Tillbaka!

Oj vad mysigt det är att ha ett hus att shoppa till även fast det "bara" är ett radhus så är detta ett hus för mig efter alla år i lägenhet punkt :) Jag var först på Clas Ohlson och hittade det jag behövde, sen vidare till Barnas Hus där jag shoppade en "Nemo"pool i lagom storlek. Man får galet stora och ganska lyxiga uppblåsbara pooler till hela familjen men jag vill ha en liten så att Elian kan svalka sig heta dagar + att vi ska tömma vattnet varje kväll.

Jag kunde inte motstå den härliga feelingen av att vara ensam på shopping så jag köpte några blommor också som jag nyss planterade. Sen en snabb tur inom en interiörbutik och sen var det tanka bilen och ta med en mcflurry i drive in som gällde. Då jag kom hem hade Elian badat och somnat så jag gick rakt ut i trädgården och donade. Nu ska jag snart packa ta fram kläder åt mig och Elian tills imorgon, inegn beachväska för imorgon inviger vi nog poolen härhemma ;-)


Kommentarer
Postat av: nic

Hihi tycker det är såå charmigt när du skriver "inom".. det måste vara ett norskt uttryck? Grymt gulligt låter det iaf! :D

2008-06-03 @ 22:20:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0