Dagis idag gick toppen!

Nu har vi precis ätit måndagsmiddag här, fiskpinnar, potatis, grönsaker och lättcremefraiche med pressad citron. Jag är en Happy MAMA som ligger i sovrummet och softar nu. Det gick så bra att hämta Elian idag och han hade haft en fin dag vilket gjorde mig väldigt glad. Då vi kom lekte han med de andra och var superglad att se oss. Sen lekte han vidare, matade kompisarna på låtsas och kramade alla hejdå innan vi åkte hem. SKÖNT! Nya fröken är jättehärlig och verkar ha en bra humor vilket är viktigt då de växer och utvecklas så mycket. I love vårt dagis!


I bilen, lättad efter hämtning.
Det är alltid stort då något är nytt men avdelningen är så söt och Elian verkade bara glad att leka med sina kompisar igen trots att vi varit vi tre hela sommaren. Men vi fick masa kramar både jag och E då vi hämtade ;)

Hemma!
Vår utmaning varje dag är att Elian alltid vill vara ute och leka då vi kommer hem. Men oftast har vi ( som idag) massa påsar, mat och annat och vill gärna komma IN. Så det blir lite skrik innan vi kommit in men sen går det bra.

Kommentarer
Postat av: Stina

Oj vad stor han ser ut din lilla pojk, helt otroligt lik dig! Pröva att tala om en stund innan ni är hemma vad ni kommer att göra när ni kliver ur bilen, barn brukar ofta acceptera läget om dom vet vad som kommer att hända och ske, sen finns det ju också en hel del trotts hos de små liven ;) Kramar Stina

2008-08-04 @ 17:27:29
Postat av: Line

Så godt å komme i gang igjen synes jeg...her har vi hatt første dag i barne hage og lille jenta(6år) har hatt aller første dag på SFO..og det var litt scary!!! Ha en flott uke...(nå står det en super trøtt lillemann her ,ved min side og maser om å få legge seg!!!! ) god kveld og!!! Fra en trofast leser!!!

2008-08-04 @ 18:30:23
URL: http://frkfischersverden.blogspot.com
Postat av: Jenniepennie

Skönt att allt gick bra! mina troll börjar dagis på måndag och den äldsta säger redan att han inte vill! så vi får väl se hur det går! tror dock att han ändrar sig när han upptäcker att alla kompisarna är på plats!

2008-08-04 @ 19:05:37
Postat av: Hanna

Vilken vacker gravid Mama du är!!

2008-08-04 @ 19:08:56
URL: http://vardagsmammans.blogg.se/
Postat av: REBECCAS

åh, vad ni är vackra tillsammans! :D

2008-08-04 @ 23:46:00
URL: http://riibeccas.blogg.se/
Postat av: Patrickhelena

This site rocks :-) Very nice! Greetings from Spain.

2009-02-02 @ 12:02:12
URL: http://patrickhelena.blogspot.com
Postat av: Patrickhelena

This site rocks :-) Very nice! Greetings from Spain.

2009-02-02 @ 12:02:35
URL: http://patrickhelena.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0