Vår fredag!

Så vi hann precis i tid till mötet o jag var helt oförberedd. E kom o räddade mig o tog Elian ut ur mötesrummet o allt gick bra. Nu har jag mer struktur på framtiden känner jag i mitt hemmajobbande! Känns kul. 

Jag har halvmigrän idag, det dunkar bakom ögonen o de känns halvöppna men jag kämpar på. Vi shoppade muffins o en cappuccino på väg hem o vi delade muffinsen o BUSADE så jag fick skratta massor plus att solen strålar. DET gör mig så lycklig. Fredag, världens bästa o GLADASTE son, BÄSTA blivande man o  SOLSKEN = LYCKA! 

Idag blev det lite Elianbilder då han halvsov hela vägen till o från Grynelökka om han inte satt o flirtade förstås, hans nya grej. Med allt o alla, gärna såna ensamma människor som ser lite ledsna ut o hänger med huvudet. DEM vill han göra glada!! 

Vi hann shoppa ett par brallor ifrån KATVIG tror jag det var. SUPERtuffa gröna. 

Här kommer lite bilder ifrån dagen:

På väg ut hittade vi detta paket i posten, TUSEN miljoner tack Ullis. Det var superuppskattat det du skickade, han har lekt hela dagen med dem =) 

Hej hej!

Hemma o MYSER i nya byxorna.

Att snacka i en flaska är SÅ kul tycker Elian, hans röst blir ju alldeles knasig =) 




Kommentarer
Postat av: karin

http://www.247-pharmacy.com/info/hemicraneal.php
denna medicin använder jag mot min migrän, och trots att det inte går att "bota" migrän så funkar den perfekt. Jag blir helt "frisk" , kan t.o.m gå och jobba på Scandic med hög volym och blinkande lampor. Man tar 2 tabletter när anfallet börjar och sedan en varannan timme tills man inte känner någon värk.(tror det e max 6 tabletter per dygn) Jag behöver inte ens ta mer än de två första. utan dessa får jag sjukskriva mig och stanna hemma, total tystnad och mörkläggning, och vissa dagar kräkningar. Kolla upp det med din läkare om det kan funka för dej med, det e det värt. De är inte starkare än normala huvudvärkstabletter så man känner sig inte påverkad av dem heller.
bara ett tips på hur du också kan slippa detta hemska problem. MIGRÄN!
kramisar från mig

2007-09-28 @ 18:54:28
URL: http://litentiger.blogspot.com/
Postat av: Lena

SJUKT SÖT!!!
måste ge kredd för din gammelrosa koftan du fyndade i din garderob, klockren!
kram

2007-09-28 @ 19:50:38
Postat av: josefine

karin: tack underbara du, jag läste i din blogg om detta hihi!ÄLSKAR dig! puss
Lena: å är det UppsalaLena? Kom på att du skrivit innan men svarade jag? Jag låg o tänkte på det häromnatten haha =) Tack så mycket o GLAD HELG! kram

2007-09-28 @ 23:21:12
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0