Jag är känslig!

Så nu är Elian snart i säng, E sitter och sjunger och myser med honom då han dricker välling. Helt klart VÄRLDENS BÄSTA PAPPA! Han kramade om mig förut då han kom hem och han förstår mig, det handlar ju om oss och vår lilla familj. Vi är så tacksamma för att vi fått en sån fin, stark, frisk liten kille och detta känns för oss även om saker alltid kunde vara värre. Det är nog just tanken på det som får en att bli ledsen och rörd. Att man inte ska ta allt för givet även om det bara är en liten skelning ( som någon sa ett skönhetsfel men det handlar också om att ögat kan stanna på denna åldern i utveckling och det är INTE kul). Vi är otroligt tacksamma för att vi fått ett barn tillsammans och vi kommer göra allt för dig Elian, du är den bästa!

Nu ska jag packa upp min shopping ( skulle köpa blöjor men fyndade jeans, top och skor) sen slänga mig i soffan. Solen strålar ute och det är VÅR!


Kommentarer
Postat av: Sara - Dagens positiva

Det är så fint att läsa om er kärlek till Elian! :)

2008-04-08 @ 19:13:45
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: karin

jag förstår precis hur du känner,man går runt med en ständig oro när man har barn,för dom betyder ju mest av allt,men jag tror att det här kommer gå fint,har gått igenom detta själv,tycker du kan prata med barnen på dagis och berätta hur läget e just nu,dom kommer o lyssna intresserat o fråga tusen frågor,barn e ju väldigt nyfikna.krams

2008-04-08 @ 19:32:57
Postat av: Emelie

Tänker på dig söta du! Men ni kommer fixa detta. Jag är säker på att Elians öga kommer att bli bra och snart kommer barnen också att förstå varför och att han ska ha lappen ett tag. Så små barn har inte (tack och lov) börjat mobba ordentligt. Jag lovar att du kommer att känna annorlunda imorgon när du hämtar honom från dagis!
Ha en toppenkväll! Massa kramar

2008-04-08 @ 19:37:28
URL: http://emmi85.blogg.se
Postat av: sessan

Du har fullt lov att vara känslig på ditt barns vägnar!!

Ännu en stor kram till dig hjärtat ♡

2008-04-08 @ 20:03:53
URL: http://www.sessanochprinsessan.com/
Postat av: josefine

tack snälla!kramar

2008-04-08 @ 21:34:26
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Madelene

Känner med dej och förstår precis vad du menar!! Vår Rasmus är född med födelsemärken på bröst och rygg och huvud...dom är inte farliga så det är skönhetsfel men visst oroar man sej när vi nu håller på att operera bort dessa och mest oroar man sej för att andra barn och vuxna ska hänga upp sej på märkena och inte se Rasmus!

2008-04-08 @ 21:53:41
Postat av: en trogen läsare

Jag läser dig varje dag (beroende) du är den enda blogg jag läser. Jag har ändrat hela min livs syn efter jag har börjat tittat in här. Jag trodde man inte kunde vara den bästa
mamma, syster, arbetskamrat, dotter, sambo (nästan hustru). Men nu har jag fått det bevisat. Och att du är jämt glad spelar igen roll vad som har hänt, bara att ta de här med Elian idag att du först blir sårad när barnen
tittar på honom och ser på honom som annorlunda men sen ser det som possetift att det är därför du älskar honom. Du har en sådan härlig inställning till livet. Har även ändrat synen på barn skulle aldrig skaffa barn innan men nu skulle jag kunna tänka mig flera stycken, och de är du som fått mig att tänka annorlunda.

PS, kanske inte berätta att jag är av ditt motsatta kön

2008-04-08 @ 22:18:24
Postat av: pangbruden

Barn är många gånger klokare än vuxna.. De är säkert bara nyfikna på lappen, varför den sitter där. dom är för små för att stirra och tänka "han är annorlunda" sånt sysslar vuxna med. Barn är raka och "enkla" i tanken. Inte intriganta som vuxna. Till barnen kan man bara säga som det är. Elian är Pirat. För att hans öga ska bli bra.
Skulle inte förvåna mig om de flesta andra barn också vill ha en piratlapp. Den såg ut som ett plåster dom kanske trodde han skadat sig? Berätta för barnen på dagis. Jättefin lapp btw! På en jättefin liten kille.

2008-04-09 @ 08:23:21
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0