Akupunktur bokat!

Ni är så underbart Söta som tipsar mig, nu har jag faktiskt bokat in en akupunturstimme på fredag. Så återkommer jag med rapport sen om det hjälper! Jag gick på "modningdakupunktur" hos en jättego svensk tjej på Majorstuen då jag väntade Elian, något jag absolut kan tänka mig igen. Men nu har jag bokat in hos en man rakt över gatan på jobbet, man får spara in den tid man kan :)

Kommentarer
Postat av: Becka

Har en väninna som går regelbundet på akupunktur för värk i kroppen och för henne hjälper det jättebra! Hon kan inte va utan det nu..!!:)

Hoppas det hjälper för dej också!

2008-08-12 @ 10:59:00
URL: http://beckasinnet.blogg.se/
Postat av: Pethra

Nu vet inte jag vad denna metod kallas för, men i julas fick jag små små frön instoppade i örat, dvs. inte inne i självaste örat utan i ytterörat. Dom placerades på olika punkter som är kopplade till olika delar av kroppen där jag hade värk efter min graviditet. Som olika delar av ryggen. Sedan skulle jag massera dom med jämna mellanrum under 4 dagars tid och när jag fick riktigt ont i ryggen så skulle jag massera lite hårdare, då släppte det lite. Dessutom gjorde det extra ömt där fröet var placerat när jag hade ont i ryggen, annars gjorde det inte ont. Sedan föll fröet bort efter ca 4 dagar och sen efter 7 dagar upprepades allt på nytt igen. Jag gjorde det här 3 gånger, sen försvann mina besvär helt. Bortsett från diskbråcket som jag förmodligen dras med nu. Kan kanske vara något för din nacke. Låter väldigt mycket hokuspokus och jag var själv väldigt skeptisk först men det har ju hjälp.

2008-08-12 @ 11:04:39
URL: http://pethrelitan.blogspot.com
Postat av: Josefine,Blekinge

Jag gick för några år sedan på akupunktur för min nackvärk, men tyvärr hjälpte det inte för mig. Kan ju delvis bero på att jag är lite spruträdd och satt och spände mig hela tiden! : )

Har blivit hjälpt av träning,men nu när jag har en liten 3-månaders kille att bära på så har jag fått ont igen... Försöker röra mig så mycket som möjligt och träna hemma med hantlar, gummiband etc. och hoppas att det hjälper.

Önskar dig lycka till! Vet hur jobbigt det är att ha ont fast det inte syns. "Du som ser så pigg ut, du kan väl inte ha ont!" tänker tyvärr många...

Ha en fin dag!

2008-08-12 @ 11:05:58
Postat av: Cille

Jag kan rekommendera TENS också! Det kanske du har provat under graviditet. Det kan hjälpa mot onda nackar också. Se bara till så att du får en av de nyare modellerna och att det är någon som verkligen kan som provar ut den på dig. Hoppas din nacke blir bättre! Jag har jobbat med smärtrehabilitering i 3 år och sett vilket lidande det kan vara.

2008-08-12 @ 11:12:35
URL: http://abbeau.blogspot.com
Postat av: Nina

Hej

2008-08-12 @ 11:27:48
Postat av: Nina

:0) Denna dator!!!

Jag hittade just din blogg. Jag väntar också mitt andra barn i början på februari! Har en kille som blir 3 i november samt 2 bonustjejer på 14 och 16 år!

Med tanke på dina nackbesvär hoppas jag verkligen att akupunkturen hjälper. Har du sett över din arbetsplats? Det kan också hjälpa ff a i längden.

Kram, Nina

2008-08-12 @ 11:30:42
Postat av: LillaEmmas Dagbok

Hej! Jag har också gott på akupunktur för min nacke som också är riktigt problematisk. Jag går på huvudvärkskliniken en gång i veckan och få nålar in i nacken och olika ställen i huvudet. Det jag har hört är, i allafall i sverige, att man inte ska ge gravida akupunktur. Eller framför allt vill inte den som sätter nålarna ha det på sitt ansvar om något skulle hända med fostret. Min syster fick inte heller akupunktur när hon väntade barn! Kan vara värt att tänka på! Hoppas du får hjälp så du slipper besvären, vet precis hur jobbigt det är!!!!Stora kramar från Emma

2008-08-12 @ 11:53:53
URL: http://lillaemma1984.blogg.se/
Postat av: angelica

akupunktur måste man göra rätt många ggr innan man märker skillnad. Jag ska göra min tredje på fredag och än har jag inte kännt någon skillnad.

Kram

2008-08-12 @ 12:46:13
URL: http://wippzi.blogg.se/
Postat av: Josefine

tack för era tips!

Synd att fler ska ha ont :( det tar så mkt energi!

KRAM!

2008-08-12 @ 14:05:50
URL: http://www.prinsessansdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0