Lyxproblem!

När jag ligger här och snorar så känner jag extra mycket hur gärna jag vill vara pigg och fräsch. Jag har aldrig varit så täppt som nu och det beror enligt läkaren på graviditeten, slemhinnorna och allt det där... Till saken, igår ringde jag till min frisör för att boka tid hos min favoritfrisör Karianne. Men hon var sjukskriven... sen ska hon gå på Mammaledighet. Hon väntar TVILLINGAR, jag blev alldeles varm och glad inombords. Hon är den sötaste tjejen och vi har pratat lite kort om barn och minns jag inte fel så hade hennes kille tvillingar på sin sida släkten, men jag kan minnas fel? Oavsett så var det väldigt oväntat och jag står nu utan frisör, knappt 1,5 månader innan mitt bröllop.... MÅSTE få tag i någon som gör slingorna på mitt vis. Det kan ju dessutom bli annan färg då man är gravid. Vi håller tummarna, jag behöver både frisörbeök och ansiktsbehandling efter alla tråkiga sängliggande stunder sista tiden känner jag.

Så nu har jag gnällt av mig lite, lyxproblem är ganska härliga ändå. De betyder väldigt lite men tar upp en del av ens tid :)

Kommentarer
Postat av: Cingla

Karianne!!! ÅÅÅÅÅ, Jag blir sååå glad då jag ser det namnet: jag heter nämligen Cariann o brukar alltid svara att många i Norge heter så (på kommentaren "å vilket ovanligt namn")// Hälsningar Cariann (Cingla)

2008-07-11 @ 22:09:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0