Fjantigt!

Tråkigt nog har jag blivit duktig på att ignorera och slå ifrån mig. Men ibland kan små saker gå för långt...Alltför långt. Mobbing eller att göra narr av människor... Hur orkar man? Vem vill man vara när man gör så? Hur är man i verkligheten? Har man inte accepterat människors olikheter måste det vara tungt i bröstet.

image3667

"
Postat av: Lotta

Ni är helt underbara! Jag AVSKYR däremot både Josefine som kallar sig Prinsessan och Engla och jag är INTE avundsjuk alls på någon av dom. Josefin som lever i symbios med sina E:n. Tänk när E hittar någon ny flamma att ägna sin uppmärksamhet till. Allt är så "Lovely" och "Njut dagen" och blattilieblä. Kom ut ur din rosa tillvaro och vakna upp. Engla har Anorexia men tror att vi inte ska förstå när hon skriver att hon äter maaaaasssor av godis. Visade tom sin pyttelilla godisskål (rosa med prinsessa på) och trodde hon kunde lura oss. Ser ut som ett benrangel, bor i Gimo där hon inte mår alltför bra har jag hört. Stackars karakar, de måste tala om hur OOOOOOTROLIGT lyckiga liv de har med sina "nära och kära".. Englas pappa är frånvarande och det lider hon för och samma sak med Josefine. Patetiskt att läsa deras inlägg om hur lyyyyyckliga de är.

2008-mar-02 @ 11:41"

Kommentarer
Postat av: Rebecka

usch. jag tycker det är så patetiskt att vissa människor ska lägga sig i andras privatliv och anta en massa saker. blä för sådana människor!

sedan ville jag säga att jag ÄLSKAR din blogg, den är så mysig =) Man blir alltid glad och på bra humör när man läser dina inlägg.

2008-03-02 @ 20:16:54
Postat av: Lina

Stor i orden, liten på jorden.

2008-03-02 @ 20:19:22
URL: http://liihna.webblogg.se
Postat av: Sara - Dagens positiva

Jag förstår inte ens hur vissa människor orkar. Varför ens läsa en blogg om man tycker att den som skriver är patetisk? Jantelagen på hög nivå antar jag... Nej usch sånna människor är bara att ignorera. Jag ÄLSKAR din blogg och tycker att du ska fortsätta precis som du gör! Du OCH Engla är FAB! :) KRAM!

2008-03-02 @ 20:22:07
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: Angelica

En stor suck fällde jag när jag läste detta. Jag kan inte förstå hur folk har mage att yttra sig på det här sättet? Vem är dom att döma andra människor utifrån en blogg? Det finns ju en anledning till att din och Englas blogg tillhör dem som har flest trogna läsare. Jag blir så himla ledsen och upprörd på såna bittra människor, de bildar negativ energi omkring sig. Och de kommer även få sin negativa energi tillbaks mot sig själva. Avundsjuka är nog vad det handlar om. Stå på dig och fortsätt var ditt underbara jag!

2008-03-02 @ 20:22:55
Postat av: Emelie

Stå på dig gumman! Du har så rätt att det är något som sticker i ögonen på dem..tragiskt.

Synd att de inte kan se din blogg som inspiration istället, för det gör jag varje dag! Om jag känner mig lite ledsen en dag så går jag in på din blogg och läser och smittas av din positiva energi:)

Läste ditt mail förresten om chokladen, så glad jag blir:)
Kram!

2008-03-02 @ 20:24:00
URL: http://emmi85.blogg.se
Postat av: Charlotte

Shit, vad sorgligt... Får nästan en tår i ögat av personer som tar sig tid att skriva ett så destruktivt och patetiskt inlägg.
Han/hon/det borde nog prova ditt positiva synsätt för att kanske iallafall hinna leva en liten glad dag i livet innan allting bara blir depp och sorg.
Säger som Lina "stor i orden, liten på jorden", förmodligen är det här en 14-åring som inte har hittat sin plats i denna härliga värld!

My lord, blir ju helt trött av sånt här...
EN STOR ROSA KRAMtill dig iallafall på söndagskvällen! :) Hihi!

2008-03-02 @ 20:24:13
Postat av: A

Men det är verkligen konstigt... Hur kan man skriva att man inte är avundsjuk och sen skiner det igenom alldeles tydligt att det är det det handlar om =O. Varför inte acceptera att vissa människor faktiskt är lyckliga.... Man tvingas väl inte att läsa? Jag läser här ibland och gillar det. Tycker det är skönt att läsa om att lyckan faktiskt finns där ute =) Hoppas du har en skön kväll =)

2008-03-02 @ 20:25:09
URL: http://amittilivet.blogg.se
Postat av: Anonym

Tydligt & klart en människa som inte kan TÄNKA klart, pinsamt att folk ens skriver sådanna saker om andra.
You go Prinsessan :) Kram!!

2008-03-02 @ 20:27:10
Postat av: Rebeccas

Tydligt & klart en människa som inte kan TÄNKA klart, pinsamt att folk ens skriver sådanna saker om andra.
You go Prinsessan :) Kram!!

(namn kom inte med i föregående kommentar)

2008-03-02 @ 20:28:03
URL: http://riibeccas.blogg.se
Postat av: Madde

Jag gillar verkligen både din och englas blogg, läser dem varje dag och tycker att inlägget ovan är alldeles onödigt och helt fel eftersom du har den mest positiva bloggen, det är ofta man får en härlig positiv energi när man läser dina peppande inlägg :)! Fast visst, jag har precis som ovanstående märkt att engla påpekar jätteofta (nu den sista tiden, det var aldrig sådant "tjat" om hennes godissvanor förr) hur mkt godis hon äter och undrat om det är för att ingen ska tro ("förstå") att hon har ätstörningar MEN om det nu skulle stämma så har man för f*n ingen rätt att göra narr av en person så! Inte heller för att en "rosa tillvaro" inte faller den personen i smaken....det jag försöker säga är att alla har rätt till åsikter men ingen har någon som helst rätt att därför trycka ner andra, vad är poängen med ett sådant inlägg? VAD vill du åstadkomma med det Lotta?

2008-03-02 @ 20:39:29
Postat av: linda

hur fan kan man skriva något sånt här? jag älskar din blogg!

2008-03-02 @ 20:41:09
URL: http://tabortallaord.blogg.se
Postat av: Jenny

Haha!! Tänk att man inte ens kan få vara lycklig ifred! Varför skulle det vara bättre om alla hatar varandra och skriver SKIT,talar illa om varann osv.. När jag var 15 tänkte jag att dethär med skitsnack går nog över när man blir vuxen men nehhe då!!!FY FAN,ta tag i era egna liv och låt andra vara!Jag är ialla fall SÅ glad att Josefine o Engla har FAB liv och verkar ha hittat kärleken!!!
Från en STOLT PRINSESSA till en annan!!!!!!!!

2008-03-02 @ 20:42:04
Postat av: Becka

Herre Gud! Man blir ju helt mörkrädd! Hur fungerar folk egentligen?
Vill bara säga till dej att inte bry dej, låta det rinna av dej, men vet att så enkelt är det nog inte.

När jag läser om ditt sätt att tackla vardagen ger det mej hopp om att det finns goda, härliga människor out there, som verkligen älskar sina nära och kära och sätter dom främst istället för att pumpa upp sitt ego och bara tänka på sej själva.

Josefine, du har en superfin blogg! Och framför allt så verkar du va en superfin människa!
Ha en skön kväll och en skön start på den nya veckan! KRAM!!

2008-03-02 @ 20:42:42
URL: http://www.beckasin.net
Postat av: Sofia

Det är verkligen sjukt hur missunsamma vissa är. Man blir uppriktigt ledsen att höra om hur folk klankar ner på andra sådär. Dom måste vantrivas något fruktansvärt med sina egna liv. Strunta i vad folk tycker och tänker om dig. Du verkar vara en underbar tjej med skinn på näsan och ett varmt hjärta. Är det någon som förtjänar ett FAB liv så är det sånna som du! Ha en fortsatt trevlig söndagkväll hos dina E:n :) Kram!!

2008-03-02 @ 20:43:37
Postat av: Sofia S

HELT SJUKT! ÅHH, jag blir så j-a arg så det slår gnistor om mig. Vad är det som händer i den här världen egentligen? Men allvarligt talat, hur bra kan hon må? Kan ju inte finnas någon självkänsla hos den människan.

Skickar över tusen kramar till dig vännen!!

2008-03-02 @ 20:44:11
URL: http://sofiass.blogg.se
Postat av: Hanna

Gud vad förbannad man blir när man läser sådant.. hur orkar folk håålla på, man ska verkligen inte ta åt sig. Fattar inte hur man kan sitta o läsa andras bloggar o kasta skit på dem...Tycker verkligen att denna blog är helt underbar läser den varje dag:) Krams Hanna

2008-03-02 @ 20:45:29
URL: http://hannis84.blogg.se
Postat av: Nina

Hej hani. JÄVLA idiot, du får INTE ta åt dig av detta för denna människan verkar ju helt klart inte ha alla hästar i stallet.. Rejält puckad.
Du är en underbar och helt fantastisk människa. Jag blev så jävla förbannad när jag läste detta inlägg, för jag förstår inte hur man kan MED att skriva såhär om andra människor.
Puss o kram jossan, du e BÄST.
Nina

2008-03-02 @ 20:52:05
URL: http://ninisens.blogg.se
Postat av: Anonym

Åh suck, ensamma människor som bara är bittra. Bry dig inte ens. Ös på bara, skriv ännu mer om din blivande man o ert mirakel, kom igen reta gallfeber på dem!

Du är underbar o din blogg skänker mig o många andra glädje var dag. You Rock!!

2008-03-02 @ 20:55:25
Postat av: Fifteen minutes

Din blogg är nog den enda jag alltid lämnar med ett leende. Det är feel good-känsla över den. Tack.

2008-03-02 @ 20:56:07
URL: http://fifteenminutes.blogg.se
Postat av: Ulrica

Jag säger bara "jösses".
Har för mig det stavas A-V-U-N-D-S-J-U-K-A ;)
Det är bara å sluta godkänna såna kommentarer.
Jag läser din & Englas blogg VARJE dag. Din tycker mest om, du skriver så personligt om dig, din son & din blivande man.
YOU ARE FAB, darling!!

2008-03-02 @ 20:56:34
URL: http://blogg.aftonbladet.se/12016
Postat av: Anonym

Hur orkar vissa människor alltså? Sorliga är va dom är!

2008-03-02 @ 20:58:20
URL: http://danajs.blogg.se
Postat av: Emilie

Usch! Jag tycker nästan synd om den människa som har skrivit det där. Måste må väldigt dåligt om man inte kan akseptera att andra har det bra och ser posetivt på livet. Det är klart att livet inte alltid är som rosa målntussar, men man måste ju göra det bästa av det. Och det tycker jag du är så bra på Josefine, jag blir glad av att läsa här hos dig!
Ha de fint tjejen och låt dig inte tryckas ner av sånt där! Fast det vet jag att du inte gör, inte länge i alla fall.
Många kramar

2008-03-02 @ 20:59:03
URL: http://emiliej86.blogg.se
Postat av: Emma

Jag läser din blogg varje dag och du har blivit min förebild vad gäller att tänka postitivt. Strunta i sådana idiotiska kommentarer. Man kan ju fråga sig varför Lotta läser din blogg om hon nu inte tycker om den. Hon är helt klart avundsjuk!
Kram Emma.

2008-03-02 @ 20:59:26
Postat av: Maja

Tycker det är så otroligt skumt att man läser bloggar, som din och Englas t.ex., och man inte gillar innehållet?! För mig är det helt oförståeligt hur man orkar/vill/kan lägga energi och tid på att läsa nåt man tycker är skit?! Man kan ju absolut inte ha NÅGONTING att göra då..

Själv läser jag din blogg för att den är underbart positiv och har ett rikt innehåll! Keep up the good work! Kram

2008-03-02 @ 21:06:19
URL: http://majao.blogg.se
Postat av: Angel

Jättelöjligt men samtidigt?orka.Bloggvärlden är bloggvärlden.

2008-03-02 @ 21:08:01
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: Anna-Lena

Nej, Josefine, denna människan mår uppenbar INTE bra och även att hon skriver hon inte är avundssjuk så är det ju helt klart så!..

Vilken mysig resa du hade till sthlm! När får vi veta vad som sker med bloggen?.. (har utmaning till dig på min om du hinner?.. ;) Men jag tänker det var sååå skönt att komma hem igen till dina killar! :D Ha en skön kväll och SKIT nu i alla avundssjuka idioter ;)

2008-03-02 @ 21:11:43
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Charlotte

Men omg! Hur kan man skriva ngt sånt om folk man inte en känner? Antagligen en mkt ensam och liten människa- man kan inte göra ngt annat än att tycka synd om henne! Stå på dej, det är en tuff värld och tyvärr fattar inte tjejer att vi måste hålla ihop istället för att stjälpa varandra! Sen fattar jag inte vitsen med bloggkommentatorenera för jag tycker allt de skriver är negativt och att de bara hånar folk genom sina texter! KRAM du är absolut underbar!

2008-03-02 @ 21:13:09
URL: http://upptagnamamman.blogg.se
Postat av: Lina

Livet är vad man gör det till. Det är alltid lika roligt att läsa din blogg, man blir glad!

2008-03-02 @ 21:16:38
URL: http://linaseto.blogg.se
Postat av: joleen

men oj vad missunnsam vissa kan vara..? det blir väl vad man gör det till! du har däremot påverkat min vardag jättemycket, har en mycket mer positiv inställning nu än tidigare till vardagen:) thank you;)

2008-03-02 @ 21:20:32
URL: http://joleen.bloggspace.se
Postat av: Ina

Om man nu inte är avundsjuk, inte tycker att bloggarna är bra ( som jag uppfattde det), tycker att det är för pluttinuttigt för henens smaketc så tycker jag att hon lägger ner väldigt mycket tid till att både läsa och kommentera bloggarna.
Rena rama svenska avundsjukan, ingen får har det bättre än jag syndromet.....

2008-03-02 @ 21:25:49
Postat av: Lynetmor

Hei, usj, så leit når noen skriver noe sånt. Skjønner ikke at de kan få seg til å gjøre det. Leser bloggen din hver dag, og liker den kjempe godt. Du inspirerer meg til å tenke positivt på dager hvor det er mye jobb og slit. Vil gi deg en klem.

2008-03-02 @ 21:29:13
URL: http://lynetmorsblogg.blogspot.com/
Postat av: Maria

OM denna person inte anser att hon har drabbats av någon form av avundsjuka, är det rent sorgligt! Undrar hur hon fungerar i der verkliga livet?

Jag älskar att gå in här och få en dos med bra energi och lycka! Mitt i den stressade värld vi lever i, måste vi sätta oss ner och njuta av det vi har. Precis som du gör Josefine! Fortsätt som du gör!

2008-03-02 @ 21:33:07
URL: http://kerstinmarias.blogg.se
Postat av: malin

josefine, jag läser din blogg för att jag blir så himla glad av att läsa hur lycklig du är och vilket underbart liv du har! jag läser alla inlägg med ett leende på läpparna och dina bilder är så mysiga. ta hand om dig!!

2008-03-02 @ 21:33:15
URL: http://malloosan.blogg.se
Postat av: Maria J

hej!

Du får bara inte lyssna på det där! Jag tror på både dig och engla! visst alla har det jobbigt ibland men vafan! Din familj verkar helt underbar, och du verkar vara en kanon bra tjej! stå på dig bruden! :)

Jag står helt klart på din sida!
Stor kram :)

2008-03-02 @ 21:37:15
URL: http://mariajonasson.blogg.se
Postat av: Magdalena

elakt skrivet, men det är bara avundsjuka o inget annat!

2008-03-02 @ 21:40:01
URL: http://smultronros.webblogg.se
Postat av: sofie

Din och Englas bloggar är dom jag läser dagligen och dom jag får abstinens av att få läsa! Ni ger inspiration och glädje. Bara så ni vet... ni lyser min vardag =) Kram!

2008-03-02 @ 21:45:57
Postat av: Liza

Du ska veta att ditt skrivande betyder jätte mkt, då jag ibland känner mig nere går jag in på din blogg & läser & vips så blir jag på jätte bra humör :-D Du är verkligen en inspirations källa, stå på dig & fortsätt med det du gör :-D !

2008-03-02 @ 21:49:57
Postat av: Grisen och Jag

Alltså jag kan inte annat än sucka. Suck suck suck och jävla suck. Vad faan hade personen att vinna på det där? Vart personen lättad att få ventilera, anonymt och få utlopp för sin ilska? Finns ingen anledning att lägga energi på det
när det inte finns någon avsändare till kommentaren - en person som inte står för sin åsikt är en person man skrattar åt. Förmodligen så mår personen väldigt dåligt också... som brusar upp sig över två personen som hon inte känner. Kastar energi omkring sig istället för att jobba på sina, uppenbara, problem.

Det är faan bara och BE TILL GUD
att den här personen kommer rätt i livet och vi slipper se honom/henne inlåst på någon anstalt framöver. Amen

2008-03-02 @ 21:51:28
URL: http://grisenochjag.wordpress.com
Postat av: Anette

Jag tror att det handlar om avundsjuka, ta inte åt dig utan stå på dig och njut av livet. Lycka till med bröllopet!

2008-03-02 @ 21:54:28
Postat av: Sara

Herregud...avunsjuka kallas det för. Synd att dessa människor kan göra en sårad, egentligen ska dom inte lyckas eftersom det är de dom är ute efter.

2008-03-02 @ 21:54:56
URL: http://sarasdagbok.blogspot.com
Postat av: Helena

Tänk att inte folk har bättre saker att göra än att sitta och reta upp sig på bloggar som de inte ens BEHÖVER läsa om de inte vill! Strunta i dumhuvudena och fortsätt vara den du är!

2008-03-02 @ 21:57:00
URL: http://helenasnackar.blogg.se
Postat av: Jessica

Hej Josefine!
Vill bara stå på dig, som vi märkt är inte ditt liv heller felfritt MEN du ser dte ljusa i vardagen. Jag gillar det, jag är likadan, och som vissa försökt säga till mig, man kan INTE vara så positivt inställd till allt. JO det kan man ;)
Precis som ovan nämnt kan jag hålla med ang Engla MEN det finns ingen anledning att skriva el diskutera kring det, om inte HJÄLP varandra alla tjejer. Vi skall hålla ihop, INTE missunna varandra det största vi kan få i livet lycka & kärlek!

Kram på dig Josefine. Jag tycker du är en stark människa och har absolut fått en helt annan bild av dig än när jag började läsa din blogg! Den är FAB :)

2008-03-02 @ 22:01:03
URL: http://studentmamman.blogg.se
Postat av: Hanna

läskigt att folk orkar lägga ner så mycket energi på att vara negativa! jag läser din blogg flera gånger om dan josefine, och den får mig (och många fler) att må såå bra. jag har skrivit detta innan, och jag tycker din inställning och positiva syn på livet är underbar!!!

2008-03-02 @ 22:02:13
Postat av: MarieLouice

Jag vill bara säga att du inte ska bry dig ett skvatt om vad denna människa skriver, det är hon som är helt ute och cyklar...
Jag och "tokmånga" med mig tycker att din blogg är so lovely =)Jag följer den varje dag.
Man blir glad av att läsa det du skriver.
En stor kram & fortsätt att blogga på, vi är många som diggar dig (å Engla) stenhårt!!=)

2008-03-02 @ 22:03:15
Postat av: Josephine

jag förstår att det är tungt men försök att inte bry dig....
kramar om

2008-03-02 @ 22:04:07
Postat av: Cecilia

En STOR kram till dig kommer här! Din blogg är SÅ fin!

2008-03-02 @ 22:06:27
Postat av: Louise

Först av allt vill jag bara säga att jag tycker att din blogg är toppen, du skriver väldigt bra!
Sen så hoppas jag att du inte tar åt dig av vad hon Lotta skrev, jag suckade när jag läste hennes inlägg. Det är verkligen tråkigt att vissa människor har problem med att acceptera hur andra är, det är precis som du säger, jobbigt om man inte kan acceptera andras olikheter. Stå på dig, och ha en fortsatt trevlig kväll!
Kram Louise

2008-03-02 @ 22:06:37
Postat av: Paulina

Du är bäst!
Kram!

2008-03-02 @ 22:08:20
Postat av: Tess

Hejsan Josefine!

Kul för dig att det blev en så bra helg som det blev i Sthlm :) Hade dock önskat både för dig och för mig att det hade varit solit ;) Men men.. Angående inlägget, personer som skriver sådant har inget eget liv och njuter av att klanka ner på andra. Men vi är många som gillar dig och din blogg! :)

Så Josefine, NJUT dagen imorgon för det förtjänar du, och jag ska även försöka göra detsamma! Första dagen på praktiken ( sjuksköterskeutbildningen 4e terminen) så det är ju lite nervöst... men det går nog bra!

Stor kram till dig och jag måste oxå säga att du verkar vara en toppentjej, en sån vän som man önskar att man hade fler av... :)!

2008-03-02 @ 22:16:41
Postat av: Liza

Helt klart väldigt avundsjuk människa som skriver något så barnsligt.. grow up! Tack söta du för en fantastisk blogg!

2008-03-02 @ 22:22:23
Postat av: Mickan

Jag blir rädd. Vuxna människor, hallå eller? Vad är det för jävla värld vi lever i? Kan man inte unna andra människor lycka så har man inte rott långt ifrån land ännu. Jag hoppas att både du och Engla fortsätter skriva om er vardagslyx för det får mig att drömma om mitt framtida liv!

2008-03-02 @ 22:31:23
URL: http://miickan.blogg.se
Postat av: Elin r

Till dig som skrev detta: Om nu deras bloggar är så patetiska varför läser du dem? Josefin jag gillar minsan din blogg!

2008-03-02 @ 22:33:10
URL: http://elinrydberg.bloggagratis.se
Postat av: Emma

Ren och skär avundsjuka.. men hur kan man skriva något sånt? Stackars trasiga människa som skriver något sånt. Om människan som skrev fick en chans att stå öga mot öga med dig eller Engla skulle nog människan skämmas ögonen ur sig och fjäska.

Du är bäst! E och E är lyckligt lottade som får ha dig i deras liv.

2008-03-02 @ 22:33:37
Postat av: Martina

Trots kommentaren om att inte vara avundsjuk så är det precis vad hon är!! Tycker det är underbart att man kan vara så där lycklig och kan inte folk förstå eller glädjas åt andra är det synd om dem.
Har själv väldigt tydligt erfarit att det är personer som inte har det samma som tycker det är negativt...(ska flytta ihop med min pojkvän sen "bara" fyra månader tillbaka o de som redan är sambo, kära el lycklig är jätte glada för min skull men de som inte har nått förhållande eller liknande, kommer bara med negativ feedback..tråkigt men sant!!)
Jag håller på dig!!
Ha en fortsatt bra kväll!!

2008-03-02 @ 22:46:54
URL: http://lakriz.blogg.se
Postat av: Sessan

Ja vad skall man säga???
Ännu en människa som inte vet vad gränsen för människo förakt går.

Denna människa har inte haft motgång!

Jag tror att det är genom ens motgångar man lär vad lycka är.

Du är fantastisk Josefine & du vågar leva ut din lycka & det är fantastiskt att få delta i din livs resa!

Massa kramar

2008-03-02 @ 22:58:46
URL: http://www.sessanocprinsessans.blogg.se
Postat av: Rebecca

Intressant att denna människa vet så mycket om er som hon antagligen aldrig träffat. Kan man inte vara lycklig trots brokigt förflutet? Och måste alla smala ha anorexia? Patetiskt!

Keep up the good work!

2008-03-02 @ 23:01:33
URL: http://www.rebeccas.se
Postat av: Jessica

Det är så uppenbart att det ligger ren avundsjuka bakom orden av den person som skrivit denna kommentar,varför ö h taget läsa om man stör sig på innehållet?Herre gud,har man inget bättre för sig?!
Det är något som är fel när man inte kan unna andra människor lycka och framgång.

Din blogg är en av de bästa och mest positiva i blogg-världen Josefine!

Stor kram till dig!

2008-03-02 @ 23:10:28
URL: http://jezza.wordpress.com
Postat av: Satu

Kan man inte lära känna folk genom bloggarna?
LÅT dom träffas! Jag känner också andra bloggare genom bloggandet,men ingen gnäller över det minsann efterom jag inte är känd!
Men bara för Josefine & Engla är mer kända så ska andra perdoner tro sig ha rätt att gnälla över deras vänskap?


Att gå till personangrepp och dra in Josefines och Englas pappa är otroligt GROVT och oförskämt!

Fy det är så ILLA så man vill spy...

Vad är det med kvinnor egentligen? Är vi så falska mot varandra att vi inte kan glädjas åt andras glädje? Sticker det så mkt i ögonen. Jag tror det är personer som inte kan uttrycka känslor som det sticke rmest i ögonen på!

Jag gillar dig Josefine!

2008-03-02 @ 23:17:14
URL: http://satuelisa.blogg.se
Postat av: Jessica

Jag älskar er i alla fall massor. Blir kul att snart ses.. Stor kram!

2008-03-02 @ 23:29:19
URL: http://jessicaengstrom.blogg.no
Postat av: ellabella

De er vel bare misunnelige på deg tenker jeg. Misunnelige for at du har en flott liten familie og for at du ser bra ut.
Jeg synes du har en søt blogg jeg.
Ikke bry deg om dem.

klem, ellabella

2008-03-02 @ 23:48:18
Postat av: Evamy

Vad gör ens såna människor här? Dra nå gammalt över er! Dom behöver väl inte läsa bloggarna dom inte tycker om, har dom inte fattat det? eller är det någon som tvingar dom? nä skulle inte tro de...

2008-03-03 @ 00:15:00
URL: http://evamys.blogg.se
Postat av: Stina

Måste instämma med så många andra, patetiskt. Kan man inte unna andra att vara lyckliga. På detta sätt blir världen ingen bättre plats att bo i. Hoppas att hon inte har barn och för sin dåliga självänsla och sitt hat vidare till dem.
Din blogg har gjort mig till en bättre människa. I min familj tycker man synd om sig själv och klagar mycken men tack vara dig har jag slutat med det...nästan i alla fall, ibland glömmer jag av mig.
: )

2008-03-03 @ 01:33:07
URL: http://svenskhemmafru.blogg.se
Postat av: Hanna

Så onödig kommentar från den där personen. Varför inte låta folk vara lyckliga. Det finns ingen mening alls med att vara taskig. Vem gynnar det egentligen. Ingen! Det gör bara att folk mår dåligt. Varför inte försöka göra folk glada istället. Det skulle ge mer, för alla parter.

2008-03-03 @ 05:54:37
URL: http://hannafialotta.blogg.se
Postat av: Sandra

Herregud vilket människoförakt. Undrar om personen fattar att det hon skriver tangerar gränsen för personangrepp?! Jag FATTAR bara inte hur Engla och du Josefine kan provocera människor med era fina, positiva och framförallt snälla och ödmjuka bloggar... Själv läser jag er båda och speciellt du Josefine, inspirerar mig att vara lite mer positiv i mitt liv, som inte alltid varit lätt. Att läsa om din kärlek till dina E är helt fantastiskt, likaså dina vardagstankar om det mesta.

En stor kram!

2008-03-03 @ 07:48:10
URL: http://frusandra.wordpress.com
Postat av: E

Att folk orkar hålla på sådär. Det enda jag kan tänka är att det måste vara en väldigt olycklig människa, som det antagligen är ganska synd om... Förstår att det är svårt att inte ta åt sig, men knäppgökar finns tyvärr överallt.

2008-03-03 @ 08:57:26
Postat av: Elin

Är det inte så, att det man själv klagar på hos andra, de bristerna har man själv?

2008-03-03 @ 09:32:23
Postat av: Alexandra

Oj. Fick nästan ont i magen av den där elaka kommentaren. Bra att du kan ignorera! Ha en finfin dag :)

2008-03-03 @ 09:33:20
URL: http://whattowear.blogg.se
Postat av: Pangbruden

Heja Josefine! Stå på dig! Att dom orkar vara så avundsjka gör mig bara full i skratt! Jag gillade verkligen ditt "svar på tal" i deras fånig surblogg! Ha en FAB dag tjejen

2008-03-03 @ 11:28:00
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: LinnM

hemska människa, hur f-an kan man trycka ner personer på ett sådant sätt. Blir ledsen när JAG läser det och tänker på hur hemskt det måste kännas för er. USCH! Både du och Engla verkar leva i nuet och vara lyckliga, som det ska vara. Ta hand om din familj och fortsätt att vara precis som du är!kram på dig

2008-03-03 @ 11:46:21
Postat av: natta

Men vilken jävla idiot! Sånna är faktiskt bara avundsjuka för de själv inte vet vad lycka är. Precis så som du lever o säger '' att ta vara på dagen o njuta av dagen'' det är en BRA instinkt o ett bra liv! du skryter inte :S du nöjer dig o tar vara på det du har!!

2008-03-03 @ 14:22:44
URL: http://naatta.blogg.se
Postat av: Mia

Lotta du är säkert ful och tjock, har ingen mamma och pappa, tycker synd om dig själv och har fel uppfattning om livet generellt. Sluta deppa och ryck upp dig själv! Varför kasta bort livet på att vara pessimist? Så jävla irriterande när sånna som dig tror att de är "realister" bara för att du inte upplevt något positivt i livet.

2008-03-03 @ 14:35:11
Postat av: Islandgirl

jag ser att du redan fått en massa stöd i från andra läsare. Men jag vill ändå skicka en stor kram från mig o Karl. Vi gillar dig och din blogg och blir fortfarande lika glada av att läsa den. Talanglöst och patetiskt, kanske lite white trash är den reflektion jag gör över den typen av kommentarer som fällts över dig och Engla. Ruska av dig och fortsätt njuta av din härliga familj och din härliga inställning. Kram

2008-03-03 @ 15:55:23
Postat av: Stina

Herre jisses. Inskränkta människor som nog inte kan må så bra själv. Ledsamt. Jag tycker din blogg är så fin och den får mig att tro ännu mer på ett starkt förhållande. Ni är riktiga förebilder! Dessutom förstår väl alla att ett förhållande inte alltid är en dans på rosor, även om man oftast känner så. Det är ju de bra stunderna man minns och tänker på... Kramar

2008-03-03 @ 16:16:40
URL: http://phellor.blogspot.com
Postat av: Frida

Fy va dåligt att skriva sådär om folk man inte känner! Usch! Styrka till dig och din familj och jag önskar er lycka till i livet!

2008-03-03 @ 17:31:25
URL: http://friida88.blogg.se
Postat av: Sanna

Jag tror inte att man kan bortförklara alla elaka kommentarer med att de är avundssjuka. Däremot måste personen i fråga må jävligt dåligt. Förmodligen vågar hon inte säga vad hon vill till folk öga mot öga utan gör i stället så här - kommenterar människor hon inte känner utan någon som helst mening. Synd att hon får så stort utrymme. Jag tror det är bättre att ignorera. Ha det så bra.

2008-03-03 @ 17:43:16
Postat av: Emma J

Så tror jag...

Positiva människor skapar avundsjuka människor! Så är det nog bara! Tyvärr... För människor som mår dåligt mår nog sämre av att se andra må bra och då blir de just som hon säger att hon inte är....som just då i denn meningen visar att du "Lotta" just är det! AVUNDSJUK....!!! PUNKT

Så "Lotta" det är just det du är, tror jag!? Alla människor har det bra OCH dåligt genom livet....Men en del väljer att ta fram det positiva i vardagen..... Dem är du uppenbarligen avundsjuk på.... Läs inte deras bloggar och försök hitta något du mår bra av istället!

Jag älskar positiva människor!
Då blir tankarna just rosa =).....med moln... haha

2008-03-03 @ 20:03:16
Postat av: Anna

Stå på dig tjejen! Vi svenskar har en tydlig egenskap gemensamt och det är avundsjuka. Den svenska avundsjukan är helt otroligt. Du kan trösta dig med att människor som skriver så brukar oftast ha samma problem själv men tar ut det på andra. Det är bara så fruktansvärt sorglig att vissa människor mår bra av att trycka ner andra.

2008-03-03 @ 20:36:35
Postat av: josefine

Ni positiva, fantastiska, härliga och SNÄLLA läsare - tack för att ni finns!

2008-03-03 @ 20:55:51
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: S.

Men menar hon allvar? Patetisk eller patetisk?
DERAS BLOGG, så ni får väl fan skriva om vad ni vill! Vilken FANTASI avundsjuka kan skapa...?!

DU ( "LOTTA" ) hör hemma på ett Psykhem. YTTRANDEFRIHET GÄLLER TILL EN VISS GRÄNS, man ska ju INTE kränka andra...., BLÅSTA JÄVEL! Jag undrar hur öppen du skulle vara om du hade en blogg eller om du nu har en, och om du hade massvis med besökare som påpekar minsta lilla sak du gör. Det finns något som heter PRIVATLIV. Man väljer SJÄLV hur mycket man vill avslöja om sitt liv.

En till sak.. Engla är smal som hon är pga. de gener hon har fått INGET ANNAT?!
Det kallas GENETIK i fall du inte visste.

STRUNTA I SÅDANA "MÄNNISKOR" SOM SKRIVER SÅNDANT, NI BÅDA VERKAR VARA UNDERBARA! JAG ÖNSKAR ER ALL LYCKA I VÄRLDEN! (:

2008-03-04 @ 01:01:53
Postat av: pecoso

Ta inte åt dig av de "Lotta" säger. Jag ser faktiskt upp till dig. Du är vacker smart och har kariärr samtidigt som du har barn. Samt att du är full av kärlek och glädje. Det kommer alltid finnas människor som avundas dig och de vet inte hur de ska hantera det. sorgliga människor...

Fortsätt vara såsom du är!

2008-03-04 @ 11:45:25
URL: http://pecoso.blogg.se
Postat av: Lukasedel

Your site is very convenient in navigation and has good design. Thanks!

2009-03-04 @ 08:52:39
URL: http://lukasedel.myblog.de
Postat av: Lukasedel

Your site is very convenient in navigation and has good design. Thanks!

2009-03-04 @ 13:46:50
URL: http://lukasedel.myblog.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0