BALLONGER!

Nu har jag sovit sen jag skrev sist, SKÖNT! Vaknade av två killar som smög på mig och gav mig en puss. Sen kastade de sig i sängen varannan gång. Ni ska se dem. E först, springer, eller snurrar eller hoppar till sängens ände och sen bums hoppar han upp i sängen. Så kommer Elian efter och härmar ALLA rörelser. De skrattar tills de kiknar, och jag också ;) Sen lekte Elian med sin Fridaysballong. Han släpper den upp i luften och skrattar och sen hoppar han för att få tag i den.

Igår sa jag till Mamma att ballonger är den BÄSTA reklamen för en restaurang. Alla barn får en ballong, föräldrarna fotar och VIPS så ser man vart fotot är tagit, tänk nu i bloggvärlden och med alla bilder man lägger på nätet. Varför har inte  mysiga butiker fina ballonger åt barnen?? Om jag hade en butik skulle det finnas rosa och vita ballonger, de flesta barn fascineras av dem och blir glada av att uppmärksammas!


Barnen är vår framtid - ge dem din tid och uppmärksamhet!
Det var en väldigt härlig sak med att få barn, man är inte själv nummer ett. Att alltid tänka på en annan person före sig sälv ger en bra perspektiv på mycket här i världen.

Kommentarer
Postat av: Angel

Hahah möjligen bra marknadsföringssätt men tröttsamt

2008-06-16 @ 19:16:50
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Sofia S

På Vero Moda här i stan har vi alltid ett lager med ballonger liggandes, perfekt att blåsa upp och ge till barn som ledsnar på sina mammor när de prövar kläder! Alltid lika uppskattat.. :-) Borde fler butiker ha! Instämmer absolut.. :-) KRAMAR

2008-06-16 @ 19:18:36
URL: http://sofiass.blogg.se/
Postat av: Mira

Jag har varit inne på det jag med. Så inom snar framtid beställes härmed ballonger till min lilla barnbutik!Grattis det frodande livet i lilla magen och hoppas illamåendet strax går över.

2008-06-16 @ 19:33:45
URL: http://metrobloggen.se/husfrun
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Ballonger var ju det bästa man visste när man var liten! Helt klart ett smart sätt att marknasföra sin butik/restaurang/osv. :)

2008-06-16 @ 19:51:23
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: Titti

jag gillar denna bilden på någotvis.

känns väldigt barnslig eller vad man ska säga!

kolla gärna in min blogg!

kram

2008-06-17 @ 02:43:48
URL: http://tittigilbert.blogg.se/
Postat av: Josefine

Smart, fler små gåvor åt barnen då vi är på shopping! :)

2008-06-17 @ 11:36:00
URL: http://prinsessansdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0