FAQ - SVAREN:

Nu så!



Hvor mange lesere har du?
Hvordan er det å være en forholdsvis ung mor,og hvordan visste du at du og E var riktige for hverandre og ville ha barn?

SVAR: Jag har ca 35 000 läsare varje vecka enligt Bloggtoppen.se.
Jag känner mig inte så ung men vet att jag är det i jämförelse med många andra. Jag tar det som ett försprång jag får (förhoppningsvis) uppleva mina barn längre och all kärlek jag fått av Elian skulle jag ALDRIG byta bort mot något annat.

Hur gör du för att få dina bilder klickbara? En del är små på din blogg, men man kan klicka dem större. tack för en läsvärd blogg, om det livet handlar om.

SVAR: tack snälla du! Jag väljer bara via Blogg.se hur jag vill publicera dem. Om jag väljer miniatyrer blir de klickbara!


hej! tänkte faktiskt på några frågor innan idag, och då passade ju detta alldeles utmärkt!
hur gammal är E egentligen?
vad använder du för läppglans/läppstift? dina läppar har alltid en så himla fin färg;)
var någonstans i Oslo ligger ert nya radhus?
kram och tack för en väldigt mysig sida, den förgyller verkligen vardagen!

SVAR: E är 27 år. Jag använder olika läppstift varje månad men satsar oftast på en rosaton. Just nu varvar jag Nivea, Gosh, Max Factor och Mary Kay. De färger jag köper brukar heta något med pink eller rose.
Jag vill inte skriva vart det ligger även om folk kanske vet. ( Pga allt hemsk som skett barn sista tiden..) Men det är ca en mil utanför stan i Oslo.
TACK snälla du!

Hej! Tack før ett jættefin blogg. Hur kænns det egentligen att bo i Oslo? Saknar du inte Sverige jættemycket? Bor sjælv med norsk sambo i Stavanger och drabbas ibland av akut hemlængtan. Har inte barn æn men ær rædd før att hemlængtan kommer førværras då. Ønskar er all lycka! Kram

SVAR: Hej, så kul att du också bor i Norge :) Jag tycker att min hemlängtan minskade då vi fick barn. Nu är detta verkligen min familj samtidigt som jag verkligen kan sakna att ta vagnen med Elian och åka hem till Syster och slappa på helgerna, baka bullar med syskonbarnen eller bara vara "liten" igen och bli ompysslad. Men att bo i en stad jag trivs i, ha ett bra jobb, alla nya människor jag lärt känna och den härliga svärfamiljen jag fått väger upp. Lycka till du också! Kram

Hejsan! Så kul med flytten till radhus, ser underbart ut. :) Kul med uppdatering av bilder. Så söt han är er Elian. Har surfat runt på nätet och hamnade av en slump på sidan snyggast.se. Såg där att det fanns någon som gjort en sida med bilder på dig och din familj, användare Josssse_ . Tänkte att du säkert ville veta det. Önskar dig en skön helg med familjen! Kram!
SVAR: TACK, jag uppskattar verkligen att få veta om falska profiler!

Verkligen en jättefin blogg. Du har en sån söt liten familj och skriver jättefint. Hur kom det sig att du flyttade till Norge, är mannen din norsk kanske =)
SVAR: Jag ville tjäna mer pengar så jag testade Oslo. E mötte jag på jobbet efter ca ett år.

SNÄLLA KAN DU INTE TA LITE MER BILDER PÅ ERT HUS INNE O UTE .. DE E JU SÅÅÅ ROLIGT ATT FÅ SE
SVAR: Tack, jag önskar jag hann men ska försöka bli bättre på det :)

Jag har undrat hur lång du är? Du ser ganska lång ut... =) Å sen kanske man kan fråga vad du helst gör en helgkväll? =)
Ha en toppendag nu! Vackra mamma! =)

SVAR: Tack! Jag är 172,5 (haha den halva cm är viktig :)) En helgkväll... om jag är trött myser jag helst i soffan med tända ljus och en bra film eller mysiga blader. Men har jag fått sova dansar jag gärna och dricker champagne med vänner. Goda tapas är den perfekta starten på en helkväll!

Jag skulle också vilja se lite mer bilder på ert hus, det vore kul. Jag vill även tacka för en fantastisk blogg! Er familj är så gullig och det är uppiggande att läsa om din vardag eftersom du är så positiv! Tack!

SVAR: Jag ska verkligen bli bättre på det =) Tack snälla söta du!

Jag har följt din blogg ett ganska bra tag nu och tittar in minst en gång om dagen, blir alltid glad av att läsa om ditt/ert liv!

Jag undrar två saker: dels vad du har för utbildning och dels om du tjänar mycket pengar på bloggen? Kanske ytliga frågor men jag tycker det vore kul att veta, och med så många läsare som du når ut till borde det vara ett bra medium för reklam för företag!

SVAR: Jag har ekonomisk utbildning på gymnasienivå. Sen tycker jag faktiskt inte att jag tjänar "mycket pengar" på bloggen. Det beror vad man jämför med, allt är relativt :)

Morrn! :D Jag har nog frågat innan men inte fått med mig svaret, men du jobbar väl 75 % nu? Jobbar du hela dar och kort vecka eller korta dar och hel vecka? (Har ju börjat tänka på jobb själv nu. Har sökt barnehage till Nora!?..)

SVAR: Jag arbetar 8-14 men ganska ofta någon timme extra, det fungerar toppen! Lycka till!

Det så så trevligt att läsa din blogg! Den förgyller faktiskt dagen.
Om du fick ge en mamma ett enda råd, vad skulle det vara?
Vad har du för drömyrke?
Vad är en förutsättning för att ha ett förhållande fyllt av kärlek livet ut?

SVAR: Att sträcka på sig och att vara STOLT! Mitt drömyrke vet jag inte ännu, därför har jag inte läst vidare... Barnmorska kanske har jag kommit på den sista tiden men jag jobbar nog med salg resten av livet pga bra pengar. Vi får se :) Jag älskar att resa, skriva, argumentera, få människor att känna sig glada... Det finns många möjligheter. Just nu satsar jag allt på Elian och evt fler barn. De är små så kort tid.
Stor fråga, jag tror på respekt, åtrå och kommunikation! Glöm inte att KRAMAS - ofta!

Jag är lite nyfiken på hur länge du och E varit tillsammans innan du blev med barn? Jag och min D hade "bara" varit tillsammans i kanppt 1år- men är det rätt så är det :D

SVAR: Vi hade varit tillsammans ca två månader. Är det rätt så är det, precis som du säger. GRATTIS!

Tänkte bara höra vart du köpt den randiga tröjan du har på dig när du och Elian bakar? Den var så fin! Tack för en superblogg! Ha en bra dag!
SVAR: TACK! Den kommer ifrån Gina Tricot och jag köpte den då jag var gravid.

Hei! veldig koslig blogg!! Jeg lurer på hvordan du holder deg så slank, og hvilke ansiktsprodukter du bruker. Kremer og make up og den slags.

Elian, er det et svenskt navn?

SVAR: Tack! Jag gör mycket hemma och leker en del med Elian + promenerar ofta. Men jag tror faktiskt att det mest har att göra med min ålder + tur. Jag behövde inte slanke bort något efter Elian.
Mary Kay använder jag till rens, fukt, serum og foundation. Sen mixer jag en god del. Bla GOSH öyeskygge, H&M öyebrynspudder, rouge fra H&M ( Shimmer pearls), läppstift fra forskjellig merker, nå Nivea.
Nej Elian är inte svenskt och inte norskt, antar att det kommer ifrån Sydamerika? Måste kolla upp det :)

Hej Josefine!
Jag undrar över vilka dina bästa skönhetsprodukter är? Har du några tips på bra grejer? Ska ju också gifta mig till sommaren och vill vara fin! När gifter ni er?
Ha det bra!

SVAR: GRATTIS! Vi har bokat kyrkan den 30 augusti. Se svaren ovan :)


Såg att någon kommenterat tidigare om det, vore kul att se bilder från det nya huset, det såg verkligen fräscht ut. Är det nybyggt?

SVAR: Huset byggdes för tre år sen

Hur mycket pengar tjänar du på din blogg?

Var Elian planerad?

Ha en bra dag :-)

SVAR: Det beror på vilka kampanjer jag har men jag berättar sällan vad jag tjänar i vardagslivet så jag vill inte göra det såhär heller. Hoppas du förstår! Ja han var planerad och otroligt efterlängtad :)

Jag undrar om det var svårt att lära sig tala norska? Och talar du svenska eller norska med Elian?

Älskar din blogg :) Kramar!!

SVAR: Så kul att du älskar min blogg, du gör mig GLAD! Jag tycker att norska språket var förvånansvärt lätt att lära sig. Jag pratar inte norska men kan såklart om jag vill =) Då du får veta små ord som gör stor skillnad är det mycket enklare. Som tex kun = endast anledning = möjlighet osv. Jag talar svenska med Elian!

Hej!

Du har en jättemysig blogg, du påminner så om en kompis till mig. Jag blir alltid jätteglad av att läsa din blogg för du verkar så okonstlad och naturlig på något sätt. En rar tjej som kan konsten att ta vara på det fina i vardagen och inspirera många läsare!

Jag har några frågor till dig. Hur lärde du och AnnaStina känna varandra? Är ni nära vänner? Hur många kvm och rum är huset? Det verkar så himla mysigt, jag hoppas på lite interiörbilder när ni fått iordning! :)

Kämpa på och tack för bra läsning!

SVAR: Tack, nu blev jag glad!! Vi lärde känna varandra via en Mammagrupp i det område vi båda bodde i. På "BVC". Vi är nära vänner! Huset är 110 m2.

Vart jobbar du och med vad?

SVAR: Kika gärna in under kategorin "Om mig" till vänster!

Hei! Jeg lurer på hvor du har kjøpt den fine boleroen i hvitt med knapp foran? Og hvilke hårprodukter bruker du? Håret ditt ser så sunt og flott ut! Vasker du det hver dag? Jeg bruker en god Redken shampoo selv og tar jevnlige hårkurer, men synes allikevel ikke det ser like sunt ut som ditt! Har du noen tips til hva jeg kan gjøre for å få like fint hår! Er det så naturlig lyst eller bleker du det? Takk for en inspirirerende blogg! Er innom og sjekker den nesten daglig. Du er så flink til å oppdatere den!
SVAR: Den kommer ifrån Indiska och det var några år sen jag köpte den! Jag använder Redken hårprodukter ur serien EXTREME men nu testar jag KPAK och är superfrnöyd. Jag vasker håret annenhver dag. Jag gör striper i utväxten på La Bionda hos Karianne som är superflink. Jag vet ikke vilken tips jeg ska gi men pröv og bruke solskydd om sommeren og ikke vask det för ofte.

Jag vill gärna ha tips på hur man får läsare till bloggen. Jag har för mig att du skulle berätta om din barndom någon gång, kan du inte göra det nu i samma veva? Har du gjort någonting du ångrar mycket, som du vill ändra på.
SVAR: Oj det är svårt att tipsa om det. Jag ser att andra tipsar om att registrera dig på olika portaler så att folk som vill läsa om det du skriver om finner fram. Sen ser jag att många kommenterar hos varandra och det ger nog bra trafik ibland om folk återvänder till din blogg. Lycka till! Jag har nog inte lovat en story om min barndom det skulle ta så lång tid :) Ja jag har gjort något jag verkligen ångrat, men kommit mig igenom det och det känns så UNDERBART!

ÅÅh jag älskar din blogg. Du är så otroligt underbar. Jag har nog ingen fråga när jag tänker efter. Ville bara läsa de andra frågorna. Så ha en underbar dag och gud välsigne er!! Eller jo, tror du på gud? Är du kristen?
Ha det toppen!

SVAR: tack snälla!!! Ja jag är kristen.

Jag undrar när historien om dej och store E kommer i del 3?! Snart?=) Det är ju värsta cliffhangern(eller hur det nu stavas;))! kramar

SVAR: oj måste kolla upp hur många delar jag skrivit, lovar att försöka skriva den snart!



STORT TACK till er alla, ni är FANTASTISKA!
Jag tog bort meningar utan frågor, men allt ni skriver gör mig otroligt SMICKRAD!

KRAMAR Josefine


Utanför dagis. Jag och Elian.

Kommentarer
Postat av: Emma

Kul att läsa! :)

2008-04-27 @ 21:12:34
URL: http://omemma.blogg,se
Postat av: Lilla Fröken

Vilken pärla du verkar vara!

2008-04-27 @ 21:16:41
URL: http://ellikaramelli.blogg.se/
Postat av: Sofia

Vad roligt med svaren nu äntligen :-)

Du har verkligen en underbar blogg och jag önskar dig och de dina all lycka i världen.

2008-04-27 @ 21:20:02
URL: http://sofialofgrens.blogg.se/
Postat av: Sara

Hej! Vill bara säga att du är en så otroligt mysig blogg! jag är inne flera gånger om dagen o läser (pluggar så sitter mycke vid datorn och vill ju gärna ha lite trevlig läsning emellanåt)



Jag är gravid med vårt första barn och har precis gjort 18 fullgångna veckor (enl. våra beräkningar. Har ultraljud på fre). Har känt lite rörelser i magen men inte så mycke hittills. När började du känna Elian sparka?



Ha det så jättebra och tack återigen för en mysig blogg!

2008-04-27 @ 22:39:10
Postat av: Jessica

Hej Josefine!

Kanske inte "min sak" att påpeka men om jag inte minns fel har det stått i din blogg tidigare att Elian inte var planerad men SÅ välkommen ändå. Vilket är helt okej, vår Ava var inte heller planerat men väldigt välkommen. Nu helt plötsligt och jag vte att jag läst det sen en tid tillbaska skriver du alltid att han var planerad, ändrat åsikt bara för att ni valde att behålla honom eller tror du att Elian skulle känna sig mindre älskad om han inte var planerad medan ert nästa kanske blir det?! Jag tycker inte att man behöver känna att graviditeten är mindre välkommen/värt bara för att man inte planerat jämfört med om man planerat...



Bara något jag reflekterat över i din blogg, tack för trevligläsning i övrigt! Hoppas Elian kryar på sig!



Kram

2008-04-27 @ 22:43:21
URL: http://studentmamman.blogg.se/
Postat av: josefine

Jag ser ej kommentaren hær men hær ær kommentaren:

Jessica om FAQ - SVAREN::



Hej Josefine!

Kanske inte "min sak" att påpeka men om jag inte minns fel har det stått i din blogg tidigare att Elian inte var planerad men SÅ välkommen ändå. Vilket är helt okej, vår Ava var inte heller planerat men väldigt välkommen. Nu helt plötsligt och jag vte att jag läst det sen en tid tillbaska skriver du alltid att han var planerad, ändrat åsikt bara för att ni valde att behålla honom eller tror du att Elian skulle känna sig mindre älskad om han inte var planerad medan ert nästa kanske blir det?! Jag tycker inte att man behöver känna att graviditeten är mindre välkommen/värt bara för att man inte planerat jämfört med om man planerat...



Bara något jag reflekterat över i din blogg, tack för trevligläsning i övrigt! Hoppas Elian kryar på sig!



Kram



SVAR: jag har alltid sagt att han var planerad,før att han var det :)

2008-04-28 @ 08:23:33
URL: http://prinsessans.blogg.se/
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Kul med svar. Jättefin bild på er! :)

2008-04-28 @ 08:39:06
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: Jagar

Vem är egentligen Miss Lyckad?

2008-04-28 @ 08:45:05
URL: http://www.expressen.se
Postat av: manuela

bor du i norge:P?

2008-10-16 @ 13:29:58
URL: http://maanuelas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0