Tack för idag Petronella!

Vi har haft SÅ mysigt! Vi åt laxpasta och Elian charmade Petronella totalt. Busade med henne och hon skulle bära, ge mat ifrån tallriken och allt annat. Så härligt att han knyter an till dem jag älskar. Sen gick vi en prommis till ICA för Petronella skulle baka till sin sista dag på ett av hennes praktikställen imorgon ( hon läser till sjuksköterska) men hur det gick ska jag inte skriva om här =)

Hursomhelst så somnade Elian sött efter dusch och välling och vi har myst i soffan med te, cookies och twist. Nu gick precis Petronella hem och jag ska plocka lite disk och förbereda morgondagen. Måste hoppa i säng i tid så jag orkar oavsett hur natten blir. Men den blir BRA jag känner det på mig ;)


Äter middag!

image3696
Fantastiska Darlingen Petronella - Love You!

Kommentarer
Postat av: Anna-Lena

Ska se Frustrerte Fruer innan jag hoppas i säng! Mysig kväll du haft! ;) Hoppas hoppas natten blir bra för oss båda! Tror vi behöver det! :) GOD natt!

2008-03-04 @ 21:38:54
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Pethra

Jag tror att alla som verkligen följer din blogg och intresserar sig för den vet att allt är inte tiptop hos er alltid som många försöker få det att framstå som. Och jag hoppas innerligt att du inte tror att jag är en av de som vill gotta sig i andras olycka. Jag gör ett lamt försök till att försvara er som blir påhoppade jämt för att ni väljer att försöka se det positiva framför det negativa när det är tufft. Jag tycker det är ett val som alla ska ha rättighet att göra utan att alla andra ska lägga sig i. Det är orättvist att ni ska få ta så jäkla mycket skit, du och Engla bara för att ni råkar ha blivit stora bland bloggarna. Men ju mer man syns/märks, desto större anledning tycks det finnas att få en massa skit kastad på sig. Tycker det är tråkigt och jag blir alltid lika illa till mods när jag läser alla påhopp, kan inte folk ha något bättre för sig?

2008-03-04 @ 21:51:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0