En vilja av stål!

Idag då jag kom på dagis var de precis på väg ut. Elian hade på sin lapp( för stor men de vanliga var slut) och lekte med motorcyklarna som är hans favoriter. Tror jag nu vet vilken tvåårspresent han ska få. Jag pratade med fröknarna och han lekte glatt. Efter tjugo minuter fick jag "låtsasgåhem" för att han skulle hänga med mig hem.




Det går undan i svängarna och han kör nedför backarna och sen upp igen.


Sekunden innan vi gick sa jag att det är så bra att han har lappen på dagis eftersom han hemma alltid pillar bort den direkt. Vad tror ni sker? Jo han tar av den då vi kommer till bilen som stod fem meter ifrån dagis, snacka om att känna sitt barn.


Jag och Elian fixade ärenden innan vi hämtade E och då sprang Elian och kramade denna glassman. Han pussade på den också och samtidigt som det var sött kan man ju tänka på hur ofta de tvättar av den!? ;)

Vår kramgoa vilde som alltid ska göra som han vill. Inte hålla i handen, alltid hoppa i vattenpölar osv..Man blir svettig av att vara utan vagn så tillslut tog jag en kundvagn och satte honom i den.





Kommentarer
Postat av: Jayleene

Sött=) nån som e glassugen kanske, ...hihihi=)

2008-08-05 @ 19:24:55
URL: http://jayleene.bloggspace.se
Postat av: REBECCAS

kanske försökte flörta till sig en glass ;) haha Men barn får ju i sig en hel del smuts på dagis, gemensamma leksaker osv. Som man säger: "lite smuts rensar magen".. Det är ingen fara.

Hoppas ni får en mysig kväll, kram! :)

2008-08-05 @ 19:49:24
URL: http://riibeccas.blogg.se/
Postat av: Nina

Hej! Känner igen det där med stark vilja. Är där jag också, inte alltid så lätt... Tycker du alltid är toppen! Kram på ER!

2008-08-05 @ 21:01:41
Postat av: Josefine

Absolut, jag är inte rädd för bakterier =)

Nina: go girl, vi får sätta gränser så gott det går!TACK för dina fina ord, jag blir superglad!



KRAM

2008-08-05 @ 22:11:01
URL: http://www.prinsessansdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0