PAPPA - vart är du?
Imorse vaknade solstrålen kl 6 så han fick dricka välling i sin säng ( ligger alltid och myser med E annars) medans jag duschade! Sen var det dags att klä på för dagen och som alltid kastade han sig omkring i vår säng. Skillnaden var att idag låg det ingen Pappa bakom kuddarna, Elian sökte och sökte och ropade Pappa men nej han är ju på jobbresa =) Så vi ringde och sa Godmorgon strax efter 7.

Vi kom till dagis ca 8.05 istället för 8 som vi brukar. Det var så sött för två av Elians avdelningskompisar kom samtidigt och de var så glada att ses och tjejerna sa Elian. Så klappade Elian en av dem på huvudet och kände på hennes långa hår. KÄRLEK! En av Mammorna sa att han verkar stortrivas och sen då jag lämnade för dagen så ville Elian direkt krama och gosa med en fröken. Jag gick därifrån helt övertygad om att denna ovanligt positiva och trevliga morgon betyder något....
Solen skiner och nu ska jag ringa massa kunder!

TACK ni underbara♥ som finns därute, jag önskar er en fantastisk dag! Gårdagens inlägg handlade inte om att jag skulle lägga energi på de som inte vet vad de pratar om men att poängtera att hela inlägget var patetiskt då de misstolkat hela mitt inlägg, något som kanske gör den där bloggen ganska fjantig Jag tycker det iallafall och jag tänker inte låta folk skriva skit om mig som är helt fel!

Kommentarer
Postat av: Lia Florenz

awe söte :D

2008-03-05 @ 09:02:06
URL: http://mydearbylia.blogg.se
Postat av: Caroline

hoppas du får en underbar dag! att se sitt barn trivas på dagis är fab! stor kram!

2008-03-05 @ 09:09:30
URL: http://caleam.blogspot.com
Postat av: Emma

Hoppas din dag blir bra ! Läste ditt inlägg igår och kan bara säga att jag beklagar att det finns såna människor som dom! Är imponerad av ditt positiva sätt att välja att se på din dag, det är inte många som skulle orka göra så alltid ! Stå på dig och fortsätt skriv på ditt underbara varma sätt ! För vems blogg tror du man mår bäst av och väljer att läsa...? Kramar i massor till dig denna soliga dag :)!!

2008-03-05 @ 09:17:43
Postat av: Anna-Maria

Jag tror att det har blivet en massa missuppfattningar på vägen. Läs inlägget istället för alla kommentarer som ANDRA skriver innan du kritiserar oss som har bloggen. Som bloggägare förstår du nog också att kommentarerna ofta gör att inläggen missuppfattas, för folk blandar ihop kommentarer och vad som verkligen har skrivits i inlägget.

Jag kritiserade inte HELA din blogg. Jag kritiserade uppmaningen till tjejer att le för då ser man söt ut. Kan vi inte diskutera problemet med pressen som finns på unga tjejer istället för att försvara oss själva? Det hade gjort världen till en bättre plats.

Ha en bra dag!

2008-03-05 @ 09:37:07
URL: http://bloggkommentatorerna.blogg.se
Postat av: Miss Lyckad

" Pappa kom hem...för jag längtar efter dig..." Den sjöng jag ofta när jag var liten.
Hoppas Ni får en fin Dag!
Och att solen behagar titta fram. Idag gästbloggar jag för första gången om min manodepressivitet. Hälsa gärna på!

http://miss-lyckad.blogspot.com/

/ The Life of a Manic depressive

2008-03-05 @ 09:45:30
URL: http://miss-lyckad.blogspot.com/
Postat av: Minna

Dom skriver alltid negativa saker om dom som är positiva,tydligen är det fel att vara glad och ta tillvara på alla små guldkorn i vardagen livet är NU det tycker jag man ska tänka på oftare.Fortsätt att vara den du är,det är därför jag är inne och läser här varje dag för man blir glad av din blogg:)Ha en underbar dag!

2008-03-05 @ 09:51:37
Postat av: Grisen och Jag

Du är DU, och du är helt underbar. Du ger mig energi varje dag!

2008-03-05 @ 10:04:08
URL: http://grisenochjag.wordpress.com
Postat av: Sara - Dagens positiva

Vad härligt att Elian trivs så bra på dagis och har så bra fröknar och dagiskompisar! Vad mer kan man önska sig? :) Bra att du reagerar och inte låter folk skriva skit som är fel om dig!

2008-03-05 @ 10:08:35
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: Grisen och Jag

När du minst anar det dyker jag upp med en flaska Moet & ett Yatzy ;) Kraaam!

2008-03-05 @ 10:37:13
URL: http://grisenochjag.wordpress.com
Postat av: Grisen och Jag

Hahaha, jag lovar att ge dig en "heads up" ;) Haha

2008-03-05 @ 10:48:14
URL: http://grisenochjag.wordpress.com
Postat av: LinnM

Det är klart att du ska stå på dig som du gör. En av anledningarna, den största, till att jag läser din blogg är din positivitet, att fokusera på det bra i livet istället för det negativa. För visst finns det negativa saker omkring oss alla. Det är så patetiskt skrivet av dem och jag tycker att denna nedtryckning av bloggare har eskalerat den senaste tiden. Och ja, jag vet att man har yttrandefrihet i detta land, men det är inte heller lagligt att smutskasta människor, trycka ned andra och det är precis det de gör. Det förstör så otroligt mycket. Josefine, jag hoppas du får en underbar dag :)

2008-03-05 @ 11:05:27
Postat av: sanny

vilken liten sötnos

2008-03-05 @ 18:21:08
URL: http://sanyt.blogg.se
Postat av: josefine

TACK!!! Kramar

2008-03-06 @ 22:18:12
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0