Naglar fixade!

Nu myser vi i soffan! Jag kom hem lagom till slutet på Bonde Söker så det blir repris i helgen istället. E fick jobba lite med att få Elian att somna ( sov sent på dagis pga tur) och imorgon kör vi soft morgon så att dagen inte blir så lång. Det är föräldrarkaffe på dagis och sen ska vi på besök till AnnaStina och Johanna, det blir jättekul. Får se hur Elian reagerar han gillar som sagt att chilla efter dagis men det kan han göra i bilen.


Mina naglar blev som alltid jättefina och jag funderar på att anordna en jentelördag hos mig med glögg i december och bjuda hem neglemannen som då kan fixa naglar på oss alla medans vi dricker glögg och har girlstalk... Vilka är med?

E småsover bredvid mig och han sa precis att "detta är så härligt, att bara vara... livet!" Han gör mig lycklig och det är världens bästa känsla.

Hoppas ni myser ikväll!
Här kan ni förresten läsa en text jag skrivit om miljön. Den ligger då ni scrollar ned lite på sidan.

Kommentarer
Postat av: Suzanne

Jag önskar att JAG kunde få vara med!

Kram

2008-11-12 @ 22:06:29
URL: http://snuzen.blogg.se/
Postat av: HildeS

Jeg var hos Roger for en uke siden, fornøyd som alltid:-) Det var en god ide å ha venninnekveld, for han fixer jo et sett på en time, så det får du få til:-)

2008-11-12 @ 22:06:58
Postat av: Anonym

Hej Josefine!

Fin och mysig blogg du har! You go girl!

Läste att du missade Bonde söker Fru. Gå in på tv4.se och där på deras Anytime-service kan du se dagens avsnitt i repris. Utan reklam! Nyaste avsnittet ligger alltid ute minuten efter det att TV4 sänt avsnittet.



Njut av att vara mamma, snart har du 2 underbara!

Kram

2008-11-12 @ 22:08:00
Postat av: Sandra

Hej Josefine!

Fin och mysig blogg du har! You go girl!

Läste att du missade Bonde söker Fru. Gå in på tv4.se och där på deras Anytime-service kan du se dagens avsnitt i repris. Utan reklam! Nyaste avsnittet ligger alltid ute minuten efter det att TV4 sänt avsnittet.



Njut av att vara mamma, snart har du 2 underbara!

Kram

2008-11-12 @ 22:08:23
Postat av: Emma

Det hade varit fint att få naglarna fixade, har tänkt att göra det många gånger. Sen tänker jag på att jag antagligen bara kommer skada dem eftersom vi har en massa hundar och vistas mycket i skogen..men snart ska det nog ändå bli av. Dina är ju SUPERFINA! :)

2008-11-12 @ 22:12:43
URL: http://tantis.blogg.se/
Postat av: Anna

Fint skrivet! Vad gäller återvinning är metall, batterier och glödlamopr absolut viktigast, glas kanske minst viktigt (tillverkas ju av sand vilket inte påverkar miljön så mkt). Jag återvinner allt nu men började med tidningar och glas. Annars i vardagen tycker jag man ska tänka på flyget. En resa till thailand släpper ut lika mkt koldioxid som var människa bör släppa ut varje år. Så det gäller att prioritera! Jag älskar att resa, men skulle aldriga flyga korta sträckor, då tar jag tåget! Jag tror att det är viktigt att inte tänka allt elle inget, om du börjar sortera det lilla är det bättre än inget! Ha det gott! Kram Anna

2008-11-12 @ 22:16:02
URL: http://sagtogjort.blogspot.com/
Postat av: grombaben

For en god ide med venninnekveld med Roger, det må dere gjøre vettu:)



Ble superfine negler, som alltid:)



Jeg har såå lyst på fine negler igjen, mine ser ut som H**** nå, hehe:) Men har liksom ikke tid eller ork til å opprettholde dem:)



Sov så søtt, kärlek er verdens beste. Jeg skal gå og legge meg med min mann nå! Nattaklem!

2008-11-12 @ 22:41:00
URL: http://grombaben.blogspot.com
Postat av: Anna-Lena

Ja, vilken bra idé! Mysigt med lie jultema oxå! :) Bra skrivet om miljön! Vad massa kul din blogg medför... :) Ha en skön dag...

2008-11-13 @ 08:25:17
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Camilla

S Låter som en toppenkväll, synd att vi inte känner varandra och att jag dessutom bor långt ifrån Oslo ;-)

Du och dina vänner kommer att få en toppenkväll om ni gör detta.

2008-11-13 @ 08:54:49
Postat av: Liza

Det där lät mysigt, skulle gärna komma! =)

Ha det fint!

2008-11-13 @ 18:32:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0