Dagishämtning

Efter sjukhus och shopping var det dags för dagis. Elian körde glatt omkring med en av motorcyklarna ( favoritsysselsättningen) och de fick tillslut parkera för dagen för att han skulle följa med mig hem frivilligt ;-)


In action! ( Han som kör i mörkblått är Elian)


Jag i farten.

Sen hämtade vi E på jobbet och nu är vi hemma och har nyss ätit middag. Elian är tröttis då han kom i säng sent igår så det är snart bad och läggning för honom. Hoppas ni NJUTER denna fredag!

Kommentarer
Postat av: Isabella&Minnas pappa

Det gick ganska fort för han i mörkblått;) Hoppas ni får en skön kväll!!

2008-11-14 @ 18:56:35
URL: http://alskadeisabella.blogspot.com/
Postat av: Mamma på vift

ha ha härligt! Hur fixar man in sina filmer på utube och sen till bloggen?

2008-11-14 @ 19:56:17
URL: http://ettnyttliv.blogg.se/vardagskat/
Postat av: Anonym

Vill aboslut inte verka negativ på något sätt. Men att filma andra barn från förskolan och lägga upp på internet utan föräldrarnas tillstånd är inte tillåtet. (du kanske redan frågat föräladrana) Men vill bara informera dig om det. ha en skön helg!

2008-11-14 @ 20:02:22
Postat av: Josefine

Isabella och Minnas Pappa: ja det är Elian =) Tackdetsamma snälla du!Mamma på vift: =) Man skapar ett konto på yputube, sen klickar du på upload ( gul symbol) laddar upp din film och väntar tills den är färdig. Kopoera koden du får och klicka inne i din blogg i ett nytt inlägg på "html" och klistra in koden där. Lycka till!

2008-11-14 @ 20:05:51
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Josefine

anonym: det var omöljigt att den ena pojken inte kom med i bild och säger hans föräldrar ifrån ( frågar dem på måndag) så tar jag självklart bort den! Men pojken syns knappt och inga uppgifter utlämnas så jag går på feelingen och gissar att det är okej. Det är ofta andra barn hamnar på bilder men jag försöker alltid ta bort dem om jag ej kollat med föräldrar! De flesta tycker dock det är kul då de annars läser bloggen och ser sin skatt dyka upp ( responsen jag fått hittills och jag känner till dagismammorna på hans avdelning =) )

2008-11-14 @ 20:08:02
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Josefine

Man ser ju också en flicka som jag glömde nämna.

2008-11-14 @ 20:09:45
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Mia

Hsha ja sunt förnuft när det gäller bilder...går ju inte att se hur barnen ser ut i ansiktena och OM man nu skulle göra det så...ja? De leker på ett dagis? Svårt att se att någon skulle ta illa vid sig :D KRAM Josefine :)

2008-11-14 @ 22:37:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0