@work

Just nu är jag och hälsar på på jobbet, kollar mail och donar. Det var jättetungt att säga hejdå till Mamma :( Men värst var bussresan ifrån oss till stan... LUKTER - jag klarar inte av kroppslukter just nu... Gamla gubbar, stark pafrym, rök... Men det går väldigt uppochned. Som tur är för alla goda stunder gör mig HAPPY!

Ps. Ni som läser här och mår dåligt över hur jag är. Mitt råd är att SLUTA GENAST! ;-) Självplågeri måste vara SÅ jobbigt?

Kommentarer
Postat av: Anonym

så himla fin blogg

www.enlitentax.blogg.se

2008-06-16 @ 12:42:22
Postat av: Sandra

Hej! Eftersom du är mamma & når ungdomar & andra mammor på din blogg så skulle jag vilja göra dig uppmärksam på kampanj mot droger.

Läs detta inlägg: http://ssnadra.blogspot.com/2008/06/hjlp-till-att-stoppa-drogmissbruk.html

Och snälla sprid det vidare!

2008-06-16 @ 12:44:01
URL: http://www.ssnadra.blogspot.com
Postat av: Anonym

varför mår du så dåligt? är du sjuk eller har det med graviditeten att göra?



Kram och kyra på dig

2008-06-16 @ 12:49:21
Postat av: Anonym

Varför mår du så dåligt hela tiden? är du sjuk eller har det med graviditeten att göra?

Kram och kyra på dig :)

2008-06-16 @ 12:49:50
Postat av: Emma

KLOCKRENT INLÄGG! :)

Din blogg och Barnen i Bullerbyn gör mig glad i denna skrivande stund.. Och min söta birmakatt som ligger hä r och är så avslappnad man kan bli.

Kram rent symboliskt från Gärdet!

Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Josefine, VARFÖR skulle man må dåligt över hur du är? Visa lite distans och ta inte åt dig av detta! Det är riktigt synd att folk inte kan glädjas åt andra... en gravid kvinna ska väl för sjutton inte behöva stå ut med elaka påhopp! Du bär på ett mirakel i din lilla mage och jag är GLAD för din skull! Påhoppen gör bara ännu värre nu när du har en hel del hormoner om spökar i kroppen oc hdet ska du INTE behöva stå ut med!



Välkommen till livet som tvåbarnsmamma önskar jag dig!

2008-06-16 @ 13:07:47
URL: http://tumadre.blogg.se/
Postat av: Anita

Å hjelpe meg....Jeg følger med på bloggen din og du gjorde meg oppmerksom på noe...Bloggkommentatorerna. Er det mulig å være så forbanna dust å lage en blogg der man slenger drit om alle andre som blogger? De jentene der burde VIRKELIG tenke litt gjennom hva de bruker timene sine på om dagen. Tenk om de brukte all den energien på noe positivt i stedet...Nei jeg ble faktisk helt stum. Men da er det godt at man kan lese din blogg og bli utrolig glad. Gratulerer med graviditeten:) Eplejuice med Farris el. pleier å hjelpe mot kvalme. Og en ting til: STOR klem til deg:)

2008-06-16 @ 13:16:22
Postat av: Angel

Hahah krävs ej att man e gravid för att må illa av vissa lukter.Jag gör det också s

2008-06-16 @ 13:18:17
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Amelie

Jag tycker att du har väldigt lite taskiga kommentarer på din blogg men det är kanske kommentarer som du raderar som du menar?

Jag har inte märkt att det finns några självplågare här,har jag missat något?

Till en helt annan sak, jag vet hur det känns med illamåendet. Jag kräktes och mådde konstant illa i 20 veckor med min yngsta son! Pest! Hoppas du slipper det.

2008-06-16 @ 14:10:23
Postat av: Linda

Det finns nått stift med mynta som man kan ha på halsen. Tar bort alla hemska lukter! Fick ett sånt av min barnmorska.

2008-06-16 @ 14:18:30
URL: http://lindaa.blogg.se/
Postat av: Cecilie

Hei



Jeg hadde det på samme måte da jeg gikk gravid med min datter,jeg var helt ut av min egen kropp,lukter gjorde meg kvalm,kunne ikke gå inn i butikker hvor det var mye fersk matlukt en gang,det var så grusomt.Jeg var senge liggende så og si nesten hele svangerskapet,er så trist at en ikke kan ha gode minner av å gå gravid,men i min situasjon så har jeg ikke det.



Jeg hadde så få dager hvor jeg var i fin form at jeg har blitt så skremt at jeg ikke tør ta sjansen på å bli gravid igjen.

Så du er så tøff som klarer dette.

Dattera mi er nå 2,5år og det beste som har hendt meg.

Men det blir med henne og ikke flere....



Lykke til med graviditeten....godt det kommer noe godt ut til slutt :)

2008-06-16 @ 14:25:35
URL: http://celba.blogg.no
Postat av: ellabella

Har du prøvd ingefærtabletter?

Jeg måtte til slutt ta reisesyketabletter for kvalmen i mitt siste svangerskap. Det tok vekk toppen på kvalmen faktisk, og det er heller ikke skadelig for barnet. Man blir gjerne litt trøtt av de, men det er man jo likevel fra før... ;-)

Det hjelper og småspise litt hele tiden også. Friske grønne epler, knekkebrød uten pålegg.. Ja, slike ting man ikke blir kvalm av.



Hvor mange uker er du på veg, forresten?



Vet du Josefine, jeg tror alle de som skriver ekle kommentarer i bloggen din er kjempemisunnelig. Hvorfor skulle de ellers være så ekle?

Om jeg synes noen skriver mekelig eller er snåle, så lar jeg jo heller være og kommentere. Det synes jeg alle burde gjøre.



Stor klem!

2008-06-16 @ 14:28:08
Postat av: Frida

Hej !

Och Grattis till din graviditet !!

läser dig blogg varje dag, och upptäckte nu att jag missat något stort!



När väntar ni eran andra bebis då?

Kram/GravidaFrida (Som tycker att denna sommar verkar extra varm, hormoner??!?? pust)

2008-06-16 @ 14:38:05
URL: http://phridan.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hej Josefine!

Visst är det tråkigt med människor som inte kan glädjas med andra MEN ha lite självdistans och lägg inte ens energi på att ge dem utrymme i bloggen som detta inlägg. Visst kan jag förstå dem delvis. Din blogg har gått från en superpositiv med glädje till en ont ont ont blogg med mycket självömkan MEN det går ju som sagt i perioder och just nu är detta en down period för dig och detta ör ju DIN blogg om DITT liv så tycker inte så många kan klaga på innehållet utan istället sluta läsa om det inte passar.

Trots allt tror jag din nacke kommer bli bättre men tyvärr tror jag graviditeten kom dålig för du skall INTE börja träna mer än du gjorde innan graviditeten och dte var ju i princip noll, tror att du hade behövt stärka upp din kropp lite mer just på grund av din skada så är träningenännu viktigare. MEN vi kan ju tyvärr inte alltid bestämma tajmingen på allt och det är ju dte som är så fantastiskt!

Tror detta blev ett blandat feedback/ord på vägen, tycker ordet kritik har en dålig klang och sen mycket studier och feedback på andras uppsatser så finns det inget som heter kritik, isf konstruktiv krtik men oftast ord på vägen, det låter så mycket bättre och det behöver inte betyda negativt utan det är upp till mottagaren ;D



Nej nu skall jag åka och jobba! Fantastisk dag på dig!

2008-06-16 @ 14:55:47
URL: http://studentmamman.blogg.se/
Postat av: anna

Ville bara gratulera dig till bebisen i magen! :)Blev glad när jag läste det så det måste kännas jättebra för er. Stort lycka till och kram!

2008-06-16 @ 15:10:59
URL: http://annaviktoriapersson.blogg.se/
Postat av: Jenny

Var är de elaka kommentarerna?! Försök att inte ta åt dig av allting, utan tänk att vi alla tycker olika och hur tråkigt det vore om alla tyckte precis som du! Och det sista du skrev kan väl funka om negativa bloggare/kommentarer också; om du läser och mår dåligt över det så sluta med det ;)

2008-06-16 @ 15:33:06
Postat av: Linda

Grattis till bebisen i magen=)

2008-06-16 @ 15:37:25
Postat av: Lina

Men oj, något jag helt missat! Stort grattis! Klart man får berätta när man vill, allt kommer att gå finfint. Vi berättade för mormor och morfar/farmor och farfar samma dag vi fick reda på det, haha =)

2008-06-16 @ 15:54:31
URL: http://linalindstrom.blogg.se/
Postat av: Sara

Varför skulle man må dåligt av att läsa din blogg? Jag blir snarare lycklig, jag avundas din familj! Ni verkar vara så mysiga :)

Ha en trevlig dag!



Förresten... Grattis till bebisen i magen!

2008-06-16 @ 16:06:21
URL: http://jaamenvisst.blogg.se/
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Måste vara jobbigt att vara så känslig för lukter.

2008-06-16 @ 17:47:21
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: Linda

Grattis!!

Jag har varit bortrest ett tag och inte läst din blogg oxå upptäckte jag den här nyheten - så kul!

Jag e själv inne på min första graviditet, har gått 21 veckor nu och tiden har verkligen sprungit iväg.

Lycka till!!!

2008-06-16 @ 20:39:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0