PLAYDATE!


Shoppade dessa idag åt K. De luktade SÅ gott då de band in ginst i buketten!
VÅR. Här står buketten i bilen och sprider energi.


Här är det bus som gäller... :)

Kärleken till sin Mamma♥
Jag blev så glad då Kristine berättae att hon brukar använda sin FANTASTISK MAMMA t-shirt i knallrosa då hon behöver energi. ( jag kommer tyvärr ej ihåg vart jag shoppade dem, men tullen blev skyhög så jag glömmer det helst :))

MAT! Kalkonkorv med "lompe" och gönsakspuré. Ska också börja göra sån åt Elian för det är ju SÅ nyttigt och han älskade det. (Tex blomkål, broccoli och lite grädde. Använd stavmixer och servera!) Här och på bilden nedan ser ni att Elian skelar lite. Imorgon ska vi till läkaren för att få hänvisning till en specialist så att vi kan träna bort detta.

image3490
KUL!


Fin trehjuling som var lätt och som ej lät så högt då de körde omkring. Andras leksaker är ju SÅ spännande.

Idag fick jag minnen tillbaka ifrån Mammaledigheten, den var fantastisk och väldigt soft samtidigt som det var tufft. Kristine har gått igenom ett speciellt år och jag är så impionerad!!! GRATTIS i förskott till er bröllopsdag♥ vännen!

Kommentarer
Postat av: Emma

Söta bilder :)

2008-02-20 @ 19:13:25
URL: http://www.metrobloggen.se/emmaa
Postat av: a n n a

söta bilder och söta barn :)
hoppas du får en bra kväll !

2008-02-20 @ 19:18:12
URL: http://asurvivor.blogg.se
Postat av: Minna

Min dotter på 7 månader skelar också,ska till specialist den 5 mars och kolla upp detta.Det är väl bra att kolla upp i tid för görs inget så kan ett öga bli dominerande och det andra få sämre syn.Det vanligaste är väl lappträning tror jag.Hoppas det går bra när ni ska dit,kram.

2008-02-20 @ 19:44:12
Postat av: Lissan

Jag kanske är kass, men jag ser inte att Elian skelar!?!

2008-02-20 @ 19:47:45
URL: http://www.lisselissans.blogg.se
Postat av: Lissan

Tror jag såg på fel bild förut ; ) men nu ser jag lite vad du menade...

2008-02-20 @ 19:49:03
URL: http://www.lisselissans.blogg.se
Postat av: Jenny

Vilka gulliga bilder, de ser ut att haft roligt!

Bra att kolla upp det itid! Jag skelade när jag var liten, opererades när jag var 2-3 år och det försvann helt och jag har inga problem med synen idag, 20 år senare. Otroligt vad läkarna kan göra!

2008-02-20 @ 20:08:53
Postat av: Therese

Hei, hei. Så gøy å se bilder av både Scott og Elian. De har blitt SÅÅ store og SÅÅ søte! Koselig at dere får sett litt til hverandre. Tenk at det er snart 1 1/2 år siden vi møttes for første gang, med bittesmå bebiser på helsestasjonen. Det er ikke til å tro hvor fort de vokser til. Gleder meg sånn til å se Kristine og Scott i slutten av april. Da får vi storbesøk til Westport :-). Ha en deilig kveld, og tusen takk for hilsen på Morsdagen :-). Det var veldig koselig. Stor klem fra meg og ett blowing kiss sendes fra Maria til Elian. Therese

2008-02-20 @ 20:37:12
Postat av: TP

Hej Josefine, jag kan inte se att Eilan skelar - har tittat på andra kort och ser inget. Att det är på just den bilden (minimalt) kan kanske vara att han är lite trött i ögonen. Även vuxna människor skelar ibland då man är ansträngd eller trött.
Kul att höra vad specialisten har att säga.
Ha en fortsatt trevlig kväll!

2008-02-20 @ 20:46:30
Postat av: josefine

Tack för att ni delar med er!!!
Det är avdelningsledaren på dagis som sa att vi ska kolla upp det. Hon har själv skelat och bivit opererad och helt "frisk". Så vi satsar på att vi kan träna bort det. Han skelade superlite då han var mindre och bvc förklarade det som trötthet men nu sker det lite oftare och självklart mest då han är trött.
Men jag väljer att inte blotta honom så mkt = lägga ut bilder där han skelar.

KRAM!

2008-02-20 @ 20:49:58
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Malena

Min systers son som är 3 år var hos en ögonläkare för ett år sen för att han skelade. Dom gjorde någon undersökning men sa snabbt att det var något han skulle växa ifrån. Nu skelar han ytterst lite, men det är ju såklart olika från barn till barn. Hoppas i alla fall att allt går bra för er!

2008-02-21 @ 08:58:41
URL: http://mittliviludvika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0