Gäster och rosa champagne!

Ikväll har jag( läs VI)myst med bröllopsboken. Kikat och uppdaterat gästlistan och annat. Man måste verkligen tänka till, man kan ju inte bjuda alla man vill så att det tex blir ojämnt mellan mig och E. Så man får bjuda dem man känner och umgås med helt enkelt. Allting kommer bli så bra, fick en härlig känsla i magen ikväll :)

Imorgon är det jobb och dagis som vanligt men jag och Elian ska på mysigt äventyr efter kl 15. Vi ska hem till Kristin och Scott och leka och ha det trevligt. Jag ska också prova hennes bröllopsklänning som jag aldrig sett men jag tror jag redan bestämt mig för den jag provade ikväll. Vilka lyxiga tider, prova fantastiska klänningar, provsmaka champagner, menyförslag och tårtor. Livet som en Prinsessa mitt i bland alla blöjor ;)


Sötnosen

Kommentarer
Postat av: Lina

Låter riktigt kul!!

2008-02-19 @ 22:05:33
URL: http://liihna.webblogg.se
Postat av: Susanne

Ohh, vilken härlig tid ni har framför er. Att betämma allt och forma sitt bröllop till det ni vill ha. Vi gifte oss i augusti
i fjol och det var underbart, verkligen ett minne att ha med sig resten av livet.Så det är väl värt att lägga tid på förberedelserna, vara lite obekväm och stå på sig för att utforma dagen som man vill ha den. Kram

2008-02-19 @ 22:13:22
Postat av: Maria

Va roligt att få planera!!
Vi var några vänner som var bjuden på bröllop i somras men dock INTE middagen - men festen :-o. Väldigt snopet och kanske lite tråkigt då vi var med på möhippan och köpt presenter. Hade varit roligt och fått höra alla tal, alla skålningar och middagen på ett bröllop är ju halva festen. Det kändes som vi var bjuden för att dom skulle få presenter.
Kram

2008-02-20 @ 11:06:15
URL: http://mariaostberg.blogg.se
Postat av: Jessica

ÄLSKAR ER.. KRAM

2008-02-20 @ 17:30:22
URL: http://jessicaengstrom.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0