Solig dag!

Vi har fint väder idag, solen skiner och det kommer och går moln. Men vi är fortfarande inne. E får LÅNG sovmorgon ( fast han blev lite arg då jag kom in och flyttade på vårt klädskåp...) och Elian borde somna snart... Han vägrar byta sin bajsblöja, vet inte helt varför men så länge han har den kan han inte få någon lunch iallafall. Så jag väntar!

Ska snart ta en dusch och sen vila då han sover, sen är det dags att övertala E att åka till IKEA! Håll tummarna för att han går med på det.

Kommentarer
Postat av: Anna-Lena

Eftersom han har sovmorgonene men stort S ;) borde du få en tur på IKEA alltså! Och sömntutan går efter och betalar!.. Mmm... Japp! Inget tjafs här ;)

2008-07-12 @ 12:21:04
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: AnnaStina

HAPPY lördag vännen min! :) Vad fint du gör i hallen och hoppas hoppas att du får med dig E till Ikea så att du kan shoppa soffa ! håller tummarna ;) Här upp i norr är det en solig dag idag (molnen förvinner ett efter ett) och vi ska strax gå ut en tur så jag kan fixa lite ärenden inför middagen ikväll då vi ska fira mamma 65 år. Njut helgen och att du får må bättre !! LÄNGTAR till vi ses då vi är back in town igen. Puss & Kram! :)

2008-07-12 @ 12:34:28
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: Sara

Vad härligt med IKEA. Det är så roligt när man har saker man ska shoppa :)

2008-07-12 @ 13:16:40
URL: http://sarasdagbok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0