Bröllopsresa och surprice!

Vi har pratat härhemma om bröllopsresan nu och som det verkar så tar vi den vi tänkt till Rom då vi är fyra. Kanske i april / maj. Något att se framemot! Det vi istället tänkt göra väldigt snart är åka till Malmö och bo hos Mamma och Ingemar ( som Elian pratar om dagligen) och ha en riktig myshelg. Vi två tar också in på hotell i Köpenhamn och tar en heldag med shopping, spa, middag och en hel natts sömn tillsammans. ÅÅÅ det känns helt perfekt för oss just nu!

Nu lägger E Elian och jag ska fixa en liten surprice för E som han och jag ska göra inom de närmsta dagarna. Jag är så dålig på att inte berätta roliga saker men detta SKA jag hålla hemligt...Ni får självklart veta vad det är och det är inget stort alls utifrån sett, men stort för oss två.

Hoppas ni myser massor ikväll, det har vi gjort. Bokläsande, bad, lek med lera och en härlig familydinner där Elian åt en hel portion vilket han inte gjort på länge då han inte varit i form. Jag hällde i bönor i tomatsås i köttfärssåsen och de var det enda han inte helt gillade. Annars slank färsk pasta med köttfärssås ned snabbt - HAPPY MAMMA & PAPA!

Ps. jag har nu ätit upp hela pepparkaksburken vi köpte på IKEA... Hur slutar man?


Kommentarer
Postat av: Johanna

Det går inte att sluta äta pepparkakor när man börjat!! SÅ GOTT JU!!

2008-11-04 @ 20:30:31
URL: http://seluna.blogg.se/
Postat av: Nickan

Vad h'rligt för er att ni ska komma ner till Malmö! Nära där jag bor ju, då kanske man äntligen får se dig "live":D hade varit som att se en kändis för mig! Kram

2008-11-04 @ 21:02:34
Postat av: K :)

Du har gjort deg fortjent til hele boksen med pepperkaker! Håper du og den lille i magen har kost dere masse med dem!

Ha en flott kveld! Nå er jeg blitt hektet på din blogg faktisk.

2008-11-04 @ 21:34:14
Postat av: Josefine

Johanna: ja jag VET haha =)



Nickan: så söt du är, lova att komma fram och hälsa i så fall! Kram



K: Tack snälla söta dig, så glad jag blir! Välkommen hit igen =)



KRAM!

2008-11-04 @ 21:42:43
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Malin S

Verkar ju som en härlig plan du/ni funderat ut. Rom under våren kan jag tänka mig är underbart. Köpenhamn är ju en favvo. Jag hoppas på en julshoppingtripp dit snart. Om ni vill bo på ett finfint, lyxigt, trevligt hotell är Skt Petri mitt tips. Supermysigt och centralt.

2008-11-04 @ 22:00:45
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: maria

Det går inte att sluta med pepparkakor. Är själv gravid i v.34 och varje kväll sitter jag med burken och julmust och njuter =)

2008-11-05 @ 09:35:55
URL: http://minajagochlea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0