FREDAG med sjukt barn?

Elian och jag har legat och kramats massor idag! Sen helt plötsligt då vi ska klä på och gå ned så säger han SOVA och lägger sig i fosterstälning. Han blir helt plötsligt varm och jag misstänker feber...Han kom hem igår igen med rinnande näsa ( dagis = bakterier!) och idag verkar det som om hans Luciakjole blir oanvänd... JÄTTETRÅKIGT men jag ska hålla alla tummar för att han snabbt är frisk igen. Han kanske bara behöver sova ut.

Ni är säkert många som antingen är på dagis / skola just nu eller ska dit idag så ni får njuta tåget lite ifrån mig också. Men det kommer ju fler år då han dessutom förstår mer och att han missar något. Nu ska jag äta lite frukost här medans han sussar. Sömn är alltid det bästa så jag är glad att han somnade.

Kommentarer
Postat av: grombaben

Dakar liten! Det er vel tiden for! Han forstår vel heldigvis ikke såå mye av lucia helt enda. Dere får ha en liten luciafeiring i helgen istedet, hehe:) Her har jeg bakt med lussekatter (etter oppskriften du anbefalte - de ble jo superluftige og gode!) til kollegaene mine. Fredagsstemning på kontoret.God helg til dere:)

2008-12-12 @ 08:22:30
URL: http://grombaben.blogspot.com
Postat av: Emelie

Stackars liten, så tråkigt att han blev sjuk i dag. Men som du säger, det kommer fler år. Nästa åt är ni dessutom fyra som kan fira Lucia.Hoppas du får en fin dag!

2008-12-12 @ 10:06:24
URL: http://emmlans.blogg.se/
Postat av: Maria

stackars liten.

Här e det inget lussefirande, dagis har det näsat vecka....utan föräldrar lite tråkigt....

2008-12-12 @ 10:09:51
URL: http://minajagochlea.blogg.se/
Postat av: Betty

Uch då, det går så himla mycket på dagis nu, förkylningar, magsjuka och annat skoj ;)Vi har haft båda delarna!Hoppas ni får vara friska över helgen och kanske ni kan lussa lite på lördag?! =)Mvh Betty

2008-12-12 @ 10:40:02
URL: http://frubettys.blogg.se/
Postat av: Therese

Trist att ni missar Luciatåget, men det kommer ju åter varje år så det är kanske ingen katastrof! Det viktigaste är att ni mår bra och är friska!

Kramar

2008-12-12 @ 11:10:34
URL: http://tostberg.blogg.se/
Postat av: Josefine

TACK TACK TACK!!!!!Kram!

2008-12-12 @ 20:19:23
URL: http://www.prinsessansdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0