Receptet på "min" hallonpaj!
FYLLNING: 2 dl creme fraiche frysta/ färska hallon 1 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker
1. Sätt ugnen på 225 grader 2. Smält smöret. Blanda med socker, mjöl, bakpulver. 3. Tryck ut degen i en pajform. 4. Blanda ihop ingredienserna till fyllningen. Häll den i formen. 5. Grädda i 20-30 minuter. Låt svalna.
Ps. Hallonen kan absolut bytas ut med väl avrunnen ananas ( krossad på burk) Det blir supergott. Serveras med vaniljglass eller kall vaniljsås ( finns att köpa på IKEA om man ej bor i Sverige)
ENJOY!♥

Mums! Älskar hallon!!
Mums, vad det lätt gott! Måste testas, jag brukar göra den med krossad annanas. Jag är glutenintolerant och brukar byta ut till glutenfritt mjöl, och det fungerar utmärkt. mina vänner tyckte tom att den blev ännu godare då. Blir väldigt knäckig och god med glf mjöl.( Så testa även ni som är glutenintoleranta)Ikväll blir det nog hallonpaj mums ;) Ha en fin dag!/ Jossan
Mums, vad det lätt gott! Måste testas, jag brukar göra den med krossad annanas. Jag är glutenintolerant och brukar byta ut till glutenfritt mjöl, och det fungerar utmärkt. mina vänner tyckte tom att den blev ännu godare då. Blir väldigt knäckig och god med glf mjöl.( Så testa även ni som är glutenintoleranta)Ikväll blir det nog hallonpaj mums ;) Ha en fin dag!/ Jossan
Åh. Din hallonpaj blir det hos mig ikväll.
Tack!
Mums vad gott! Blir en perfekt efterrätt ikväll då vi ska ha middagsgäster. Tack för att du bdelar med dig av allt Josefine :) Ha en underbar dag! /Caroline
Jag brukar göra pajen med ananas, den är supergod. Men jag ska nog prova med hallon eller varför inte blåbär de blir säkert supergott!
Mums! Fast här hemma blir det kladdkaka ikväll :)
åhh shit vad gott med hallon!
Mmmm, lät gott! Ska det vara 2 dl hallon också? Kram och tack för receptet!
Massa god paj =). TRor dock att ett ägg har kommit bort i receptet. Pajen blir nämligen väldigt rinnig utan ;)
Very resourceful, thank you dave