soft fredag

Vi skulle ha haft middagsgäster ikväll men jag fick avboka då jag inte alls var i form idag. Onkel kom och åt med oss och sen hängde E med på pokerkväll. Så jag har skruvat ihop vårt nya soffbord och softar framför Lets Dance.


E fick välja nästan allt på IKEA, jag var så trött men allt blev väldigt bra! Detta är ett likadant som vårt vita om vi hade tidigare, fast större och i ek. Det är så billigt också, 350 kr tror jag det var.


Här skymtar lillEs stol som han fick!
Efter ett skönt bad ikväll så la vi oss tillsammans. Han ville krama hårt hårt och gosa med mitt hår. Jag fick honom tillslut att somna med vattenflaskan. Vill inte vänja honom att somna då jag ligger där, jag somnar ju nästan också av hans underbara värme. Men Mammamys kan man ALDRIG få för mycket av :)

ÄLSKAR DIG VÅRT MIRAKEL!♥

Kommentarer
Postat av: Zandra

Ha en fortsatt mysig kväll och Njuuuut av helgen.
Hoppas du är i bättre form imorn. Kram Kram

2008-03-28 @ 20:36:11
URL: http://lillalallas.blogg.se
Postat av: Anonym

va tragiskt! tänker på tomas di leva när du skriver om detta "mirakel"..

2008-03-28 @ 20:41:36
Postat av: Sofia S

Samma här, jag försöker också få Hedda att somna utan mig brevid, och gärna i sin säng men det går sådär. Hon somnar i vårar efter vällingen och efter någon timma lyfter jag över henne. Men men, som du säger, det är avslappnande med den där mamma-mys-stunden! Även fast man blir väldigt dåsig.. :-)
Hoppas ni får en härlig helg! KRAMAR

2008-03-28 @ 20:45:05
URL: http://sofiass.blogg.se
Postat av: Frida

Hoppas du känner dih kryare nu, ville bara säga att ni har så fint och mysigt hemma, återigen inspirerar du :-)
Kram!

2008-03-28 @ 20:51:54
Postat av: Sara - Dagens positiva

Jättefina möbler! Den lilla stolen är helt underbart söt. Hoppas att du känner dig i bättre form imorgon.

2008-03-28 @ 21:02:08
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: Janne

God Bedring =)

2008-03-28 @ 21:31:20
URL: http://jannefredheim.blogg.no
Postat av: Madelene

Jag é så sugen på det soffbordet men sambon tror att det blir för lågt då vi ibland sitter där och äter...fast inte lika ofta sen vi fick Rasmus.

Du kanske har tips på hur man ska få Rasmus att somna utan att amma när det blir dags..Han äter gröt på kvällen men gillar inte välling så det där mysiga med flaska i knät funkar ju tyvärr inte =/

2008-03-28 @ 22:20:03
Postat av: Prinsessan

Åh vad fint ni har fått det! Vi hade det där större ek bordet i vår förra lägenhet men nu har vi det lilla vita ni hade i ert förra hem :) Lite komiskt :) Den stora rosa vasen från IKEA är såå snygg, vi har också den :) Kramar

2008-03-28 @ 22:33:41
URL: http://enprinsessa.blogspot.com/
Postat av: josefine

Tack detsamma!

Ja det är inte lätt med sömnen, men jag har hört att barndoktorer pratat om att låta barnet somna vid bröstet om det vill men jag skulle nog ha försökt att vänja barnet till att äta och sen somna i sin säng men det är lättare sagt än gjort.. Jag försökte med Elian, la varm rispåse under hans täcke, sjöng, vyssade, vagnade då han var pyttis...
En dag orkade jag inte mer ( jag var redo, E var det tidigare än mig ) så jag körde en egen metod då bara jag och Elian var hemma och jag gick in till honom i hans rum ofta me tog inte upp honom vilket var starten på att slippa bära, vyssja.. Tillslut kom han till ro av sig själv. På den tiden åt han gröt innan han gixk och la sig.

Sen shoppade vi välling och han gillade det! Då somnade han med flaskan men det är inte bra för varken hans tänder eller hans nattsömn då han vaknade av att det var tomt i munnen utan flaskan ( ville ej ha napp) så det slutade vi med. Nu får han välling i soffan samtidigt som vi kvällsmyser. En stund hade vi vyssanlull på repeat inne hos honom, det fungerade toppen men numera klarar han sig utan.

Man får testa sig fram och inte vara rädd för att lita på sig själv. Jag tänkte mkt positivt också, typ att inatt sover du hela natten osv.. Sen sover alltid Elian med en nappflaska med vatten som han fricker under natten + blöja en stl för stor så att hans blöja ej läcker.

Alla förtjänar en god natts sömn och alla måste få göra på sitt vis!

Önskar er miljoner lycka till!
KRAM

2008-03-28 @ 23:04:57
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: natta

Fräscht ni har!

2008-03-29 @ 01:03:41
URL: http://naatta.blogg.se
Postat av: Raymondsigrun

Your site and you will reach the big successes, thank, it was interesting.

2008-09-12 @ 10:39:51
URL: http://raymondsigrun.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0