Lugnet före stormen


Jag fikade lussebullar idag till lunch precis innan Elian gjorde sig illa.
Först såg jag inte hans bula men då lyfte jag på luggen och jag fick GreysAnatomyflashbacks till där de måste öppna huvudet för att låta hjärnan svälla då hans bula verkligen stod rakt ut flera centimeter plus var blå och blodig så jag ringde direkt sjukupplysningen. Det är skönt att vi kunde åka till en närakut så vi slapp sitta i stan med hela Oslo. Men det allra bästa är såklart att det gick bra!

Han har sovit i soffan och nu ätit massa köttbullar  ( Mamma Scans) och älgpasta ifrån IKEA. Det är det enda han äter nuförtiden som middag, annars vill han ha bröd med brunost eller messmör och bananer. Bättre att han äter än att han tar en tugga och sen säger färdig. Men vi fokuserar inte alls på det. De dagar han inte äter så mkt säger jag ingenting.

Just nu ritar killarna i köket och jag ville egentligen bara tipsa om den söta brickan ifrån IKEA som är på bilden ovan. Jag är en bricktjej och tycker det är väldigt praktiskt och fint. Så denna är en perfekt gåbortpresent till nästa middag / lunch du ska på! Den heter BUSIG och kostar endast 39 kr.

Kommentarer
Postat av: kaitlin

Hej!

jag ska lägga ner flera tusen på mitt hår snart, extentions och färgning, jag vill ha DIN och ALLA SOM LÄSER DETTA'a åsikt om vilken hårfärg jag ska välja.

tack för din åsikt, ha en toppen dag.

xoxo kait

2008-12-27 @ 17:17:34
URL: http://kaits.blogg.se/
Postat av: Anonym

MMmm vad gott med en lussebulle. jag har inte ätit en ända i år är det inte katastrof? hoppas du har enbra dag och att magen mår bra!

2008-12-27 @ 17:18:55
URL: http://cdailylife.blogg.se/
Postat av: Madelaine

Skönt att det gick bra på akuten med lillkillen!



Brickan är verkligen super duper fin..

2008-12-27 @ 17:32:10
URL: http://madelainef.blogg.se/
Postat av: Kari

Så fint at det gikk bra med Elian. Håper dere fortsatt får en fin jul

(Og kjære Josefine..jeg har SÅ dårlig samvittighet for at jeg ikke har sagt det før, men masse hjertelige gratulasjoner på din 25-års dag på julaften)



-klem-

2008-12-27 @ 20:20:36
URL: http://hestiaverden.blogg.no
Postat av: Elin - mamma till Tyra

Den är jättefin den där brickan, men jag spanade mest in lussebullarna... är Sååå sugen! Tror jag blivit sockerberoende efter allt julgodis, hihi

Kram på dig och hoppas att det inte är någon fara med Elian!

2008-12-27 @ 20:32:37
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/
Postat av: Anna-Lena

Stackars liten! BRA det gick bra... :D Och det med maten går upp och ner! Oscar kan äta jätteite i perioder och mer sedan. Frågade på helsestasjon och där se de bara att det är just så; att det går i perioder! Oscar har haft en frukt-period när han nästan bara åt frukt, en kött och nu pasta!?.. Ha ha... så såna är de bara! :D Skönt med spa-stund! Det har du förtjänat! Kramar

2008-12-27 @ 20:43:38
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: STYLEMIND

åååå jag älskar din rosa blogg :)

blev sugen på lussebullar också.................



kram jenny

2008-12-28 @ 12:20:13
URL: http://stylemind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0