Perfect start!

Dagen har startar helt fantastiskt! En glad son, solen skiner och jag fick sova en timme mllan 8-9. Fast jag blir faktiskt inte speciellt mycet piggare, men att sova är den största lyxen sen vi fick barn. Ger vi varandra något fint så är det ofta sömn =) Känner ni igen er ni som har små barn?!


Såg en stark och härlig intervju med två av mina favoritskådespelerskor på tv4, Lenda Endre och Maria Lundqvist. De sa många annorlunda oh kloka ord om skilsmässor, kärlek och annat. Ibland är det så skönt att tänka utifrån någon annans perspektiv. Man får inte vara för "enkelriktad".



Att köra bilar eller rulla bollar fram och tillbaka är det roligaste just nu. Eller att leka jagis, Elian springer sååå snabbt så vi hinner knappt hinna ikapp. Men favoriten är hans bil som han åker omkrig på ifrån kl 6-19. Naken, med pyjamas, nyduschad eller supertrött .. Oavsett så kör han sin bil :)

Nu ska jag snart lägga lilleman, han är trött och jag är trött. Men jag ska nog passa på att göra mig klar för dagen. Vi behöver dammsuga efter en vecka med sjukling här hemma. Men det kan man göra sen, eller imorgon. Idag ska vi NJUTA! Onkel ska få besök av Elian och jag ska på tjejlunch!
Fast nästan alla tjejer som skulle vara med är sjuka. Det ska oavsett bli jättemysigt.

Kommentarer
Postat av: Annelie E

Haha, känner igen det där med bilen :-) Den är väldigt poppis här hemma också, min son är 3 år och älskar den fortfarande. Nu har han extra kul, det är ett riktigt rally här hemma i vardagsrummet när han far fram på sin bil och lillebror springer i sin gåstol ;-) Det är verkligen roligt att se vilken glädje de har av varandra redan!

2008-02-23 @ 10:58:33
Postat av: Anna-Lena

Vi startade oxå med Lena och Maria! Härliga kvinnor! :D Ha en superskön fortsättning på helgen!

2008-02-23 @ 16:19:24
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Hallvardidunn

Hello. Enjoyed your web site :-) ! ! !

2009-10-01 @ 09:56:16
URL: http://hallvardidunn.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0