Migrän!


Här sitter jag och har migrän. Men nu har jag fått en stark tablett av min chef och tagit en miniprommis till det bästa kaffeplacet och shoppat och tryckt i mig en cappuccino + en grov scones. Resultatet känns förbluffande positivt!

Ps. ska lyssna på er som är kloka, ska inte länka till tramsbloggen mer. Yttrandefrihet eller inte, det handlar om vanligt hyfs som jag brukar säga då det gäller bloggvärlden. Om jag dagligen fick höra detta av folk i min omgivning face to face så skulle jag tycka det var ok, men då ingen säger ett knyst IRL så tar jag inte åt mig. För folk bakom skärmen är ju SÅÅÅ tuffa i verkligheten? Har en ärlig kollega på jobbet som erkände på vår första gemensamma jobbfest att han fick spader på mig först då jag kvittrandes sa GODMORGON varje dag och var positiv dagarna i ända. Men nu är han också en av dem jag tycker bäst om och det beror på att han var (som jag) så ärlig. Han sa också att han nu tycker om det och att han idag själv tänker mer positivt pga mig, DÅ blir jag GLAD!
Nu: lunchdags!

Kommentarer
Postat av: Anna-Lena

Jag förstår du har migrän! ;) Vad ytterst otrevligt! Och så verkar hon inte stå för vad hon skrivit?.. "menar bloggar generellt".. Hallå! Varför bara nämna din då?! Ja ja... Hoppas iaf värken går bort och resten av dagen blir solig och skön! ;D

2008-03-05 @ 11:18:06
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Malin

Hoppas du får en underbar dag å huvudvärken går över!
Jag har nyss lämnat plutt på dagis- han gråter och skriker och hjärtat mitt går itu... :-(
skall försöka gå och träna en timme så jag får tänka på nåt annat så kan jag hämta han sen....
kramar

2008-03-05 @ 11:28:38
URL: http://barnlycka.blogg.se
Postat av: Angel

Hoppas du får en underbar onsdag,trots migrän.

2008-03-05 @ 11:29:15
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: Leons mamma

Ville bara säga att jag blir såå glad så fort jag kollar in din blogg, tycker att du är en mycket bra förebild för andra mammor:-)
Jag är inne och kollar in dit liv varje dag, fortsätt med den positiva andan!
Nu plugg för min del.....hoppas du snart känner dig bättre:-)

2008-03-05 @ 11:37:07
Postat av: Micaela Göteborg

Jag håller med dig helt och hållet! Är inte så ofta jag kommenterar men jag är inne här flera gånger om dagen! Det är härligt att vara positiv och jag önskar att jag möttes av ett glatt Godmorgon varje dag!
Att säga att du sätter press på tjejer genom att uppmana dom att le var det dummaste jag hört. ALLA är sötare/vackrare när dom ler! Det är väl ingen världsnyhet? Självklart ska man inte låtsas att man är glad om man inte är det, men att försöka le får iaf mig att känna mig "lättare".
Tack för din jättefina blogg! Jag uppskattar de små sakerna och försöker vara mer positiv oftare efter att ha hittat hit:)
Sen tycker jag att du verkar ha en bra och trogen läsarskara för deras kommentarer gör mig också glad:) Keep up the good work:)
Skönt att det finns människor som du! Hoppas huvudvärken ger sig! Ha en fin dag!
Kram

2008-03-05 @ 11:49:51
Postat av: Anna-Lena

Haha.. nu hoppar de på dina läsare oxå, hade besök av en arg en i min blogg?.. ;)

2008-03-05 @ 11:51:56
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Sessan

Hoppas huvud värken ger sig ASAP & att din dag blir just så underbar som du förtjänar att den blir!!

Jag klarade inte styra undan att posta ett inlägg hos blogg kommentatorerna av den grund att dom gjort en generellt dålig jobb med inlägget om dig.
Konstruktiv kritik är FAB men för att döma & mena om en annan blogg bör man ha följt med i lektionen.
Ett citat kan vinklas hur som helst.

Kram tjejen
du är helt underbar jag vet !! För jag har sett dig mer än i din blogg ;0)

2008-03-05 @ 11:53:37
URL: http://www.sessanocprinsessans.blogg.se
Postat av: Elin

Hej!
OBS! Detta är INTE ett negativt inlägg, bara att det låter så i början.

När jag började läsa din blogg för ett antal månader sedan så blev jag mest ledsen. Detta berodde på att reflekterade över mitt egna "kassa" mammaliv utan lyx osv. Därför bestämde jag mig för att jag bara fick kolla på den när min sambo var hemma för stöttning och diskussion.

Nu när jag läst bloggen ett bra tag är du och din inverkan raka motsatsen. Jag kom till insikt att det var min inställning det var fel på, inte mitt liv. Jag skulle komma att se mer positivt på mitt liv som mamma, sambo och människa. Jag bestämde mig därför för att vara positiv, och låtsas ha ett bra självförtroende. På så vis ökade min självkänsla, och jag känner att jag duger som jag är. Jag har alla möjligheter att bli så "framgångsrik" i vardagen som du är tack vara min ändrade inställning!

TACKTACKTACK till dig, denna människa som jag inte alls känner IRL, men har skapat en relation till i och med bloggen!

KRAM och hoppas den urusla migränen släpper!

2008-03-05 @ 11:56:08
Postat av: Rebecca

DU ger mig inspiration och kraft! TACK för att du står på dig och säger vad du tycker. Positivitet är bra, fortsätt vara positiv! Jag vaknar oftast själv med ett leende på läpparna, SÅ mycket lättare att komma upp då. Du gör mig glad genom din blogg, TACK!! :)

2008-03-05 @ 12:07:55
Postat av: Carolina

Se till att ta hand om dig, migrän är inte kul. Och varför ska folk klaga på människor som är positiva, det är väl så livet ska vara. Glatt och roligt! Visst att man kan ha dåliga dagar, men de kan lätt livas upp av en positiv person.
Stå på dig - du är en glad person helt enkelt, så aom alla bör vara.
KRAM

2008-03-05 @ 12:11:46
URL: http://langta.blogg.se
Postat av: Sara - Dagens positiva

Bra beslut att inte länka till tramsbloggen mer! :)

2008-03-05 @ 12:31:37
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: Sara

Så himla tråkigt att bloggvärlden kan vara så grym.Hoppas du får en bra dag trots migrän :-) KRAM!!

2008-03-05 @ 12:36:13
URL: http://sarasdagbok.blogspot.com
Postat av: C

Oftast så är det ju tyvärr så att negativitet sprider sej och gör att andar bli negativa m e n det är ju absolut underbart om man är en så människa (som du) som lyckas sprida positiv energi istället! Fortsätt med det! Sen finns det ju ingen anledning att lägga ut hela sitt privatliv i en blogg heller...om bloggkommentatorerna tror att de ser en helhetsbild av en människa genom dennes blogg är de ju ännu dummare än jag trodde...

2008-03-05 @ 12:38:15
URL: http://upptagnamamman.blogg.se
Postat av: madilene

haha precis sådär kände jag i början när jag tittade in på din blogg, men faktum är att du har inspirerat mig att vara gladare ha en positiv inställning till livet och uppskatta de små sakerna i livet, SÅ TACK josefin! sluta aldrig vara den du är. du inspirerar.
kram

2008-03-05 @ 12:42:07
Postat av: Rebeccas.se

Det gör du rätt i! Hoppas migränen släpper!

2008-03-05 @ 13:51:51
URL: http://www.rebeccas.se
Postat av: Maria

Tack vare din blogg har jag börjat se världen med andra ögon. Istället för att se hinder, försöker jag numera se möjligheterna i det som sker.

Sitter och pluggar, det är väl inte världens roligaste. Men om tre månader är det sommarlov och då har jag gått mer än halva utbildningen! Hur skönt är inte det :o) Genom att tänka så om många saker så är livet lättare att ta sig igenom när det ibland blir tungt.

Hoppas ni får en mysig dag och att migränen försvinner! Nu ska här studeras ;o)

2008-03-05 @ 14:37:39
URL: http://kerstinmarias.blogg.se
Postat av: Eva , Stockholm

Underbaraste människa !!
Så skönt att se att du ryter ifrån lite snyggt tycker jag,
Det finns så mycket kärlek & glamour som du delar med dig till oss som älskar din blogg, att läsa den gör att jag inte saknar Sex & the city lika mycket längre.Jag hoppas verkligen att sådana tråkiga inlägg inte tar din skriv lust från dig.
Soliga hälsningar från Stockholm.

2008-03-05 @ 14:41:28
Postat av: Nettis

Jag tycker att du är en fantastisk, positiv människa och jag blir personligen väldigt glad av att läsa din blogg(och Anna-Stinas).. Den lilla klicken som stör sig på positiva människor är oftast olyckliga själva..
Nä du, stå på dig och dela med dig mer av ditt positiva sätt.. Det behöver vi alla, det är nog med elände i världen...
Massor av styrkekramar till dig Josefine.
Kramisar från Nettisen

2008-03-05 @ 14:50:16
Postat av: Malin.E

Jag tyckeer om positiva människor dom sprider energi och glädje till andra som kanske behöver det.

2008-03-05 @ 15:25:02
Postat av: SANDRA

Scones var hemskt längesen. Tack för tipset! =)

Postat av: Pernilla

Jag kan inte annat än att hålla med flera inlägg ovan, man blir positiv av att läsa din blogg, det smittar av sig =) Jag förstår inte att det är så många här i bloggvärlden som tycker att det är okej med mobbing, för det är ju det alla som skriver elaka kommentarer håller på med. Det har ingenting att göra med yttrande frihetet om det hade det då skulle det inte finnas något som heter mobbing. Tex om en 6 åring tycker att en kompis är ful o fet då ska ju den själklart få säga det för det är faktiskt yttrande frihet i Sverige/Norge! Det förstår ju vilken vettig människa som helst att så är det inte! Det är precis som du säger Josefin det är vanligt vett att man inte är elak mot varandra.

2008-03-05 @ 15:32:25
Postat av: Felicia

Usch,själv har jag aldrig haft migrän men huvudvärk is a bitch!Ha det bra=)

2008-03-05 @ 15:34:50
URL: http://feliciastyle.blogg.se
Postat av: caroline

har du noen triks for å tenke positivt???når man sitter midt i semesteret og bare gleder seg til somerferien?!

elsker bloggen din!!! :)

2008-03-05 @ 15:42:31
Postat av: Henny

Jag måste bara säga att du verkligen lyser upp mina dagar i alla fall! Det finns säkert dem som mår riktigt illa av att du gör det bästa du kan av dina dagar för att de själva helt enkelt inte orkar/kan. Men fortsätt gärna "kvittra" för mig, för jag blir på så bra humör av dina fina texter! Kram henny

2008-03-05 @ 16:12:44
Postat av: natta

Du verkar helt underbar!

Får du synrubbningar vid migrän eller bara huvudvärk? jag fick det jätteofta förut o får alltid flimmer för ögonen innan huvudvärken kommer sprängande

2008-03-05 @ 16:47:10
URL: http://naatta.blogg.se
Postat av: mini

jag skickar dig soliga hälsningar från sthlm idag! mini

2008-03-05 @ 16:58:51
URL: http://www.mamamini.blogg.se
Postat av: cilla

Hoppas att huvudet känns bättre nu, och att du inte tar åt dig alltför mkt av de konstiga kommentarerna(förstår att det inte är lätt). Om det är till någon tröst så älskar jag din blogg, kollar flera gånger varje dag!

Ha en toppenkväll! Kram

2008-03-05 @ 17:03:22
URL: http://cillla.blogg.se
Postat av: karin

hur dåligt man än mår, en dålig dag på jobbet,tjatat med sin man,
men så ser man sina barn o pratar med dom hur dom haft det på skolan o dagis,
den bästa medicinen, inget slår det.skit i allt annat,o när du ligger där
under palmerna med en drink i handen o solar dig kan du ju alltid tänka på alla avundsjuka människor där ute....eller inte.,ha de bäst

2008-03-05 @ 17:18:22
Postat av: Helén

Det finns ju inget bättre än positiva människor och jag blir alltid så glad av att gå in här och läsa. Du skriver direkt från hjärtat och det är därför jag återkommer. Du gör helt rätt i att strunta i bloggare som mobbar och ligger i - fortsätt på det du gör bra och njut ännu mer än du redan gör (om det nu är möjligt att göra). Massvis med kramar från Malmö

2008-03-05 @ 19:49:53
URL: http://utopiahelen.blogspot.com
Postat av: Hanna

Hej! Jag vill bara säga att jag tycker din blogg är underbar att läsa. Du ska absolut inte bry dig om när andra skriver negativt om dig. Tänk istället på hur många som uppskattar din blogg. Man kan ju fundera över varför de läser din blogg? Är det för att ha något att störa sig på. Patetiskt!

2008-03-05 @ 20:03:14
Postat av: josefine

Ni är fantastiska allihopa!!!

Jag får tryck i pannan av migrän och ibland blir jag väldigt svimfärdig och gråter av smärta, usch det är inte kul =( Unnar ingen migrän.

Caroline: tänk på vad du studerar till och hur härligt det kommer vara den dagen du är färdig!! Sen är det snart sommar och ljusa nätter...tiden flger =) kram

2008-03-06 @ 20:27:32
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: natta

Vad är det du jobbar med? du är så JÄVLA snygg måste jag bara säga ^^ hihi ...

2008-03-06 @ 22:13:04
URL: http://naatta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0