God? Morgon

Nu borras det nede så jag ska ta på mig hörlurar och se lite på Private Practice på Es pc. Undrar om jag vågar mig ned snart för en frukost? Det har varit full rulle där nede en timme nu och detsamma hade vi inatt härhemma. Elian sprang in och ut mellan kl 2-5 så jag känner mig som en väldigt mosig Mamma idag. Men Elian var glad som alltid och åkte glatt till dagis med sin kära Far så jag är glad att han verkar behålla humöret oavsett sömn.

Happy Torsdag till er alla - idag ska jag luncha med Jessica!!

Kommentarer
Postat av: Anna - barnshoppingbloggen

Hoppas du får en trevlig dag :) Spännande med nytt golv!

2008-11-27 @ 08:21:42
URL: http://barnshoppingbloggen.blogg.se/
Postat av: s

Gomorron från en inte lika pigg "lejon" som söta Elian...beundrar hans energi =)

kram

2008-11-27 @ 08:23:59
URL: http://yesucan.blogg.se/
Postat av: Lundastudent

Jag vill tacka dig för att du peppat läsarna att sluta röka. Jag är rökfri sedan lite mer än 2 månader och gravid med första barnet nu! =) Allt är himla spännande och nytt. Jag är i och för sig inte så långt gången, men din tro på din dotter hjälper mig att tro på barnet redan nu. Din blogg är en fantastisk inspiration!

2008-11-27 @ 09:31:20
Postat av: modelrosemarious

snygg blogg =)

2008-11-27 @ 10:20:22
URL: http://modelrosemarious.blogg.se/
Postat av: Jenny Haglund

Hej

Jag har lovat att berätta hur det gick för oss med inskolning på dagis. Det fungerar hur bra som helst. Förädraaktiv inskolning i en vecka och nu har han varit själv där med fröknarna i nästan en vecka. Han har aldrig gråtit eller tyckt att det varit jobbigt. Alltid go och glad. Aldrig varit några problem att lämna eller hämta. Jag är så tacksama att han gillar det så mycket som han gör. Dock känner jag igen mig i din beskrivning i att ha ett barn som är vaket mellan 2 och 5. Det är lite jobbigt faktiskt men de är ju för underbara de små. En liten puss på kinden och sen har man glömmt varför man blev irriterad. Vår son tar sig dock inte upp ur sängen själv utan han ligger i sin säng och hojtar istället. Jag tror dock att roten till vårt sömnproblem är att han får sova för mycket på dagis så nu har jag gett dem order om att väcka honom för att se om det blir bättre. Det är bara att vänta för att se. Men det känns betryggande att veta att man inte är ensam som är vaken. Tack för att vi får läsa om ditt liv!

2008-11-27 @ 11:14:54
Postat av: Sofie

Hoppas du får en bra dag och att golvet blir riktigt fint :)

2008-11-27 @ 13:17:32
URL: http://rasvafla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0