kommentar om vårt bröllop!

Haha som jag skrattade! Kanske jag borde bjuda in någon som kan blogga ifrån bröllopet? Någon som INTE gillar mig? Eller någon som gillar mig? Nejdå tro mig, att skära ner till 100 gäster ( max antal i lokalen) är inte lätt...redan nu.

Ps. Min Mamma har helt plötsligt lärt sig smsa snabbt som ***. Tidigare klarade hon endast att svara och att ringa ( knappt) via sin mobil... Hon måste vara ganska desperat att fixa upp allt mellan oss så att hon stolt kan peka på mig på bröllopet och säga att jag är FAB! Undrar varför jag är som jag är? Inte konstigt...

Kommentarer
Postat av: Fabmama

Hoppas att allt ordnar sig mellan dig och din mamma! Visst är det konstigt att människor ibland har oanade talanger...
Jag hoppas verkligen att du får ha en god relation till din mamma resten av livet, jag har verkligen insett själv hur viktigt det är. Vi lever ju trots allt bara en gång.

2008-02-26 @ 21:40:34
URL: http://fabmamas.blogg.se
Postat av: josefine

det är sant!
tack =) KRAM

2008-02-26 @ 21:41:51
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Charlotte

Hoppas det ordnar upp sej mellan er! Oavsett kommer ditt/ert bröllop bli underbart men det är ju once in a life time så det vore väl underbart om alla är med! KRAM från en trött mama som ska plugga!

2008-02-26 @ 21:49:47
URL: http://upptagnamamman.blogg.se
Postat av: Grisen och Jag

Det är så knepigt när man har någon nära som man inte riktigt kan sätta fingret på... Någon som man älskar, men som man ändå håller ett litet vakande öga till.. Usch! Du bestämmer över ditt liv - glöm inte det!
God natt, stumpan1

2008-02-26 @ 22:28:18
URL: http://ekorrhjul.wordpress.com
Postat av: Anna-Lena

Har oxå lite jobbigt med mina kära och nära nu! Mamma och sytrar!?.. Eller är det bara jag!?.. Hm... det är oavsett ledsamt! Känner med dig!.. KRAM

2008-02-26 @ 22:46:06
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Anonym

DU Jag tycker verkligen att NI ska ta tag i er relation! Plötsligt finns ni inte för varandra längre!! Min mamma slets från min armar när jag var 12 år. Jag gråter mig fortfarande till sömns i mellanåt efter 13 år. Jag blir så förbannad när jag läser att ni är ovänner. Fy fan, ni är vuxna människor!! Jag har själv barn & kommer ALLTID finnas för henne!!!!

2008-02-27 @ 08:36:28
Postat av: C

Anonym: Nu svarar jag inte för Jossan utan jag vill bara påpeka att ibalnd är det inte så lätt heller! Jag förstår att du känner så med tanke på vad som hänt dej men ibland när man inte känner till en hel historia ska man tänka sej för innan man kritiserar och dat faktum, som du skriver, att de är vuxna människor gör ju att de själv kan bestämma och ta allt i sin egen takt och på sitt eget vis... Alla relationer är inte enkla, även om man är vuxen och även om det är till sin egen mamma... Jossan, jag håller tummarna för att det fixar sej!

2008-02-27 @ 08:58:54
URL: http://upptagnamamman.blogg.se
Postat av: Anna

Hoppas verkligen att det löser sig med dig och din mamma. Ni verkade ha en så bra relation innan, då hon ofta var och hälsade på er och ni var ute och seglade mm, Ha en underbar dag! Kram

2008-02-27 @ 09:05:28
URL: http://starwoman.blogg.se
Postat av: Anonym

Nej nej nej!! Du vet inte vad du pratar om.
Jag känner inte till deras historia, men den bryr mig inte heller. Livet är så kort, så snälla ta vara på det. och vem är du? Vad har du vart med om i ditt liv, INGENTING!! Hålla en Tumme för att det fixar sig, vad är de för trams. Josefin och sin mamma älskar varandra, även jag har följt denna blogg ett tag så även jag har ju sett deas kärlek till varandra. Det ska ta tag i sitt problem NU!! Innan det är försent...

2008-02-27 @ 10:55:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0