SOFT måndagskväll hos oss!

Nu råder det ett lugn i vårt hem. Allt är väldigt rent och fint eftersom jag städade som en galning mellan 16-16.50 då killarna gick iväg och shoppade korv med bröd åt Elian. Det är SÅ skönt att städa utan något sällskap tycker jag =) Nu åkte E precis iväg hem till Tore, de ska ha xboxkväll. Det passar mig utmärkt, strax börjar Andra Avenyn och jag fick en stor chokladkaka av E innan han åkte.


Sötnosen käkar springandes omkring hemma. Lite busig får man vara ibland!
Då och då vilade han på sin pall.

Varje gång vi är någonstans där det finns barnmöbler så sätter han sig. Han älskar de små stolarna. Vilket påminner mig om att vi skulle shoppa bord och stolar åt honom i ettårspresent mem de var slut. Nu ska vi shoppa dem då vi flyttat =)


Bilder ifrån IKEA.NO





Kommentarer
Postat av: Petra

Måste bara få tipsa!
Jag har två sånna stolar som jag ska sätta upp på väggen och ha växter på men det jag ville tipsa om är att de är superbra som extra stolar, de håller även för vuxna så det är en super bra investering!

Ha en mysig kväll!

2008-02-25 @ 21:01:25
URL: http://bitchigbrunettsbravader.blogg.se
Postat av: Jossan

Min lille har det settet med bord o stolar, helt perfekt! Och som Petra här inne sa, de håller även för vuxna att sitta på, vi sitter ofta o ritar på det bordet tillsammans! Kram.

2008-02-25 @ 21:14:44
URL: http://jossanochnoels.blogg.se
Postat av: helena

skönt o se att de finns fler "xboxänkor" därute :)

2008-02-25 @ 21:39:20
URL: http://chiii.blogg.se
Postat av: Jennie

Hihi de möblerna fick Jack i 2-årspresent fast jag har målat på dem så de är personliga just för honom! Poppis och fina :-)

2008-02-25 @ 22:00:27
URL: http://grafiskformgivare.blogg.se
Postat av: Sofia S

Jag är också på jakt efter möbler till Hedda, tror det kommer bli perfekt som ettårs-present i sommar! Än är hon ändå för liten.
Förstår att ni längtar efter huset, jag längtar också, än har vi inte hittat ngt men det kommer när man minst anar det. Stora kramar!

2008-02-26 @ 08:35:46
URL: http://sofiass.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0