Mer uppmärksamhet till bloggen som skriver om andra:

Har folk inget annat att göra än att analysera andra?
Om ni tycker att JAG är en tjej som uppmanar andra att le mot sin vilja så tror jag att jag borde sluta skriva. Jag menar hur kan man misstolka så grovt? Om ni tycker att jag ( som redan ger en stor inblick i mitt liv) ska lägga ut mer olyckligheter för att begaga andra / få fler tjejer att känna igen sig så undrar jag egentligen vilka av er som är verkliga i min omgivning dagligen? Eller i andras omgivning...

Jag har VÄNNER, riktiga, som jag litar på. Jag har familj och jag skulle ALDRIG sitta och lägga ut mina och Es diskussioner till allmän beskådan, vi ska leva tillsammans och vi har en son. Gör detta mig till en falsk tjej med en ytlig fasad? Jag väljer att läsa kritiken, att svara på den som nu, att lägga ned tid på saker jag glatt kunde ha ignorerat för att jag är bättre än så... Men jag tänker stå upp för den JAG är. Det är min blogg och jag skriver precis som jag vill. Att sitta och hitta fejkad gläde i vardagen vore waist of time därför skriver jag snabba inlägg direkt ifrån hjärtat för att minnas livet så som jag såg det just då. Är det så illa att jag har den förmågan och viljan?

Hade ni ( de som skriver kritiken) fått välja hade ni fått ett sånt här inlägg ifrån mig idag:

"FAN, jag var så trött då jag vaknade så att jag inte ville gå på jobbet. Släpade mig in i badrummet och stressduschade. Kände mig febrig, ska ha mens. Fryser alltid och svettas i en dag strax innan den kommer. Det är så störande. Men ska väl ta mig igenom denna dag som alla andra. Ännu en dag, hoppas det inte är kallt ute. Idag fattar jag varför jag var så känsligt och grät igårkväll, hormonerna är i obalans. "

Hade det varit en kul blogg? Skitsamma, det är inte poängen poängen är att jag skulle bli mer ledsen och trött av att skriva så. Istället tittar jag på min son som är vårt mirakel som jag är ständigt tacksam över och då E kysser mig på morgonen så väljer jag att detta blir en fab dag. Därför skriver jag som jag gör, för att hjärtat svämmar över av kärlek. Har på nära håll sett många mista sina unga liv och jag VILL leva länge, jag vill vara nöjd med mitt liv och stå för de val och utmaningar jag tagit mig igenom. Därför skriver jag som jag gör, för att jag gör det utan att tänka först. Precis som nu. Bloggen är direkt ifrån hjärtat och mitt hjärta säger i skrivande stund att jag måste fundera på vad som är viktigast för mig.

image3697
Rubriken är: Sätter press på tjejer

Kommentarer
Postat av: Fd Sundsvalls tjej

Du har helt rätt Josefine!!! Stå på dig! Jag läser din blogg varje dag och jag blir glad av att läsa den! Tack för det!!! Kram från mig!

2008-03-04 @ 22:01:52
Postat av: Emelie

Du är en pärla! De andra är stenar...Du strålar av lycka! De andra sjunker allt längre ner i avundsjukans träsk...

Jag älskar din blogg och det vet du nog vid det här laget! Och som du säger, vem vill lägga ut massa tråkiga och ledsamma saker i sin blogg?!? Jag gör inte heller det särskilt ofta, mer än när jag känner att jag bara måste få "gnälla av mig" lite i bloggen:)

Ha en fortsatt mysig kväll! Kram

2008-03-04 @ 22:03:06
URL: http://emmi85.blogg.se
Postat av: Sandra

Bra skrivet! Jag gillar din blogg är inne flera gånger per dag och ser om den är uppdaterad!
Keep up the good work!

2008-03-04 @ 22:04:14
URL: http://saandi.blogg.se
Postat av: Zandra

Fortsätt som du gör, det är inte många som klarar av att stå på sig som du gör. Du strålar verkligen av lycka och jag tycker det är jättehärligt att se att de finns människor som gör det.

Ha en trevlig kväll!

2008-03-04 @ 22:05:23
URL: http://Zandrasvarld.blogg.se
Postat av: Pethra

Jag säger som de andra, stå på dig och framför allt, följ ditt hjärta. Mitt liv är verkligen upp och ner nu och sedan den dag då jag fann din blogg när jag var gravid och sjukskriven så har jag klickat mig in på din blogg flera gånger om dagen och nu när allt känns blähä så är det härligt att se andra så glada och lyckliga. Själv väljer jag att skriva om både olycka och lycka men det är inget jag förväntar mig att andra ska göra. Roligast är dessa bloggar som peppar och ger inspiration för att orka med dagen och jag tror faktiskt att vi är fler som gillar det än avskyr det! Sov gott!

2008-03-04 @ 22:09:16
Postat av: karin

det är så underbart med människor som ler och ser det postitiva i livet, det är en gåva att kunna göra det och det ska du vara stolt och glad över att du kan! du är en förebild för många och jag gillar verkligen din blogg. den gör mig glad!

2008-03-04 @ 22:10:17
URL: http://annakarinmargaretha.blogg.se
Postat av: Therese

Alltså kan dessa människor låta dig vara ifred! Jag önskar att mitt liv såg ut som ditt och jag önskar dig all lycka i världen! Även om man blir lite avundsjuk på allt fint som du har, men det kommer förhoppningsvis en dag till mig oxå! Stor godnattkram till dig!

2008-03-04 @ 22:10:49
Postat av: Kristin

Din blogg är ett litet lyckopiller och det är ju det som gör den så härlig!!

2008-03-04 @ 22:11:06
URL: http://lillprinsessan.blogg.se
Postat av: Malin.E

Jag är 100 % nöjd med din blogg är inne varje dag flera gånger och varje gång får jag härliga vibbar av er och speciellt av din söta Elian,man får energi av din livsglädje.Du har många glada läsare, skit i och läs den där töntbloggen det är någon som inte mår bra tydligen.

2008-03-04 @ 22:12:03
Postat av: Jennie

Jag tycker att det är bra att det finns någon som kommenterar er bloggare, till en viss gräns. Eftersom bloggandet växer, och många väljer kanske att läsa bloggar istället för dagspress. Så har ni en stor del i mångas liv. Ni påverkar säkert mer än ni tror.
Så på samma sätt som medier kommenteras och ifrågasätts så tycker jag faktiskt att bloggar borde kommenteras och ifrågasättas.

2008-03-04 @ 22:13:26
Postat av: Linda

Ååååh har folk verkligen inget annat att göra?? Det är skrämmande hur avis en del verkar vara, för det kan inte vara annat än avundsjuka som får de att kommentera här om dina inlägg...SKAFFA ER ETT LIV NI MED!! O som du säger, alla väljer att göra vad de vill av sina dagar, dagen idag kommer aldrig tillbaka o tänka positivt o ett extra leende kommer man långt med, har man insett det har man ett "rikt" liv på alla sätt!!

2008-03-04 @ 22:17:23
URL: http://kejsarinna.blogg.se
Postat av: Katarina

Stå på dig! Det är bara den svenska avundsjukan som talat... Jag tycker du är FAB!! Kram på dig!

2008-03-04 @ 22:18:24
Postat av: Mia

Sötaste du!!! Det bästa med dig är ju just att du skriver så positivt! Du mörkar absolut inte det jobbiga utan du lägger fram det fast i en lite ljusare vinkel, t.ex. "Inatt sov Elian dåligt, vaknade och var orolig stackarn. Älskar honom så mycket!" Då hamnade fokus på att du bryr dig om och älskar din lilla son och INTE på att natten var jobbig. Känner få personer som har den här förmågan att se saker och ting ur den ljusa synvinkeln, det är något du ska vara glad och stolt över!! Livet blir mycket roligare så!! Så alla som vill läsa om hur bedrövligt och jobbigt livet kan vara kan väl gå någon annan stans och läsa. Jag älskar att läsa din rosa, härliga blogg. Den ger mig livsglädje!! Tusen kramar!!

2008-03-04 @ 22:18:29
Postat av: Emma

Jag har stört mig på ditt "perfekta" liv. Skönt att andra än bara jag å mina kompisar upptäckt det. Lägg av för faaan, alla kan inte ha ett perfekt liv, tro mig, jag vet!

2008-03-04 @ 22:19:21
Postat av: Anna

Så otroligt fint skrivet:) Josefine, du ær fantastisk! Hæng inte upp dig i vad vissa skriver. Vi ær så många som tycker du ær super. Du skulle bara veta hur glad jag blir av att læsa din blogg.

2008-03-04 @ 22:20:41
Postat av: Linalotta

Älskar dina inlägg, om det bara så är för att uppmana till leende. Jag ler automatiskt när jag kommer in på din sida. Den glädjer, och man ser verkligen att du värdesätter det viktiga i livet!!

2008-03-04 @ 22:20:45
URL: http://linalotta.blogg.se
Postat av: Ivana

Stå på dig Josefine! du är BÄST!!!
Det är bara avundsjuka som spökar tror jag...

2008-03-04 @ 22:20:49
Postat av: Elin

Blir så irriterad på alla dessa förbittrade människor som sitter där ute. Det är ju för det första din blogg, du väljer att skriva det du vill. Det är inte vi som läser som ska bestämma vad du ska skriva eller inte. Du har ingen skyldighet att lägga ut varedna liten detalj om ditt liv. Du har inte skyldighet att blogga varje dag. Du skulle kunna blogga en gång i månaden, det är ditt val. Vi har alla dåliga dagar, men även under dåliga dagar finns glädje att fokusera på. Och det är ju det prinsessan mfl gör, är det så jävla fel? Jag blir inte lyckligare av att sitta och läsa om andras problem, det räcker med att jag vet att problemen finns, för det finns det hos alla människor, end of story. Det är så mycket hemskheter ute i världen, måste precis allt vi läser hör och se vara så elädigt, är det fel med att försöka se världen lite ljusare och med lite positivare syn? Kom ihåg att alla förändringar stora som små börjar hos en själv. Sluta vara så jävla tjuriga och försök se era, tydligen eländiga, liv med lite positiv syn och var tacksam för det ni har. Tak över huvudet, mat på bordet, en familj, två ben, läskunnighet, vänner vad vet jag men sluta vara storjägare för guld och gröna skogar och var glad åt det ni har. Det är inte självklart för alla. Ni som inte är glada för det ni har vet fan inte hur det känns att vara utan något av dessa. Kanske ni skulle bli någon smula ödmjukare och sluta ta ut all er ilska och hat på någon ni inte har rätt att göra det på. Prinsessan, stå på dig. Du är en fin människa!

2008-03-04 @ 22:23:12
Postat av: Anna-Lena

Usch och fy vilka människor! Tåkigt att du får så mycket skit för att du försöker vara glad och positiv (oftast...) Ingen är ju glad hela tiden och det är tydligt de inte följer din blogg! Då skulle de förstå att du är en varm, djup och go tjej :) Stå på dig! Vi är många som gillar dig skarpt!

2008-03-04 @ 22:25:03
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Anna

Jag blir så arg. Varför skriva så elaka saker om den som minst förtjänar det? Jag tycker du verkligen visar att livet är upp och ner, hit och dit. Utan att för den skull lipa över att allt inte är som i alla andra bloggars värld. Du är verkligen du, detta är din blogg. Det är inte likt någon annan löjlig modeblogg, detta är livet. Livet som det kan se ut hos en skitvacker 24-åring med mer livsgnista än någon annan.
Jag blir GLAD av att läsa din blogg, höra hur det gått på jobbet, med Elian och ditt brölopp. Jag vill inte veta vad ni bråkade om i förrgår eller din bh-storlek. Detta räcker fint.

Men jag får väl erkänna att jag skulle dö för din kropp, nästan ;)

KRAM från Sverige!

Tacka fan för att du finns! (oj nu svor jag igen)

2008-03-04 @ 22:28:13
Postat av: Madelene

Jag gillar din blogg! Läser den flera gånger om dagen!!

2008-03-04 @ 22:31:28
Postat av: Annie

Stumpan! Den är DIN "dagbok", DIN blogg! Jag tycker du är toppen som delar med dig så mycket som du gör. Jag kanske är lite partisk... haha. Stå på dig, du står över sånt där trams! Puss på dig

2008-03-04 @ 22:32:52
URL: http://annieds.blogg.se
Postat av: Jessica

Hej!

Har nyligen hittat till din blogg och jag läser den nu dagligen, tycker det är härligt med någon som ser det positiva och väljer att lyfta fram just det varje dag! =D

Ingen är perfekt såklart, men att skriva bittra kommentarer känns bara så onödigt. Ha det fint!

2008-03-04 @ 22:33:20
URL: http://www.dallice.com
Postat av: Jessica igen

Hum, menar att de som skriver bittra kommentarer i andra bloggar känns onödigt. Menade inget annat.

2008-03-04 @ 22:36:31
URL: http://dallice.com
Postat av: Maria

Glöm inte bort för vem/vilka du skiver och att andra tolkar och lägger sig i inte ska förstöra ditt syfte med den här bloggen. Jag förstår absolut att det måste vara påfrestande att andra lägger näsan i blöt, sårar och kritiserar men glöm aldrig bort att det ofta handlar om okunskap.

TACK för en fin blogg som sprider värme och glädje i vardagen!

2008-03-04 @ 22:37:55
URL: http://mimmi84.blogg.se
Postat av: Anna

Tycker att de e helt sjukt! Hur kan man sitta och försöka hitta fel i bloggar som inte ens finns? Älskar att läsa din blogg, älskar glädjen som finns i den :) Fortsätt på samma härliga sätt som innan!
Är väl inget fel på att tänka positivt istället för negativt!! Blir så arg på sånt skitsnack!

2008-03-04 @ 22:39:01
URL: http://annamyren.blogg.se
Postat av: matilda

mycket till liv man verkar ha att sitta o läsa och kommentera andras bloggar istället för att själv LEVA - Tragiskt!

vi hoppas tjejerna gör ngt vettigare av sina liv än att trycka ner andra. Tycker man dessutom inte om en blogg så har man ingen skyldighet att läsa den heller . Upplever man nu att man skulle känna sig pressad (?) (vem lämnar ut allt? - o varför då det negativa?) så läser man inte den bloggen, exakt som med modetidningar. Jag sitter inte o läser slitz exempelvis om jag tycker det är jobbigt . .

neej, usch det gäller att välja sina bloggar med omsorg, och det tror jag de flesta har gjort som läser Josefines blogg?

Lite flum inlägg men summan: Heja Josefine, sänk dig inte till deras nivå!

2008-03-04 @ 22:42:51
Postat av: Angel

Keep up the good work e allt jag kan säga.

2008-03-04 @ 22:44:02
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: Sara

Men herregud, att du ska behöva läsa sånt om din egen blogg..!! Folk har ju lite att bry sig i... Det är ju DIN blogg så varför ska nån annan tycka HUR du ska skriva den?? Det är väl helt självklart att du inte skriver om precis allt och inte vill lägga ut dina "problem"/funderingar/bekymmer på nätet som hela världen kan läsa!! Vem skulle vilja det?!
Det är ALLTFÖR MÅNGA som är stressade i dagens samhälle och glömmer bort att se allt det positiva i ens liv och blir istället utbränd/deprimerad etc. Man behöver få läsa/höra om nån som har en sån positiv livsinställning och kan se så ljust på saker och ting och på LIVET som DU!!! Man får sig oftast en tankeställare av att läsa det du skriver när man ibland känner sig matt eller less - man undrar då vraför man känner som man gör och inser att man har det så bra och en massa saker att vara glad för! Nog babblat, det är KUL ich inspirerande att läsa din blogg!!
Kram

2008-03-04 @ 22:48:24
Postat av: Erica

Jag läser din blogg för att du genom dataskärmen utstrålar sån energi och det blir jag glad av! Det är det man vill läsa! Kram!

2008-03-04 @ 22:49:01
URL: http://frogsandprincess.blogg,se
Postat av: Jenny

Hej!
Har läst din blogg i mer än ett år säkert två snart, brukar inte kommentera men skrev ett inlägg i den andra bloggen då jag blev uppriktigt irriterad. Är 23år bor i Vasastan (sthlm), läser till sjukgymnast och älskar din blogg.
Kram

2008-03-04 @ 22:51:06
Postat av: Angelica

Jag klarar inte av att läsa tjaffset på Bloggkommentatorerna.. Jag blir så UPPRÖRD!! Josefine, du har mitt (och många andras stöd) till 100%! Jag förstår PRECIS hur du tänker och resonerar, och jag kan verkligen inte förstå varför folk ska lägga sig i dina inlägg. Jag blir så arg så jag vet inte var jag ska ta vägen, grrr! Kanske jag överreagerar, men jag vet ju att du vill så väl och det här är liksom tacken för allting? Usch vilka människor det finns. Jag kan självklart förstå varför man inte vill dela med sig till hela Sverige om sina motgångar, eller dåliga dagar. Bloggen innehåller ju information som andra utomstående kan ta del av, och då är det inte lämpligt att vara för öppen! Och jag håller med dig, allt är ju inte rosenrött varje dag, du skriver till och med mindre negativa saker också. Och vi FÖRSTÅR ju framför allt att du inte kan dela med dig av hela dig själv! Alla måste vi få ha ett privatliv. Känns som att jag kan pladdra på hur mkt som helst. Men du känns som en vän för mig, och därför blir jag arg hur folk sårar dig! Ta ingen skit. KRAM!!

2008-03-04 @ 22:55:42
Postat av: J

Jag läser din blogg flera ggr om dagen Josefine! och det som fått mig att göra det är din positiva syn på livet! Man blir glad av din rosa fina blogg! fortsätt precis som du gör nu! låt inte nå omogna fegisar trycka ner dig! kramar!!

2008-03-04 @ 22:57:33
Postat av: Anna

jag tycker att man har rätt att ha åsikter som vilken annan människa som helst, men att jaga människor på det där viset är så fel.

Genom att fortsätta med det du gör och det du känner för visar du bara dig osårbar, ingen ska säga åt någon hur man bör leva sitt liv så länge man inte beter sig illa.

2008-03-04 @ 23:11:03
URL: http://eenough.blogg.se
Postat av: Malin

Godnatt kram till dig.
Ta inte åt dig! Var stolt och sträck på dig istället- tänk att det kan vara så provocerande att vara glad utåt sett!?
Stackars dem.
Puss!

2008-03-04 @ 23:21:02
URL: http://barnlycka.blogg.se
Postat av: sara

jag vill bara säga att jag tycker att din blogg är helt underbar! Du har verkligen lärt mig att se på saker ur ett bättre perspektiv. Tack vare dig så har jag börjat se de positiva i det mesta.
TACK för att du finns och förgyller min och alla andra läsares vardag!!

2008-03-04 @ 23:32:49
Postat av: Ewa

Hej Josefine!

Jag läser din blogg lite då och då när jag hinner och måste bara säga att läsa din blogg ger otroligt mycket positiv energi och jag känner mig alltid glad av att läsa den. Jag tror att varenda vettig människa förstår att även du har dina dåliga dagar, men det som gör dig otroligt beundransvärd är att du finner något positivt i varje dag och att du med din blogg och dina ord lyckas sprida en otrolig varm och possitiv energi. Vill därför tack för en härlig och glad blogg och jag hoppas du fortsätter i samma anda utan att bry dig om onödiga och dumma kommentarer.
Kram
Ewa

2008-03-04 @ 23:33:25
URL: http://theadventuresofewa.blogspot.com/
Postat av: Ewa

Hej Josefine!

Jag läser din blogg lite då och då när jag hinner och måste bara säga att läsa din blogg ger otroligt mycket positiv energi och jag känner mig alltid glad av att läsa den. Jag tror att varenda vettig människa förstår att även du har dina dåliga dagar, men det som gör dig otroligt beundransvärd är att du finner något positivt i varje dag och att du med din blogg och dina ord lyckas sprida en otrolig varm och possitiv energi. Vill därför tack för en härlig och glad blogg och jag hoppas du fortsätter i samma anda utan att bry dig om onödiga och dumma kommentarer.
Kram
Ewa

2008-03-04 @ 23:34:00
URL: http://theadventuresofewa.blogspot.com/
Postat av: linda

hur fan kan folk vara så jävla elaka? herregud, denna svenska avundsjuka. jag spyr på den! stå på dig josefine, jag älskar din blogg och den inspirerar mig så mycke, du skriver bra och dina prinsar är fab, precis som DU! :) kramar från linda i uppsala

2008-03-04 @ 23:35:50
URL: http://tabortallaord.blogg.se
Postat av: Nicole

Jag älskar din blogg, du får mig att se fram emot att växa upp (16 år nu),skaffa familj, utvecklas som person allt som har med att växa upp!. Det är läskigt att tänka på att man bli bara äldre och äldre, men när jag läser din blogg ser jag verkligen fram emot att skaffa familj!.

Mvh Nicole

2008-03-04 @ 23:37:07
Postat av: Anna

Inte behöver du försvara dig mot några personer som har så tråkigt liv att det enda de kan skriva om är ANDRAS bloggar. SNARK!!
Din positiva inställning är ju helt underbar, jag läser din blogg varje dag och har följt den sedan Elian föddes. Du gör mig så glad varje dag när jag läser om din fina familj och hur duktig du är på att se det positiva som finns i varje dag. Du ger mig livsglädje och en tro på kärleken.
TACK underbara Josefin just för att du är som du är.
Ett leende gör dig söt och dessutom gör det andra glada!
Kramar!

2008-03-04 @ 23:38:19
Postat av: Emmaria

Den där bloggen är ju så enormt irriterande. De borde skaffa
sig ett liv! Jag tycker det är så härligt att du ser det positiva, ibland kommer dte ju fram att du mår dåligt eller så, men du ältar inte. Om ändå fler (och jag med dem) kunde vara sådana! Din blogg är en blogg som jag alltid blir glad av att titta in på. Folk är bara avundsjuka, så enkelt är det. Trist men sant.
Jag hoppas de lägger ner och att du kan fortsätta blogga som vanligt! Kram

2008-03-04 @ 23:50:13
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Therese

Har läst din blogg ett tag och den blev snabbt en av mina favorit bloggar pga ditt sätt att skriva.
Fortsätt skriva precis som du gör försök ignorera de andra säkert avundsjuka som får de reagera tyvärr får man inte va för positiv och lyckliga för en del personer men bara ignorera men svårt ibland.
Stor kram!

2008-03-04 @ 23:53:57
Postat av: sweetholycrap

praise the lord amen

2008-03-05 @ 00:17:25
URL: http://glife.se/sweetholycrap
Postat av: Sofia K.

Jag blir så arg och frustrerad!!! Man får inte vara lycklig, glad, eller vilja något, får inte sticka ut utan måste rättas in i det bittra ledet och vara likadan som alla andra. Annars börjar folk leta fel, snacka skit av ren avundsjuka. Jag tror också (kanske mest av egen erfarenhet) att detta är ett kvinnligt fenomen. Istället för att lyfta och peppa varandra, bjuda på energi... Som jag sååå många gånger tidigare skrivit så tycker jag om att läsa allt du skriver! Jag tittar in här flera gånger per dag. Jag älskar all positiv energi som det strålar om i din blogg. Herreguuud att folka ska vara så avundsjuka bara för att man väljer att lufta det som är bra och fint, personer man älskar och håller av, oförglömliga situationer etc. Stå på dig Josefine! Du VET ju att vi är huuur många som helst som bara njuter av att läsa här! Du verkar vara en så varm person med hjärtat på precis rätt ställe! Jag tycker dessa bittra människor som ständigt ska komma med sina elaka kommentrarer bara kan VÄLJA att inte läsa här. Det blir så tråkigt, jag förstår inte hur dom orkar och hur man medvetet vill såra andra? Skickar dig en KRAM och jag hoppas alla positiva inlägg kan få dessa tråkiga saker att blekna bort.

2008-03-05 @ 00:28:55
Postat av: sandra

Att ha en blogg som analyserar andra är ju lättare än att ha en egen blogg. Det är lättare att fånga folks intresse, eftersom man kastar skit, man provocerar.
Det är bara för att fånga läsare.

2008-03-05 @ 01:02:27
URL: http://sooulie.blogg.se
Postat av: Amanda

Ärligt talat, din blogg gör en glad. Dina glada inlägg skänker glädje rätt ut genom skärmen, fortsätt så som DU trivs!

2008-03-05 @ 01:07:23
Postat av: aiiDaH

FYFAN VILKET BRA INLÄGG!!
Stå på dig !!
Jag är en av många som blir glad utav att läsa din blogg, varje kväll innan jag lägger mig sitter jag å pojken min å läser din blogg då somnar man alltid med ett leende :)

Hare bra / a

2008-03-05 @ 01:58:26
URL: http://aiiDaH.blogg.se
Postat av: Stina

Sorgligt med folk som har så mycket tid över och inte använder den till något vettigt, de skulle ju kunna hjälpa folk istället.
Bara en sak att göra sluta läsa bloggkomentatorerna! Om de inte har några läsare kankse de använder tiden till något bättre. : )

2008-03-05 @ 02:35:51
URL: http://svenskhemmafru.blogg.se
Postat av: Sara O.

Jag blir så arg när jag ser de där!Jag fattar inte hur människor kan vara så jävla omogna och taskiga.
Ta verkligen inte åt dig!!Du är äkta,unik,underbar,vacker, snäll och speciell OCH du sprider glädje till så många människor!! that's why de är så jävla avundsjuka!!Du är älskad av så otroligt mycket så istället för att bry dig om vad små avundsjuka människor säger, lyssna på dom som älskar dig!
Din blogg är grymt härlig och DU är bäst, kom ihåg det!!

KRAM!

2008-03-05 @ 05:16:21
Postat av: nic

Det är just på grund av deras (och andra likasinnades) utgångspunkt och attityd som det är såå viktigt att motvikten finns. Och den finns här, hos dig, i din härliga rosa internetsfär! Din blogg är underbar på många sätt och den ger så många människor så mycket, just för att vi i vårt vardagliga liv omgärdas av dessa destruktiva människor med dålig självkänsla. De försöker desperat må bättre (om så för en kort stund och inte särskilt effektivt heller) genom att dissa de som verkar ha ett liv som bättre stämmer in på det de önskat för sig själva. Jag tycker mest synd om dem. Varm KRAM från Sthlm!

2008-03-05 @ 06:19:42
Postat av: Jessica

Hej Hej!
Strålande morgon, men så vaknar jag till detta inlägg.
Tyvärr Josefine så finns det FÖR många "depressiva" ungdomar idag som inte ser annat än en negativ dag. För mycket mobbing, dumheter, det är de so unga är vana vid därför tror jag att de vet inget annat och vaknar med en sur min, det är ju så det skall vara om man vaknar tidigt. För jag kan inte se att det ät en annan än en ung och oerfaren person som inte hittat livets guldkant än som skrivit detta.
Stå på dig, var positiv, det smittar av sig! ha nu en fantastisk dag och skaka av dig detta!

2008-03-05 @ 06:54:46
Postat av: Emilie

Söta du bry dig inte. Jag blir så GLAD av att läsa i din blogg varje dag. Det är klart man fattar att inte allt är en dans på rosor, men vem vill läsa om sådant. Du får mig att känna att allt är möjligt!
Stå på dig och fortsätt skriva som du gör.
Många Kramar

2008-03-05 @ 07:15:15
URL: http://emiliej86.blogg.se
Postat av: Zandra

Har läst din blogg i över 1,5 år nu. O jag gillar det du skriver om, hur du skriver, ja allt! Det är ju du. Man blir som många andra skrivit så glad och positiv över det du skriver, hur du väljer att se allt positivt. ME LIKE! Jag själv har vänt på mitt synsett i många fall, mkt pga att jag blivit inspirerad av Dej! Jag vet att det är svårt men ta inte åt dej... Lättare sagt än gjort. Keep up the fab work!! och Njuuut av dagen ännu en dag närmare er påsk semester ;-) Kramar Zandra

2008-03-05 @ 07:15:31
URL: http://lillalallas.blogg.se
Postat av: Marit

Såklart man ska le, skratta o vara glad !

2008-03-05 @ 07:19:01
URL: http://tiraM.blogg.se
Postat av: Linnéa

De flesta förstår nog att det är svårt att alltid svälja och alltid vara den personen som inte tar allt skit. Och även om du är en stark person så rinner det över ibland. Förståligt. Folk klarar inte av när folk mår för bra. Är för glada. Eller är positiva. Men snälla, för oss som blir inspirerade av dig och älskar din blogg, stanna kvar! Du är underbar och jättebra! =) Ha en perfekt onsdag! Kram!

2008-03-05 @ 07:21:55
URL: http://modjiff.blogg.se
Postat av: Sofia S

Skickar över stora kramar till dig tjejen!

Det är helt sjukt hur de kan vrida o vränga på saker så, de måste vara väldigt olyckliga och fruktansvärt avundsjuka. Att de inte har ngt bättre för sig är sorgligt.

Hoppas ni får en FAB onsdag! :-)
KRAMAR

2008-03-05 @ 07:40:55
URL: http://sofiass.blogg.se
Postat av: Petra

Jag läser också din blogg flera gånger om dagen och blir alltid lika glad! =)Hoppas du fortsätter i samma stil! kram!

2008-03-05 @ 07:50:39
Postat av: Jessica

Ville bara skicka en STOR kram Josefine!
Vi är många som följer din blogg och som tycker väldigt mycket om den.
Följer man din blogg varje dag så förstår man vilket stort hjärta du har,du verkar vara en fantastisk tjej helt enkelt!
Blir så arg och ledsen på folk som försöker smutskasta dig hela tiden.

Stå på dig !
Hoppas att ni får en bra onsdag!

Kram Jessica

2008-03-05 @ 07:51:21
URL: http://jezza.wordpress.com
Postat av: Karin

Jag lånar ditt uttryck...du är FAB, din blogg är FAB och jag önskar alla kunde se livet som lite mer FAB!!
Sköt om dig!!Kram

2008-03-05 @ 07:59:16
URL: http://karinsreallife.blogg.se
Postat av: Sara - Dagens positiva

Din blogg är min favorit och jag känner absolut ingen press på grund av det du skriver. Det var det löjligaste jag har hört. Har dom tjejerna som skriver den bloggen inget bättre för sig? Stå på dig coh fortsätt precis som du gör! STOR KRAM!

2008-03-05 @ 08:00:33
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: Caroline

du är underbar och skriver jättebra! jag läser din blogg nästan avrje dag och blir alltid glad då jag läser. jag förstår inte hur människor lägger ner sån tid att att tala illa om folk. det är avundsjuka och dålig sjävlkänsla. du är fab, glöm inte det! kram!

2008-03-05 @ 08:09:37
URL: http://caleam.blogspot.com
Postat av: Jennie

Hejja Josefin stå på dig!! Det är DIN blogg och du skriver precis vad du vill, folk MÅSTE ju faktiskt inte läsa!

Jag gillar din blogg!!

kram

2008-03-05 @ 08:11:45
URL: http://grafiskformgivare.blogg.se
Postat av: jenny

Förstår att det kan va tufft, men du är verkligen en underbar tjej och jag kan inte förstå hur någon ens kan kritisera dig..så strunt i alla och kör ditt race jag är en daglig besökare av din blogg!!!

2008-03-05 @ 08:27:35
Postat av: Caroline

Å vad arg jag blir!!! Vi älskar ju din blogg! Och mycket är ju för att den är så positiv och mysig och för att du verkar vara en sån otroligt härlig person!! Ta inte åt dig!!!!! Det är inte många som varje dag kan se det positiva i det hela, men du lyckas ju jämt!, och det gör dig helt fantastisk! Det är de som skriver dessa kommentarer som har problem, inte DU! Och för allt i världen sluta inte att blogga! Kram

2008-03-05 @ 08:29:58
Postat av: Angie

Man bli på bra humör när man läser dig blogg, bryr dig om alla andra idioter, man bli så trött, avundsjuka helt klart !! ha en fantatisk dag =)

2008-03-05 @ 08:31:35
Postat av: Josefine

Hej Josefine! Jag ville bara rekommendera dig att inte ens làsa bloggkommentatorerna. Och framfòr allt inte kommentera varje gàng de skriver om dig. Jag tror de fungerar ungefàr som làgstadiebarn, ju mer du reagerar desto roligare blir det att retas... Làt inte deras negativa energi nà fram! ha en FAB dag ;-)

2008-03-05 @ 08:32:19
Postat av: Linda

Läser din blogg varje dag och jag blir så glad av dina positiva och kärleksfulla ord om din familj. Det får mig att krama om min egna familj lite extra trots att man ibland känner sig som en trött 2 barnsmorsa. Fortsätt skriv som du gör och lägg inte ner ngn energi på folk som inte gillar din blogg, vi är som du ser väldigt många som gör det!

Kram

2008-03-05 @ 08:34:25
Postat av: Susanna

Ojdå... Orkar inte läsa alla kommentarer här men det jag har att säga är att jag tycker din blogg är FAB :-) Jag skulle mer än gärna leva lika lyckligt liv som du lever :-)

2008-03-05 @ 08:37:46
Postat av: Karin

Jag gillar också din blogg!! Om folk inte gillar det du skriver kan de väl bara sluta läsa den, inte svårare än så!

Ta inte åt dig, utan gläds istället åt alla fina kommentarer från alla som tycker din blogg är FAB;-)

2008-03-05 @ 08:41:41
Postat av: Em

Väldigt bra skrivet!

2008-03-05 @ 08:44:16
Postat av: Becka

Åhhh...blir så upprörd när jag läser sånt här! Kan inte låta bli att undra om det egentligen handlar om avundsjuka.
Att kunna se det positiva i vardagen, trots att allt inte är positivt, är det visst få förunnat. Eller det verkar inte som om så många förstår att att man kan göra det. Att det liksom är ett val man har.
Jag är som du, försöker se allt härligt jag har runt omkring mej istället för det som är mindre bra. När något dåligt möter en så har man ett val: ur vilket perspektiv ska jag se det här? Ska jag låta det påverka mej så här eller så där? Ska det få bryta ner mej eller ska jag se på det som en lärdom.

När du skriver allt det där positiva så blir det bara en påminnelse för mej. Påminnelse om mitt val om mitt ansvar för mitt eget liv.
Och ofta kan man läsa mellan raderna att allt inte bara är rosa och fantastiskt i ditt liv. Men du tar ansvar och väljer att se det från ett positivt håll.
Att vara lycklig är inte ett tillstånd, det är ett val. Om fler kunde inse det så kanske världen skulle vara en mycket trevligare och bättre plats att leva på!

Idag tänker jag le, vara tacksam och se mej själv i spegeln och tänk: "Du är vackers om tusan, Becka!" istället för att lägga min energi på att jag är utmattad och sliten.

Hoppas du får en underbar dag!
Kram på dej!

2008-03-05 @ 08:46:38
URL: http://www.beckasin.net
Postat av: Alexandra

Hej!

Du har en underbar blogg som jag läser varje dag. Bloggkommentatorerna vill ha läsare och gör sitt "jobb", kritiserar andra. Försök att inte bry dig. Det kommer alltid att finnas människor som höjer sig själva genom att försöka sänka andra. Jag hoppas att vi övriga som läser din blogg gör det för att du är en solstråle som sprider kärlek! Massor av kramar till dig!

2008-03-05 @ 08:47:15
Postat av: Hanna

Jag blir alltid lika glad av din blogg, du skriver från hjärtat vare sig det är negativt eller positivt och att du väljer att oftast fokusera på det positiva är härligt! Ha en underbar dag!! Kram

2008-03-05 @ 08:56:37
URL: http://hannakarolina.blogg.se
Postat av: TP

Fortsätt som vanligt! Din positivitet smittar av sig!
Ha en trevlig dag!

2008-03-05 @ 08:59:18
Postat av: Karolina

Jag reagerade väldigt starkt på bloggkommentatorernas inlägg då jag inte alls tycker deras påståenden stämmer. Din blogg känns äkta, jag läser den varje dag och har alltid ett leende på läpparna när jag gjort det! På sätt och vis lär man sig kanske som läsare att uppskatta de små men så värdefulla sakerna i vardagen så som du gör, vilket jag tror är väldigt viktigt för att man skall må bra. Det behöver inte vara fyrverkerier och karneval för att man skall känna sig lycklig, man kan lika väl vara glad för att solen skiner från en klarblå himmel en onsdag, som här hos mig idag. :)

TACK för en så fantastisk blogg!! Du verkar vara en super tjej och har en jätte söt familj. Ska absolut fortsätta läsa så länge du bara orkar blogga!! Kramar!

2008-03-05 @ 09:20:35
Postat av: Emma

Godmorgon!
Jag förstår inte hur någon kan tycka att DU sätter press på tjejer. Jag blir GLAD, lugn och framförallt INSPIRERAD av att läsa din supermysiga blogg. Du sätter ju ingen press alls, om man tycker det kan man inte ha läst mycket av din blogg. Du manar ju alla att njuta av stunden. Men jag blir sur av att läsa kritik mot DIG som bara (verkar) vilja alla så himla väl. Ha en UNDERBAR dag söta du. Hoppas du vet att du är en glädjekälla för oss ugna tjejer...inegt annat! KRAAAAAAAM!

2008-03-05 @ 09:25:04
Postat av: Felicia

Jag tror att folk som är framställer sig som gemomlyckliga/genuint lycliga idag framställs som falska eftersom alla människor vet att man inte alltd kan må bra. Jag har haft perioder i mitt liv då jag har mått väldigt, väldigt bra men jag är också medveten om att jag delvis har lurat mig själv att tro att jag är genomlycklig. Konstant lycka existerar inte för någon männska, lycka kommer och går mer eller mindre. Människor som är lyckliga idag kan också uppfattas som ego dessvärre och störa andra. Världen utanför är grym, riktigt grym..Och en människa som då klarar av att avskärma sig oc må bra blir nästan konstig...Ja, för att då inte nämna egoistisk igen. Människor som går in för sin egen lycka, sin rosa bubbla, blir på sitt sätt väldigt svåra att förstå för människor som inte mår så bra. Och för människor som ser världen som den faktiskt ser ut med både gott och ont. Lycka och olycka. Därför tror jag det sticker i mänga människors ögon. Det behöver inte alltid handla om avundsjuka utan om att lyckliga människor kan framstå som falska.

2008-03-05 @ 09:37:10
Postat av: M

Visst fan blir man ibland irriterad över din perfekta inställning till livet, men jag kan ärligt säga att jag bara är avundsjuk. Önskar att jag kunde uppskatta livet såsom du gör, forsätt så!!

2008-03-05 @ 09:37:45
Postat av: fialur

Herregud vilka idioter.. Vilka usla dagar de måste ha. själv känmnerj ag igen mig mycket i hur du förklarar ditt tänk och dina känslor, så klart att allt inte är en dans på rosor, men hur man väljer att se och tackla en situation är viktig! YOU GO, din blogg är underbar, personlig och glädjande.. det är kul att följa er och man blir så inspirerad och glad!

2008-03-05 @ 09:46:13
Postat av: Felicia

Nu har jag läst hon som skrev om dig och jag tycker inte alls att det var elakt skrivet eller så. Hon tar upp ämnet ur en mkt intressant synvinkel. Jag tycker inte det handlar om påhopp utan konstruktiv kritik. Självklart mår jag bättre av att läsa lyckliga människors bloggar eller om personer som mår skit.... Men när den rosa bubblan har växt sig alltför tjock hos vissa så blir det mer underhållning än at man ta personen bakom bloggen på allvar.

2008-03-05 @ 09:49:33
Postat av: Helena

Bra skrivet! Jag väljer också att inte ta med vissa saker i min blogg. Den är ändå till allmän beskådan. Jag kanske inte är lika positiv som du i övrigt när det gäller det jag skriver om men jag önskar att jag vore det, det är därför jag gillar din blogg!

Ha en bra dag!

2008-03-05 @ 10:17:28
URL: http://helenasnackar.blogg.se
Postat av: Jenny

Ni missar ju helt poängen med deras inlägg! Läs en gång till! Det här är en fantastisk blogg och det är såkert många med mig som med glädje läser varje dag. Tycker du är stark som fokuserar på det positiva och det borde verkligen fler människor göra!
Men trots detta kan man ifrågasätta, ha andra åsikter UTAN att det handlar om avundsjuka osv. Det kallas att reflektera över saker och ting man läser och ser.

B.K skrev;"Vad är detta för uppmaning? Le och gör iordning dig, för helvete, annars ser du sur och ful ut och får en dålig dag. För kvinnans lott här i livet är ju att se söt ut?"

Det kallas att reflektera över det som skrivs. Även om du inte menade så så var detta deras tolkning. För så är det; alla är vi olika. Både på nätet och i verkligheten!

2008-03-05 @ 10:46:47
Postat av: angelica

älskade...
jag hoppas att du inte bryr dej om detta! du vet att det är bara en diskussion dom vill ha! dom är så avundsjuka på att du alltid är så positiva o glad!

och det är du som människa, inte bara i bloggen!
så länge som jag känt dej så har du alltid varit en positiv person med båda föttena på jorden! spelar ingen roll om du har varit arg, ledsen, besviken så har du alltid förökt o sett det positiva med allt. och det är så skönt att du är sån! så många gånger vi pratat om ex kärleksbekymmer så har du alltid varit den som peppat och sett frammåt i livet! du har alltid funnits där, och vet att du alltid finns där! :) du är guld värd!

du är en UNDERBR mamma, fru, dotter o vän! det skulle finnas fler utav joss i denna värld, gud så lätt allt skulle vara!

hoppas du får en FAB dag, som du skriver :D
för du är FAB!
pussar!

2008-03-05 @ 11:13:49
Postat av: Anna-Lena

1. Man reflekterar inte när man HITTAR PÅ vad som skrives! Man kan inte tolka en text som man känner för! Det måste stå nånstans i texten! Vilket det INTE gör! 2. De säger de menar bloggar generellt men då ska man heller inte bara hoppa på en bloggerska! 3.kan Josefine inte ha ansvaret för alla som läser hennes blogg! De måste sluta läsa den om de mår så dåligt!

2008-03-05 @ 11:14:49
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Emma

Men kom igen, dom skrev ju inget om dig. Dom tog en medning du skrivit som exempel. Världen kretsar inte runt dig.

2008-03-05 @ 12:59:00
Postat av: Pangbruden

Jag är en positiv, lycklig 43 åring som inte har så mycket gemensamt med dig (livvsituationsmässigt alltså) Men du gör iallafall mig glad med din blogg! Detta inlägg var så bra och fortsätt skriva om det positiva i ditt liv, Finns ingen anledning att gräva ner sig i det dåliga det har man ändå. Som du skriver.. man väljer själv om man vill skratta sig genom dagen eller gråta sig genomlivet. Du sprider massa positivt och det gör många glada! Föresten så fattar väl vilken idiot som helst att även du har dina ups and downs.. Det har väl alla! Fortsätt såhär tjejen! Din blogg är uppfriskande! Kram

2008-03-05 @ 13:30:41
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: frida

du har så rätt så rätt josefine! varenda gång jag kommer in på din blogg blir jag glad. du strålar lycka och glädje! fortsätt med det. Kram frida

2008-03-05 @ 15:18:13
URL: http://fraajda87.blogg.se
Postat av: natta

Du har så rätt!! Du är så positiv och har en så himla bra livs syn.

2008-03-05 @ 16:49:37
URL: http://naatta.blogg.se
Postat av: Lina

det finns redan för många som är pessimister, underbart med någon ser saker från den ljusa. det är underbart att läsa om eran lilla familj och det ger både glädje och energi. Du är en underbar mamma och Elian kommer vara stolt över dig när han växer upp, önskar E och dig all lycka! Kramar / Lina

2008-03-05 @ 20:25:21
Postat av: ansoofi

Jag blir så arg. Och så otroligt trött.. på folk som måste ha varit med om så tragiska saker i sitt liv så dom inte längre kan se något positivt i någonting längre.. och till råga på allt så ska dom börja gnälla på andra som i varje fall försöker se
NÅGOT positiva i allt. Självklart är inte livet en dans på rosor. Det vet vi alla.. men är det verkligen så illa för en del att man måste attackera dom som råkar vara lyckliga.
Har inga barn själv.. än! Men den dagen jag och min sambo lyckas åstadkomma ett (som Josefine och många andra som har barn ofta uttrycker det) M I R A K E L.. så kommer jag också sväva på små rosa moln. Bara lycklig över att få finnas till och att få dela min vardag med MIN familj.. och jag kommer skriva om det och vara stolt över det.. för det är något JAG har lyckats åstadkomma. Och man har väl rätt att vara stolt över sitt barn. Sin partner. Sitt jobb. Och sitt hem. För de flesta får slita häcken av sig för att nå dit. Och om man mår bra av att skriva av sig lite och hålla nära och kära uppdaterade med allt som händer när man bor i ett annat land. Så tycker jag att man ska få göra det. Utan en massa påhopp från vilt främmande människor. (Som inte ens behöver klicka in sig på en blogg som dom ändå bara stör sig på!) Det är starkt av dig att fortsätta skriva och att borsta av dig alla elakheter som folk skriver. För jag vet att det inte är helt lätt att bara strunta i alla elakheter som folk skriver.. men försök! Och stå på dig tjejen! Kram på dig!

2008-03-05 @ 21:52:29
Postat av: Tu Madre

Nej, vi föredrar att läsa POSITIVA saker !! :D Fortsätt som du gör.

2008-03-05 @ 23:54:18
URL: http://www.TUMADRE.blogg.se
Postat av: Jenny

Anna-Lena 2008-mar-05 @ 11:14;
Jo, alla kan tolka en text precis som de känner för. Vi är olika och tolkar också saker och ting på olika sätt.
Vem mår dåligt av att läsa bloggar? Inte jag iallafall. Jag blir oftast jätteglad av att läsa Josefines blogg men bara för det slutar jag inte att vara en tänkande människa. Och när man skriver saker som att tjejer ska vara fräscha och vackra för att må bättre(något sånt? inlägget är inte kvar??), då måste man också förstå att de finns folk som reagerar på det och tycker att det var fel. Därmed inte sagt att det är fel på vare sig Josefine, hennes blogg eller någon som läser den. Hela den bakomliggande diskussionen om hur pressen på tjejer är alldeles för stor etc. passar sig kanske bättre någon annanstans, detta är trots allt bara en blogg. Men för det är det ju en viktig diskussion!

2008-03-06 @ 11:22:02
Postat av: Emma

Klart man kan analysera och ha egna åsikter om saker, även på nätet. Det är väl lite det yttrandefriheten i det här landet har som syfte? :P Nu har jag inte läst mycket i din blogg så jag talar inte om just DIG i följande stycke men ...

Jag tycker såhär: Bloggar som bara förmedlar en positiv bild av en person kan sätta press på andra att vara likadana, eller snarare TRO att "alla andra" har det perfekt medan man själv mår pissdåligt, att man själv är annorlunda och misslyckad för att man inte har det lika bra. Det är ju ändå högst troligt att unga tjejer (framförallt) påverkas av bloggarna som finns idag. Det har ju diskuterats flitigt om hur stor makt bloggare har idag. Likväl som man påverkas av skönhetsidealen som visas i media (beckham för att ta ett exempel).

Personligen gillar jag dagboksbloggar där det är lite blandat. Givetvis är det skoj att läsa om positiva saker etc, det är ju alltid peppande och trevligt. Men bloggen i fråga känns mer äkta om det ibland kommer in ett inlägg som avviker från det stora hela... om du/ni hänger med på vad jag menar :)

Men som sagt, man gör ju ett val om hur man vill vinkla sitt skrivande. Blir man gladare av att skriva glada tankar etc så ska man ju såklart göra detr! Men, man får tåla att andra kan ha en åsikt om det, och skriva det i sin egen blogg också. Det är ju oundvikligt att andra lägger sig i när man väljer att lägga ut sina tankar offentligt på nätet :) Men för det behöver man ju inte bry sig så mycket om vad andra tycker. Kör du på ditt race, det är ju din blogg, och majoriteten som läser här stannar väl kvar för att de gillar just ditt skrivsätt! :)

(lite lång kommentar... :P)

2008-03-06 @ 12:23:11
URL: http://twentysomething.webblogg.se
Postat av: Emilie

Äh. Nya medier är självklart till den nya bloggvärlden. Ska man ha en välläst blogg borede man ha räknat ut att man kommer bli kommenterad och analyserad. Sen att människan är så patetisk att den orkar bry sig om att du käkar tacos, den kan ju vara en annan diskussion.

2008-03-06 @ 14:10:56
Postat av: Sofia

Hej!
Jag läser din blogg till och från och det som är skönt med den är just att du är positiv och glad för det mesta (om inte hela tiden.) Tycker att det här med bloggkommentatorerna egentligen är en ganska onödig grej... Dels var deras kommentar om inlägget "leenden gör en sötare" helt onödigt, men samtidigt så tycker jag inte att du bör ta åt dig Josefine! Du vet att du är bra, och du vet att vi läsare tycker det!

Samtidigt vill jag passa på att säga att du har en jättejättefin son och familj!

/ Sofia

2008-03-06 @ 14:53:23
URL: http://sofiaalle.blogg.se
Postat av: Jessica

Det här var ju bara löjligt, de skriver faktiskt inga påhopp precis och inget elakt för den delen heller. Tråkigt att en vuxen människa blir så upprörd att den skriver ett lååångt inlägg om hur rätt hon har och hur fel de andra har.

2008-03-07 @ 07:27:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0