Mardrömsmaraton!

Inatt har jag konstant ( känns det som) drömt bröllopsmardrömmar. Ringen gick sönder, vigselringen var i gult guld ( ska ha i vitt ), mina tärnor var borta, inga blommor, ingen slöja och då jag sprungit fram och tillbaka ( långt) med svetten i pannan var E borta?! HEMSKT och jag är HAPPY att det är en vanlig dag och att det fortsatt är någon vecka kvar så jag hinner fixa det sista.

HOPPAS få mail ifrån prästen idag så jag kan ringa de som ska sjunga ( de BÄSTA!) och sen fixa färdigt med menyn ikväll. Puh! Ibland är man lite stressad i sitt undermedvetna. Det spöregnade dessutom på "vår" dag.

Happy Torsdag det kan bara bli bättre!


Vi nu. Jag ska VILA då E kommer hem idag för jag känner mig som om jag sovit noll. Men allt går.
Elian sov med mig och snurrade omkring som en propeller och E somnade på soffan. What a night!


Kommentarer
Postat av: Emeliie

Vilken är er dag? Hoppas ni tar många fina bilder, för så fint par som ni är så skulle det vara skam om det inte fotades på er stora dag :)



Ha en toppendag! Kram Emelie

2008-08-07 @ 07:10:47
URL: http://emeliiepettersson.blogg.se/
Postat av: Pethra

Bröllopsnerverna som spökar. :o) Hade samma sak, det värsta var drömmarna om min vigselring och ännu värre var det att det blev som i drömmen. Tack och lov så gick allt att ordna till min belåtenhet men skoj var det inte. Mitt tips är att ha inte allt för stora förhoppningar om att dagen ska bli precis som man har föreställt sig för det blir den nästan aldrig och då blir man heller inte besviken. Viktigast är ändå att man får uppleva denna dag med sin käraste och att alla som står en nära vill dela dagen med en. Det är en mäktig och väldigt känslosam dag och något av det finaste man kan uppleva! Önskar er all lycka och att ni får en underbar dag.

2008-08-07 @ 07:53:16
Postat av: Sandra

Bröllopsnerverna börjar komma fram! Men det kommer bli ett så fantastiskt bröllop! JAg gifte mig i lördags och var super nervös innan vi skulle gå in i kyrkan men när väl dörrarna öppnades lev jag lugn och dagen blev den bästa i mitt liv.

Du kommer vara en så vacker brud och ni kommer vara ett riktigt vackert brudpar! ALL LYCKA TILL!!!



Njut verkligen av denna tiden när ni planerar de sista detaljerna. Dagen D går bara så fort så man måste verkligen NJUTA!

2008-08-07 @ 08:18:54
URL: http://sandrasverklighet.blogg.se/
Postat av: Angel

så fina ni är

2008-08-07 @ 08:20:51
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Emma

Stumpan,OM det nu skulle regna, så kom ihåg att det betyder lycka för brudparet juh! :)

2008-08-07 @ 08:38:38
Postat av: Sofie

Vilken vacker blogg du har.. hur får alla sina bloggar så snygga och vackra? :)

2008-08-07 @ 09:04:16
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Postat av: j

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=1458

2008-08-07 @ 09:11:45
Postat av: Barbamorsan

Ja det är mycket att tänka på för dig nu.Det sägs ju att man bearbetar saker i sömnen. Låter bra att vila kan tänka att du behöver mycket av det nu. Allt kommer säkert att gå bra, lycka till!!!!

2008-08-07 @ 09:12:31
URL: http://barbamorsan.webblogg.se/
Postat av: REBECCAS

Tur att det bara var en dröm! Hoppas allt går fint med klänningen & resten av planeringen. Lycka till!! :-) Ska själv snart vara solist på bröllop, vilket är himlans nervöst men det känns samtidigt så fint! ;D

2008-08-07 @ 10:51:25
URL: http://riibeccas.blogg.se/
Postat av: Sara

Ha ha! När jag skulle hämta ut min ring tre dagar före bröllopet så VAR den i rödguld, trots att vi hade beställt vitt. Inget att göra åt saken med så kort tid kvar. Men det blev en underbar dag i alla fall, och det där med ringen fungerar som en rätt bra historia. Lycka till med det sista! Om det inte blir exakt som planerat så blir det säkert toppen ändå!

2008-08-07 @ 18:13:16
Postat av: Eve

dagarna innan jag skulle gifta mig drömde jag en massa hemska drömmar, bla att jag sprang runt & skulle köpa bukett & det slutade med att jag fick vissna ruttna näckros blad till bukett & jag var alldeles svettig & inte iordning gjord. usch usch. men det är bara det undermedvetna som spökar med en. allting vart hur bra som helst & vi fick vårt sagobröllop!

2008-08-07 @ 21:09:33
URL: http://babys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0