vi diskuterade det i vår föräldragrupp hur länge man kunde tänka sig att amma, det var INGEN som kunde tänka sig längre än 9 mån. Dvs om barnet inte var matvägrare eller liknande..

2007-09-02 @ 07:58:15
Postat av: Angel

Hoppas han mår bättre i dag

2007-09-02 @ 08:14:40
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: sandra

Hoppas han blir bättre!!

2007-09-02 @ 08:14:45
URL: http://enungmamma.blogg.se
Postat av: Emma

Din blogg har blivit en del av min vardag. Missar inte ett inlägg. :)

Postat av: josefine

TACK alla söta!
I min mammagrupp så ammar 3 av 5 jag känner fortsatt. Norge är landet där flest barn ammas tydligen om det har något att säga...Att amma är ju ett begrepp, jag ammar en gång om morgonen o nu har han varit sjuk. Vissa helammar i ett år hur det nu går att ej ge annan mat förstår jag inte men alla är vi olika, tur det!

2007-09-02 @ 09:41:38
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Helena

Godmorgon! Hoppas att du får en lugn och skön söndag!

2007-09-02 @ 09:51:01
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Anna

Hur du lever ditt liv är din ensak och det ska ingen annan kritisera. Jag blir som du så trött på folk som ska berätta hur det "egentligen" ska vara. Folk utgår ofta från att deras egna åsikter och tankar är de rätta. Bias... Precis som du säger är det tur att vi är olika. Världen är inte svart eller vit och den blir precis såsom du själv gör den. Fortsätt vara dig själv! Strunta i de kommentarerna om det "ska" vara.
Önskar dig en underbar söndag! Och tusen tack för en härlig blogg!

2007-09-02 @ 11:00:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0