Sometime!


Idag på Arlanda.

Nu vet jag inte riktigt när nästa inlägg kommer hos mig, tappade lusten idag då jag inte vet hur jag ska förhålla mig till privat / sjukskriven / dela med mig / förpliktelser osv.... Har nämligen bara förpliktelsen mot mig själv och min familj - som TUR är!

Kram så länge

Kommentarer
Postat av: LinnM

jag förstår dig efter kommentarerna nedan och som jag skrev så är det helt absurt hur de resonerar. Ta hand om dig och din familj, njut av bröllopsplanering och av din familj är samlad. Glöm inte att du är fantastisk!kram

2008-06-06 @ 22:13:44
Postat av: Anna

Jag förstår dig också! Är så tråkigt när folk ska lägga sig i saker dom inte har ett dugg med att göra :/Ha iaf en jättefin helg hos din familj. Jag ÄLSKAR din blogg o läser flera gånger om dagen. Den gör mig glad :)

2008-06-06 @ 22:22:27
URL: http://annamyren.blogg.se/
Postat av: Emma

hoppas du fortsätter skriva, för din blogg ger glädje och för mycket privat behöver du ju faktiskit inte ge ut om du inte vill det. men jag hoppas du tar mod och skriver snart igen :) stå på dig!!

2008-06-06 @ 22:39:49
URL: http://emmsies.blogg.se/
Postat av: Lina

Fy vad en del människor har svårt för vad privatliv innebär! Jag tycker att du skriver fantastiskt bra om dig och din familj. Du delar med dig av mycket, men håller ändå lagom distans!jag hoppas att du snart mår bättre och att du inte låter dig slås ner av människor som inte har bättre för sig än att klaga på andra.Visst finns det folk som är sjukskrivna i onödan, men vad har det med dig att göra? Varför orkar man ödsa sin energi på att klaga i en blogg när man inte har en aning om varför personen är sjukskriven??Hoppas du får det fint med familj och vänner och ta hand om dig själv. Det finns många som bryr sig om dig och mår bra av att läsa din underbara blogg, men kom ihåg att det är du och din familj som är viktigast!Kram från Lina med familj2008-06-06 @ 22:47:14
Postat av: Caroline

håper ikke du forsvinner!!!

du er en utrolig positiv og lyser opp hverdagen til mange mennesker.det er vel først og fremst de som er negative og som vil kritisere som gir lyd fra seg her.alle vi andre som bare kikker innom fordi vi blir glad av å lese,vi kommenterer kanskje ikke...så hååper på snarlige oppdateringer!bryllupsplanleggingen er morsomst ;)

2008-06-06 @ 22:47:27
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Hej där!

Du väljer helt själv när det känns bra att blogga igen; tills dess... TA HAND OM ER! Fortsätt njuta av livet och jag hoppas med alla tummar och tår att du mår bättre snart! Ha en trevlig vistelse här i Sverige med familjen!

Kram på er!

2008-06-06 @ 22:52:27
URL: http://tumadre.blogg.se/
Postat av: Anna-Lena

Tråkigt med sånt tjafs! Nej det är ingen respekt för det privata! Att folk tror att du lämnar ut ALLT är ju bara skrattretande! Varför skulle du!?.. SOm du skriver har du bara förpliktelser mot dig själv och din familj! KOS deg hemma ni istället och strunta i "oss" ;) Kramar till dig och din söta familj!

2008-06-06 @ 22:57:11
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Hoppas allt löser sig till det bästa!Krya på dig prinsessan!

2008-06-06 @ 22:58:44
Postat av: Mary

Jag blir så ledsen när jag läser kommentarena i tidigare inlägget där man kritiserar dig och spånar i huruvida du ska arbeta eller inte! Det är inte konstigt att man blir trött och ledsen när man läser sådant! Har läst din blogg länge och varje dag blir jag glad av den så jag hoppas innerligt du kommer skriva vidare! Njut av er semester med familj och vänner. Dem är det bästa man kan ha och ger en så mkt glädje!

2008-06-06 @ 23:08:58
URL: http://princesssmary.blogg.se/
Postat av: Helena

Mycket kärlek och omtanke till dig Josefin!Du gör ett fantastiskt jobb som hardworking mama och driver dessutom en av Sveriges mysigaste bloggar!Ta hand om dig och snälla bry dig inte om surkärringar som måste ha något att gnälla om hela tiden. Avundsjuka kallas det.

Puss och stor kram till dig och din söta familj.

och förresten välkommen hem!

2008-06-06 @ 23:10:00
Postat av: Fredrika

Precis läst igenom dina kommentarer och jag säger som så många andra, varför lägger sig folk i?

Dom har troligen inget bättre för sig.

Jag är själv 21 och har vart sjukskriven i 1½ år nu, och vet hur mycket skit folk snackar ibland. Bry dig inte om sånt tjaffs än.

Jag och såååå många andra älskar att läsa din blogg o följa ditt liv och det ger oss så många leenden varje dag, så jag talar nog för de flesta när vi hoppas du kommer fortsätta som tidigare.

Önskar dig och dina pojkar en UNDERBAR tid "hemma" :)

En massa styrkekramar till dig Josefine!

2008-06-06 @ 23:27:49
URL: http://www.nogg.se/EddeGirl
Postat av: Kristina

Hej Josefine

Det ar ingen tvekan om att du ar en fantastisk och underbar tjej-det tycker alla vi lasare. Din blogg ar fantastisk och du ger mig mycket gladje i vardagen.

MEN- jag kan inte lata bli att kommentera nar din sjukskrivning ar en sa typisk reflektion av hur samhallet ser pa sjukskrivningar idag: namligen att sa fort man kanner sig "lite sliten" sa sjukskriver man sig. Samtidigt som man har nog energi att gora annat som man "mar battre av".

Jag betalar mer an garna skatt men jag vill inte att mina skattepengar ska ga till sjukskrivningar till folk som har nog energi over till vad jag menar ar nojen- sasom reson, traffa vanner, brollopsplanering, aka till stranden osv.

Det ar viktigt att vi tar denna diskussion i Sverige nu, fore det gar at h"lvete.

Josefine-istallet for att tveka over hur du ska agera infor detta med sjukskrivning, resor ovs. Ta diskussionen! Kanske ar det jag som inte forstår? (Och ja, anvander du vara skattepengar for att ta fri, far du ocksa forklara varfor du ar hemma)

Aterigen, du ar en fantastiskt tjej. Omtanksam, en fantasisk mor och sambo. Ingen tvekan- men snalla du- vaga ta diskussionen!

2008-06-06 @ 23:31:03
Postat av: Annelie

Kristina: Josefine har väl ingen skyldighet att redogöra för oss läsare varför hon är sjukskriven?Sköt om dig Josefine! Hoppas att du vill skriva här snart, läser din blogg varje dag och tycker att den är så mysig och inspirerande! Kram.

2008-06-07 @ 00:20:11
URL: http://nelinas.blogg.se/
Postat av: Erica

Hej Josefin,tack för en jättefin blogg, jättekul att få följa dig och din familj och jag förstår dig helt om du tvivlar på om de är värt att blogga när folk reagerar så här, och sen inte ger sig heller.Herregud, hur kan man med att hoppa på en annan människa så med sina "diskussioner"?

Tror människan att det bara är att sjukskriva sig för att man är "sliten" och så är allt frid och fröjd, vem säger att Josefin ens är i närheten av "lite sliten"?

Finns säkert mycket man tänker på och går igenom i en sån situation som med all säkerhet inte blir bättre av att man blir påhoppad och ska behöva stå till svars för varenda svensk (? hon bor ju i Norge) sjukskrivning.Krya på dig och ladda upp batterierna med din familj, dom som verkligen kan stötta dig!Kram

2008-06-07 @ 00:25:43
Postat av: Johanna och Stina

Vi kommer å sakna er om du tar paus!

2008-06-07 @ 00:35:54
URL: http://vovvenviggo.blogg.se/
Postat av: Jenny

Man kan ju inte lägga av så fort det blir lite jobbigt! Ta diskussionen om du vill bemöta kommentarerna - eller strunta i det och fortsätt skriva din blogg som uppskattas av så många! Bloggen är ju din och ska självklart följa "dina regler" (hoppas du förstår vad jag menar?!) men det är väl inte så konstigt att folk har åsikter om det de läser, både över internet och i verkliga livet... och det hör ju liksom till när man har en blogg med läsarantal som en mindre dagstidning :)

2008-06-07 @ 00:36:39
Postat av: Moi

Jag blir upprörd när jag läser vissa kommentarer... vadå "ta diskussionen"? Josefine, du behöver inte alls förklara varför du är hemma. Det är din ensak och det har inte vi med att göra. Hoppas du haft en mysig dag med familjen! Sov gott! Många kramar till dig!Som sjukskriven i dagens samhälle så ses man som en människa som bara utnyttjar systemet. Klart det finns dom som gör det på riktigt MEN det är jävligt trist att få den stämpeln bara för att man är sjukskriven.2008-06-07 @ 00:39:26
URL: http://www.metrobloggen.se/itsmoi
Postat av: Veronica

Hej, jag är en tjej på 18 år som läst din blogg ett tag, men jag har aldrig kommenterat innan. Nu gör jag det, för jag vill tala om för dig att du är en enormt bra förebild, verkligen, och att du verkar vara en helt underbar människa med en fantastisk personlighet.

Ta hand om dig,

kram

2008-06-07 @ 00:40:24
URL: http://veronicaholmbom.blogg.se/
Postat av: Jenny

Moi; läs vidare :) "ta diskussionen om du vill bemöta kommentarerna - eller strunta i det och fortsätt skriva".. Det är väl ett ganska enkelt val?! Antingen lägger man ner tid och energi på det eller så struntar man i det! Var är allt prat om positivt tänkande och att det är ens egen inställning till saker och ting som har betydelse osv i sådana här situationer?Josefine; Jag tycker att du ska pausa om du vill, men hoppas på att du fortsätter som vanligt för annars skulle jag sakna dina uppdateringar!

2008-06-07 @ 01:10:37
Postat av: Johanna

Men skit i vad folk skriver! DU vet varför DU är sjukskriven. Enough! Låt folk hålla på och skriva en massa blajblaj, men låt det inte komma in dig på skinnet. DU vet att DU är bra! DU vet att DU gör allt DU kan för att klara av dagen med ditt onda, låt ingen annan lägga sig i.

2008-06-07 @ 06:52:48
Postat av: Marie

Du kan da ikke la deg stoppe av at noen få personer legger igjen negative kommentarer? Det er jo minst 15 ganger flere som støtter deg... Alle kan jo ikke være enig med deg, og alle er ikke alltid like forståelsesfulle, sånn er det bare.Håper du snart føler deg bedre, jeg har full forståelse for at det kan være vanskelig å kombinere jobben din med store nakkesmerter og hodepine. Jeg har lest bloggen din en stund, og forstår at det er stort prestasjonspress i den jobben du har, når man jobber på provisjon straffer det seg jo å ha en dårlig dag eller en dårlig periode. Men dårlige dager og perioder har vi jo alle... Kanskje hadde det vært en idé å se etter en annen type jobb i en periode, hvor det er lettere å tilpasse jobbhverdagen? Dette er bare en velment tanke fra meg, bare du vet jo om dette vil hjelpe din situasjon.God bedring, og kos deg på besøk "hjemme":)

2008-06-07 @ 07:14:10
Postat av: Nina

HEj Josefin! Tråkigt att du känner så, vill ju att du ska blogga. Bästa bloggen jag har läst och följt nu så länge. Hoppas att du får tillbaka inpirationen snart och känner dig motiverad. Förstår dig även till fullå och önskar dig all lycka i framtiden. Kram från Nina!

2008-06-07 @ 08:02:49
Postat av: Maria

Hej Josefin!Har precis vaknat och tittar ut, blå himmel! Är det inte helt fantastiskt? Hoppas att du får en skön och avslappnande helg i Sverige trots mycket planering!Fortsätt med din positiva inställning till livet och ta vara på det som betyder något för dig, precis som du säger! Du har verkligen fått mig att ändra inställning till livet!

2008-06-07 @ 08:42:00
URL: http://kerstinmarias.blogg.se/
Postat av: Josefine

Usch vad tråkigt!! Jag förstår dig fullt ut. Jag tror inte disskutionen handlar om din sjukskrivning egentligen. Tyvärr finns det alldeles förmånga bittra och avundsjuka människor som måste försöka trycka ner andra personer. Alla stora bloggare drabbas det och det är grymt trist :( Jag hade tagit en lite bloggpaus om jag var du. Njut av dagen här och nu :) Stor kram

2008-06-07 @ 08:58:57
Postat av: madde&wilmer

HEJSAN!!JA FOLK har lite att göra,varför kan man inte stötta och hjälpa istället så mår många bra utav att klanka ned på aNDRA!!!Ja jag förstår att det blir svårt att HELA tiden blunda och att inte försöka bry sig!!Jag skickar massa styrkekramar och du får det underbart på hemma plan och NJUT nu av din familj och ta lite "blogg vila ihelgen"

och jag hoppas att du fortätter att blogga!!jag läser din blogg flera gånger per dag!!!

kramar madde&wilmer

2008-06-07 @ 09:01:08
Postat av: sandra

ha en bra dag!

Kommentera gärna min blogg,

puss :)

2008-06-07 @ 09:05:07
URL: http://zazzies.blogg.se/
Postat av: Josefine igen...

Till Kristina: Så du menar att för att man ska bli sjukskriven ska man vara så pass dålig att man bara kan ligga i sängen? Det beror väll helt på VAD man är sjukskriven för och VART man jobbar! Du har ju ingen aning om det ser ut i Josefines fall. Ett sådant personangrepp är otroligt feg och elakt!

2008-06-07 @ 09:07:05
Postat av: Hanna

Först vill jag skriva o säga att jag bara älskar denna blogg går in flera ggr per dag för att läsa denna underbara blogg om den söta familjen:)Sen så vill jag bara säga att jag fattar inte varför folk ska lägga sig i osv när man är sjukskriven om man nu är det kan det vaar för många skäll och det kan ha med väldigt privata saker att göra med.. tex att stressa ner då kan det vara skönt och få åka bort på lite semester tycker jag..

Spec till familjen.Ja hoppas ni har det underbart härligt Josefine här i sverige njut och ta det lugnt :)))Krya på dig // Hanna (en som älskar din blogg)

2008-06-07 @ 09:07:07
URL: http://hannis84.blogg.se/
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Helt rätt! Du bestämmer själv och har inga förpliktelser mot oss som läser. Tråkigt att vissa resonerar så uppåt väggarna när det kommer till vissa ämnen. Hoppas att din helg i SVerige är fantastisk! Kram. :)

2008-06-07 @ 09:08:32
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: Mimmi

Du är en underbar människa med en underbar blogg. De personer som bemöter andra med avundsjuka får bara negativt tillbaka. Vi finns här för att stödja och hjälpa varandra och missunsamhet leder ingen vart. God energi till dig och din underbara familj! Kram!

2008-06-07 @ 09:11:21
Postat av: karro

vad ska du hitta på idag? :D

kram

2008-06-07 @ 09:18:08
URL: http://thegirlbehind.blogg.se/
Postat av: J

Ta den tid du behöver. Kommer sakna dina dagliga inlägg men det viktigaste är ju att du känner en glädje av att skriva dina inlägg åå inte känna tvärtom. Hoppas att du har en bra helg hemma i Sundsvall. Njut av livet och bry dig inte om dom som "trycker" ner dig! Mys på! Yo gooo Girl

2008-06-07 @ 09:35:11
Postat av: Anonym

"Postat av: Kristina

Hej Josefine

Det ar ingen tvekan om att du ar en fantastisk och underbar tjej-det tycker alla vi lasare. Din blogg ar fantastisk och du ger mig mycket gladje i vardagen.

MEN- jag kan inte lata bli att kommentera nar din sjukskrivning ar en sa typisk reflektion av hur samhallet ser pa sjukskrivningar idag: namligen att sa fort man kanner sig "lite sliten" sa sjukskriver man sig. Samtidigt som man har nog energi att gora annat som man "mar battre av".

Jag betalar mer an garna skatt men jag vill inte att mina skattepengar ska ga till sjukskrivningar till folk som har nog energi over till vad jag menar ar nojen- sasom reson, traffa vanner, brollopsplanering, aka till stranden osv.

Det ar viktigt att vi tar denna diskussion i Sverige nu, fore det gar at h"lvete.

Josefine-istallet for att tveka over hur du ska agera infor detta med sjukskrivning, resor ovs. Ta diskussionen! Kanske ar det jag som inte forstår? (Och ja, anvander du vara skattepengar for att ta fri, far du ocksa forklara varfor du ar hemma)

Aterigen, du ar en fantastiskt tjej. Omtanksam, en fantasisk mor och sambo. Ingen tvekan- men snalla du- vaga ta diskussionen!

2008-06-06 @ 23:31:03"Kristina!

Jag måste sitera din idiotiska kommentar & hoppas du själv ser hur du trampar fel!!Detta är inget politiskt debatt forum, så ta den debatten någon annan stans så är du snäll.

Du förstår att Josefines sjukskrivning går alldeles inte ut över dina skatte pengar, HON ÄR BOSATT I NORGE & JOBBAR I NORGE!!Så lägg ner dina dåliga argument & tänk på att det INTE är allt du vet! Hade jag vart dig hade jag bett miljoner gånger om ursäkt för att jag trampat in i en annan människas privat liv & ställt krav!!

KRAMAR i miljoner Josefine♥

2008-06-07 @ 09:42:11
Postat av: Sessan

Det var jag här över Josefine...... blev så upprörd så det gick för fort fniss...Puss puss

2008-06-07 @ 09:43:48
URL: http://www.sessanochprinsessan.com
Postat av: anna

Jag som många andra tvekar nog inför att ta sådana här diskussioner men när det blir så här så blir jag så arg så jag kokar.Kristina innan du fäller idiotiska kommentarer;1. Ta reda på vad Josefine är sjukskriven för

2. Ta reda på i vilket land hon bor i

3. Ta reda på vad det innebär att vara sjukskriven

4. Kolla upp svensk politikSen tycker jag att du kan sluta upp med att hon är skyldig att ta diskussionen, herregud! Ingen är skyldig att behöva försvara sig för att man är sjukskriven.

bara för att man är sjukskriven innebär det inte att man ska ligga hemma, TVÄRTOM!! Är man sjukskriven ska man ta hand om sig själv, vila upp sig. Om nu någon väljer att umgås med sina nära och kära så är väl det ett utmärkt val!Kommentera inte en människas livssituation och tros sig veta allt innan du möjligtvis själv varit i samma situation!Och Josefine, ta vara på dig nu under tiden du är sjukskriven och gör ALLT som för dig att må bättre!!

2008-06-07 @ 09:54:05
Postat av: Lisa

Hallå! Vad händer i helgen? :)

2008-06-07 @ 10:12:37
URL: http://lisalisalisa.blogg.se/
Postat av: Marias Kakburk

Jag skulle precis skriva de, gör vad som känns rätt för dig och din familj, att följa sitt hjärta/magkänsla brukar alltid vara det bästa!Önskar dig en underbar helg!

2008-06-07 @ 10:21:44
URL: http://mariaskakburk.blogg.se/
Postat av: Antonette

Ønsker dere ei flott helg i Sverige!Nyt tiden med familien, kos dere med bryllupsforberedelsene, og prøv å ikke la disse tåpelige kommentarene gå innpå deg. :o)

2008-06-07 @ 10:41:50
Postat av: Tilda

God morgen Josefine!Håper du får en fin dag i sola!Det vil alltid være mennesker som er så misfornøyde med sitt eget liv at den eneste måten de kan føle seg bedre på er ved å snakke ufint om andre. Jeg forstår at det er vanskelig, men forsøk å ikke bry deg om det! Husk at det er utrolig mange flere som støtter deg!Jeg håper du snart føler deg bedre. Det er vanskelig å kombinere jobb og familie i den hektiske hverdagen vi lever i. Det vet jeg alt om selv. Ut fra bloggen din har jeg forstått det slik at du har en krevende jobb. Kanskje det hadde vært en ide å forsøke noe annet en periode? Da tenker jeg på en jobb hvor inntekt ikke er det viktigste for firmaet og hvor det er fokus på andre ting som gir mer overskudd igjen til deg? Dette må du selvfølgelig vurdere selv. Jeg deler bare mine umiddelbare tanker med deg! Selv har jeg en slik jobb og jeg føler den er mer enn krevende nok. Det står stor beundring av kombinasjonen din type jobb og familie.Klem

2008-06-07 @ 11:03:13
Postat av: Dockan

Oj oj, vilken debatt om din sjukskrivning! Jag förstår att du tappar lusten för att blogga! Dock tycker jag att du är modig som lägger ut så mycket om dig själv och din familj, det skulle jag aldrig kunna göra! Och väljer man att vara så privat som du faktiskt är, så får man ju också räkna med att alla inte kommer att lämna snälla kommentarer, folk kommer att lägga sig i och säga vad de tycker. Det är väl lite av priset du får betala.... Ha det bra!Hoppas att du fortsätter blogga! /D

2008-06-07 @ 11:04:31
Postat av: sanny

du är så söt på alla bilderna jämt

hoppas du mår bättre snart

2008-06-07 @ 11:08:06
URL: http://sannyt.blogg.se/
Postat av: Ej sjukskriven

Jag fick ingen sjukskrivning, försäkringskassan här i Sverige godkände inte den så jag fick gå tillbaka till mitt jobb inom vården :-( jag har diabetes, reumatisk värk + psorasis.Jag bara ligger i sängen när jag har jobbat tur jag har min sambo.

2008-06-07 @ 11:39:24
Postat av: Starmama

Hej Josefine! Tänk hur många bloggbesökare du har....många. Det är klart att folk blir nyfikna varför du är sjukskriven en tid framöver. Folk har ju inget med det att göra men skriver du en sådan sak på din blogg så är det ju det första man gör, man undrar varför du är sjukskrivning. Sen hoppas jag naturligtvis att allt står bara bra till med dig. Du är en ung tjej och har hela livet framför dig! Jag kan tänka mig att du har ett tufft jobb som säljare, att man måste klara av sin budget för att få ut en viss lön. Jag hade aldrig klarat av att jobba under såna förhållanden så jag lyfter upp hatten till dig. Hoppas du har det skönt i Sverige med din familj, njuuuuut!Kram!

2008-06-07 @ 12:45:19
URL: http://starmamas.blogg.se/
Postat av: Maria

Du verkar helt underbar Josefine och jag skulle ha älskat att ha dig som vän, så jag hoppas att allt går dig väl i livet.Bli en en skådespelare i andras dystra teatrar. Var din egen.KRAM!

2008-06-07 @ 13:00:47
Postat av: Anna

Jag håller med Kristina till 100%. Folk sjukskrivs till höger & vänster hela tiden så inihelsike för LÄTT. Tack Kristina för att jag inte är ensam om mina åsikter. Inte f*n ska man gå till stranden när man nyss blivit sjukskriven???? Eller flyga iväg till släktingar. Då är man inte SÅ sjuk så att man inte kan arbeta enligt mig. Och jo, jag tycker visst att man ska befinna sig hemma när man är SJUKSKRIVEN, i annat fall tar man SEMESTER. Eller söker nytt jobb. Detta är inget politiskt forum, jag vet. Men jag kände bara att jag var tvungen att hålla med Krstina här.

2008-06-07 @ 16:51:32
Postat av: Anna

Tack för att du tog bort min kommentar. Det träffa mitt i prick eller? Klarar du inte av negativ kritik ibland oxå tycker jag du borde fundera över ditt framtida bloggande.

2008-06-07 @ 16:57:47
Postat av: Anna

Eller det kanske du inte gjorde. Jäjä tack för mej.

2008-06-07 @ 17:06:07
Postat av: Maria Östberg

Oj, vilka utlägg för din sjukskrivning!! Hoppas att vi snart får läsa om dig och din familj igen!! Krya på dig! KRAMAR FRÅN MIG

2008-06-07 @ 17:20:01
Postat av: Lina

Man kan bli sjukskriven för så mycket olika saker.Bryter du armen (eller benet) blir du sjukskriven i regel för vem använder inte armen i jobbet? MEN du lever ju ditt liv som vanligt, nästan. Är det fel?Får du cancer blir du sjukskriven. Mellan cellgifterna när du är stark vill du träffa nära och kära och leve ett normalt liv. Är det fel?Dör någon i din närhet (ex man,sambo, barn) kan du bli sjukskriven. Då vill du kanske ha din familj nära dig och försöka återkomma till vardagen sakta men säkert. Är det fel??Men detta är kanske saker som läkarna inte längre ska ta som anledning till sjukskrivning?? Kan du stå upp, kan du jobba???Till Josefin: Lycka till med all planering. Jag hoppas du återkommer och förgyller vardagen!!

2008-06-07 @ 18:08:07
URL: http://liihna.webblogg.se/
Postat av: Linda

Josefin tack för din jättebra blogg! Försök att inte bry dig om negativa kommentarer utan tänk på det positiva! Krya på dig! Om du mår bra av att blogga när du är sjukskriven så är det ju upp till dig!kram

2008-06-07 @ 18:16:20
Postat av: Ingela

Jag har själv kronisk värk i nacke och axlar som lett till nästan ständig spänningshuvudvärk. Det är fruktansvärt jobbigt i längden! Jag tycker du gör det jättebra som fixar att vara så positiv och aktiv, din blogg får mig att må bättre.

2008-06-07 @ 18:42:16
Postat av: John Smith

Kom ihåg att svenska Försäkringskassan och A-kassan har börjat använda bloggar för att se när folk verkligen är sjukskrivna, och om de kanske skulle kunna jobba istället (och det kan man nog om man är "sjuk" och ska ut och resa).Jag kan tänka mig att samma gäller för norska motsvarigheterna.Bara ett tips.2008-06-07 @ 18:59:57
Postat av: Anna

Ojojoj, jag blir så ledsen då jag ser vad människor skriver. Att vara sjuk upplevs inte lika för alla och hur man väljer att hantera sin situation är även det någonting individuellt. Att leva med smärta medför inte bara fysisk funktionsnedsättning utan är även enormt psykiskt påfrestande och det kan vara oerhört svårt att få bukt med på egen hand. Så Josefine, ta all den hjälp du kan få av din familj och dina vänner, planera för ditt bröllop och njut av sommaren med allt vad det innebär och strunta blankt i vad andra anser att du bör göra. Kroppen skall hålla hela livet ut och för att detta skall vara möjligt måste man även lära sig att lyssna på den då den säger ifrån. Tack för mig.

2008-06-07 @ 19:01:34
Postat av: Maja

om jag inte misstar mig helt nu men är läser vi inte alla denna bloggen för nöjes skull för att den faktisk ger många av oss ett leende på läpparna och många gånger också smittar Josefins POSITIVA jag av sig iallafall på mig som annars lätt vid minsta motgång har lätt för att gräva ner mig " tyvärr =)Och nu massa ??? och kommentarer om varför hon är sjukskriven , jag fattar verkligen inte , vad är det som är så störande egentligen , det sjukskrivs folk varje dag så det är ju inget konstigt sen varför osv ja det finns väl en anledning till det såklart , det är ju för helskotta en LÄKARE som sjukskriver tror inte att man bara kan valsa in och dra en historia och så blir man sjukskriven - men jag kanske har fel ?Jag blev sjukskriven pga av graviditet först 2 mån pga av illamående sen 1 månad av foglossningar

min arbetsgivare bråkade om detta och även människor runtomkring hade ju ett par väl valda kommentarer såsom - GRAVIDITET ÄR INGEN SJUKDOMnej det är det ju inte och ja det är självförvållat men om man inte kan äta och bara spyr = hur mår man då ?och är man produktiv = tveksamt

foglossningar så illa att man inte kan gå 50 m i streck då ? ska man komma till jobbet sätta sig och be arbetskamraterna hjälpa till att serva en istället för att sköta sitt ?Så om man nu undrar och grämer sig så mycket att man vill skapa en diskussion HÄR på bloggen om nått i mina ögon helt ointressant då har man inte mycket till spänning i livetOch till Josefine , jag förstår dig att du tappat lusten men du ser vi är MÅNGA som känner sympati för dig och som flera gånger om dagen läser din blogg för att den ger oss nått så försök strunta i dessa kommentarer och le för du är nästintill lite för perfekt =)många kramar ifrån lilla ljungby

2008-06-07 @ 19:21:04
Postat av: Elin

Saknar dina inlägg, så i brist på nya inlägg sitter jag och läser vad du skrev för flera år sedan =) Stå på dig, var strak, för strak det är du!

2008-06-07 @ 19:57:38
URL: http://elinrydberg.bloggagratis.se
Postat av: :)

Kos deg hjemme hos familien! Elsker bloggen din, og savner dine innlegg :(

Ta vare på deg selv! Varm klem :)

2008-06-07 @ 20:06:33
Postat av: MarieLouice

Jag vill bara säga att jag har föjlt din blogg varje dag sedan nästan ett år tillbaka i tiden. Och jag tycker att det är superkul att läsa om dig och din familj.

Jag skulle sakna din blogg oerhört mkt om du slutatde skriva...

Tyvärr finns det alltid människor som tycker om saker och ting, innan/utan att de vet hela sanningen...=(

Jag tror att många med mig hoppas på att du snart ska komma tillbaka i bloggvärlden!

Ha det så fint på er Sverigetripp=)Mvh

MarieLouice

2008-06-07 @ 20:15:01
Postat av: sara

Kom tillbaka snälla! När jag känner att allt är jobbigt och inte har någon energi så räcker det ofta med att läsa din blogg så börjar jag tänka om, blir mer positiv och energin smyger sig tillbaka. Alla som lämnar tråkiga negativa kommentarer skulle behöva lite av din positiva energi!

Ta hand om dig och din söta lilla familj.

Krya på dig:)

2008-06-07 @ 20:44:32
Postat av: Anna

Det är tomt utan dina inlägg!

2008-06-07 @ 20:44:46
Postat av: Liza

Strunta i alla kommentarer.. ta en paus och kom igen med din fantastiska blogg när du känner dig redo för det.. hoppas du har det bra!

2008-06-07 @ 20:49:21
Postat av: Anna-Lena

Vad lessen jag blir när jag läser detta och inser vilken avsaknad av EMPATI folk har! Här skriver Josefine att hon är sjukskriven och vad täbker man då!? Stackars, vad jobbigt, undrar vad som hänt! Hm... Nej!!! Man tänker Vad f... ska hon ut och resa, vara på stranden med sin son??? Herregud människor hur har ni det i era KALLA HJÄRTAN! Och vadå, detta argumentet! Du använder upp VÅRA skattepengar!? HON har väl för f-n arbetat upp skattepengar själv! De ar väl hennes oxå?! Ni HITTAR JU BARA PÅ DÅLIGA argument som inte håller??? Dåligt gjort!!!

2008-06-07 @ 21:11:06
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Daniel

Hej på dig! hoppas verkligen du fortsätter, ha det så bra!

2008-06-07 @ 21:49:25
URL: http://pappsen.blogg.se/
Postat av: Louise

Först av allt vill jag bara säga att din blogg lyser upp vardagen. Du delar med dig av härliga stunder av ditt liv och du har en positiv syn på livet. Ditt positiva sätt har piggat upp mig många gånger när man har varit trött osv.

Det är såklart att du ska vila dig och bara ta det lugnt och ha det trevlig med dina nära och kära.

Jag hoppas att du snart blir bättr och att du och din famlij har och får en fortsatt trevlig helg!

Kramar Louise

2008-06-07 @ 22:11:12
Postat av: KarolinaN

Du får tänka så här Josefine!- Den som nu får dig att må dåligt av det här har ALDRIG själv mått dåligt. En som inte alls vet hur det känns att inte "vara på topp". Massa styrkekramar från mig!

2008-06-07 @ 22:43:24
Postat av: KarolinaN

Du får tänka så här Josefine!- Den som nu får dig att må dåligt av det här har ALDRIG själv mått dåligt. En som inte alls vet hur det känns att inte "vara på topp". Massa styrkekramar från mig!

2008-06-07 @ 22:43:55
Postat av: ellabella

Håper du har det bra hjemme i Sverige!

Jeg håper du iikke bryr deg så mye om de som kritiserer sykmeldingen din. Herregud, man blir jo sykmeldt for så mye. Du skal jo slippe å stå til ansvar for alle andre synes jeg. Hva du er sykmeldt for er jo bare mellom deg og legen din.Jeg feks., var sykmeldt en periode da jeg var gravid. Jeg var plaget av mange kynnere (sammentrekninger) og jeg hadde en veldig aktiv jobb. Så for å unngå å føde for tidlig, ble jeg sykmeldt. Vi hadde bestillt ferie til syden, og selvfølgelig dro jeg. Kynnerne forsvant helt da vi var der. Og de kom tilbake straks jeg var tilbake på jobb.

Man trenger ikke være dødssyk for å være sykmeldt.

Jeg tviler på at Josefine er sykmeldt for å få fri, hun virker som en meget pliktoppfyllende jente som elsker jobben sin.Josefine, stå på! Ikke slutt og blogg!!

Klemmer fra ellabella

2008-06-07 @ 22:49:28
Postat av: Hønemor

Lar du deg virkelig tippe over, hva ett menneske mener om deg???? Om ett menneske ikke er enig i det du skriver så skal du ta bloggpause, slutte og blogge????

2008-06-07 @ 23:11:18
Postat av: Martina

Din blogg är ju helt underbar, den har verkligen ALLT! Jag har läst din blogg i säkert två år och jag fortsätter just för att den är unik, det är en bra blanding och en massa fina bilder på dig och din familj.

2008-06-07 @ 23:25:38
URL: http://skepparegatan.blogg.se/
Postat av: Josefine har ALL min støtte

Etter å ha lest hvordan denne debatten har utartet seg blir jeg ganske sint på Josefine's vegne.

INGEN har noe med hvorfor hun er sykemeldt. Og her i Norge er det faktisk slik at legene oppfordrer deg til å ta vare på deg selv når de sykemelder deg. Det er det som må til for å bli frisk uansett hvilken sykdom/diagnose man har.

For å kunne bli frisk må man først og fremst tenke på seg selv. Og dette har INGENTING med å "ikke ville" jobbe å gjøre. Josefine har en jobb med MYE prestasjonspress. Det kan være ekstremt stressende dagen med budsjetter man må forholde seg til. Og jeg VET at dette kan gjøre at man faktisk blir syk. Og da er det viktig at man tar vare på seg selv, i form av å gjøre DET MAN SELV VIL!!! Og man gjør det man orker. Josefine begynte til og med å jobbe litt mens hun hadde mammaperm. Tyder ikke det på at hun liker jobben sin og helst vil være der???????

Og det er ingen lov som sier at hun må fortelle alt i sin blogg. Det er fantastisk at hun deler så mye av seg selv og sin familie med oss. Men vi kan ikke kreve at hun forteller alle sine tanker og følelser.John Smith: Her i Norge bruker ingen blogger for å sjekke folk som er sykemeldt. Sykemelding er en privatsak og arbeidsgiver har ingen rett til å tvile på legens avgjørelse. Det er ALLTID en grunn til at man går til legen!!!Kristina: Josefine bruker INGEN av dine skattepenger. Hun bor i NORGE og her har vi gode ordninger i forhold til sykemeldinger. Og vi har faktisk endel regler for sykemeldinger også. Så du trenger ikke klager over det. Josefine har høyere arbeidsmoral enn de fleste!Om dere lurer på noe ang det å være sykemeldt i Norge kan det leses her:http://www.studenttorget.no/index.php?show=4942&expand=4631,4942&artikkelid=3354Josefine, du er ei FANTASTISK jente. Ikke la alle disse negative menneskene ødelegge deg.

Håper du koser deg MASSE med dine kjære E og resten av din familie i Sverige. Det har du fortjent nå!

Du er så positiv hele tiden og deler så mye av deg selv og det blir satt stor pris på. Ikke la noen så tvil i deg. Du er UNIK!!!2008-06-07 @ 23:51:12
Postat av: Eva

Jag hoppas du fortsätter att skriva. Den som läser har ju valet att inte ta del av ditt liv. Samtidigt ska man inte behöva ta skit heller för hur man lever, förstår om du blir trött och ledsen på allt som skrivs. Det ärinte mer än mänskilt att det tar stopp ibland. Men kom ihåg alla som gillar din blogg, och de är nog fler än de som är negativa :) /eva (old classmate from Allsta ;) )

2008-06-08 @ 01:42:41
URL: http://www.evanpevan.blogspot.com
Postat av: Sara

Hoppas du fortsätter skriva Josefin, förstår om du inte orkar, men låt inte "de andra" få rätten att bestämma åt dig, visa att du starkare och bättre än de! Det är så roligt att följa dig och din familjs vardag! Hoppas du orkar! Kramar

2008-06-08 @ 06:37:24
URL: http://saraslivochtankar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0