Lång kort dag ;)

Denna dagen har känts lång men samtidigt har den flugit fram. Vi får ta IKEA i veckan och idag har vi fkouserat på att tömma lägenheten. Nu har jag packat upp, tuvat undan och donat. Vi ska shoppa ett nytt garderibsystem till vårt sovrum så att alla kläder får plats. Mycket som ska shoppas men vi tar det i lugn takt.

Just nu sitter jag och säkerhetskopierar bilder, lägger in filmen ifrån semestern på macen så att vi kam bränna dvd av vår härliga vecka! Sen ska jag lägga mig, har varit vaken sen 6.30 och behöver all sömn jag kan få. Men det är så kul att fixa med filmen så vi får se när jag somnar =)

Hoppas ni haft en FAB påskafton!
KRAM♥

Ps. Vi har bokat städning i lägenheten på måndag då vi ska lämna nycklarna. Vilken lyx att slippa använda mogondagen åt att städa. Vi ska skruva ned hyllor imorgon och sen är vi klara. Kanske det blir sol så att jag kan få gå en tur med vagnen? HOPPAS!

Kommentarer
Postat av: Sara - Dagens positiva

Så gjorde jag också när jag flyttade från min förra lägenhet. SÅ SKÖNT att slippa flyttstäda och lägga den tiden på något roligare. :)

2008-03-23 @ 10:35:03
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: isabella

precis hjälp mamma att flytta... i snökaoset!!
vet du vad jag skulle vilja se mer utav - videoblogg... behöver inte alls vara du som sitter och berättar om din dag men det vore sååå mysigt och få höra era röster... se elian in action!
Ni är just familjen som jag vill att jag och min fästman ska bli en gång i framtiden. och att ni flyttat till radhus gör det bara bättre.. Glad påsk!

2008-03-23 @ 20:36:22
Postat av: Marthina

hej. säkerhetskopierar bilder, du menar att du gör så att ingen kan kopiera dem du lägger ut? Om det är så, kan inte du mejla mig och berätta hur man gör det? Jag vet inte hur nämligen. Vore jättesnällt om du kunde göra det. Mejlen är: [email protected]

Huset ser supermysigt ut förresten! :)

2008-03-23 @ 20:59:04
URL: http://marthinaas.blogg.se
Postat av: josefine

Sara: precis =)
Isabella: vilken snäll dotter du är! Tack snälla för de fina orden, du gjorde mig väldigt glad! Vi får se om det kommer fler videobloggar =) kram
Marthina: nej jag bara dubbelsparar dem så att jag har en extra kopia om något sker min dator!kram

2008-03-24 @ 19:46:34
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0