Roomservice!


Vi på stan idag.
Hur ska jag få E att sluta snusa? Han lovade mig då jag blev gravid med Elian att snusandet skulle sluta men då jag var illamående, trött och allmänt hängig och han hade snusabstinens och var stirrig och tråkig så var det faktiskt min Syster som sa att han nog borde få sluta snusa då han var mogen / redo. De firade nämligen julen med oss... Det var den julfriden men nu då? ;-)

Vi har haft en helt UNDERBAR dag och kommer precis hem ifrån bio. Vi hade faktiskt fixat bord på en restaurang ni tipsat om men vi kände för roomservice och IDOl så det är precis det vi gör just nu.


Ps. Knastrar IDOL hos er? Bara tv4 som strular här på hotellet....


Kommentarer
Postat av: maja

vad härligt ni har haft/har det , jag bara läääängtar till nästa helg då jag och mannen får den 1a barnfria helgen på exakt! 1år sen sist vi hade bokat bio och skulle ut och äta dagen före planerat snitt , men värkarna kom igång dagen innan så det var bara att åka till BB istället ler





kram maja

2008-11-21 @ 21:11:00
Postat av: Johanna

Det kunde vara värre, han kunde ha rökt. Men å andra sidan... har han lovat så...

2008-11-21 @ 21:11:00
Postat av: Josefine

maja: ååå så häftigt!! :) Kram!

Johanna: Absolut, rökning påverkar andra också detta är bara osexigt men mest av allt farligt för E som jag älskar mest av allt.

2008-11-21 @ 21:14:20
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: N

Allen Carrs, Äntligen icke rökare, som är för allt nikotin beroende. Med den slipper man all abstinens, sura miner och stress. Fungerade utmärkt då jag slutade röka. Den bästa bok jag läst till det bästa syftet. Alltid värt att pröva och läsa den även om det känns tramsigt, för det finns inget att förlora.

2008-11-21 @ 21:18:52
Postat av: Linda Wiren

Hej, jag är gift med en underbar man som snusat i 27 år. För ett år sedan sa han till mig att han skulle sluta snusa när han fyllde 40 år. Detta var då pga av att vår då 4 åriga son talade om för sin pappa att när han blev stor då skulle han snusa precis som sin underbara Pappa. Idag har han varit utan snus i 2 månader utan att klaga en sekund. Jag var nog den som gruvade mig mest till att han skulle sluta då jag tänkte att nu blir han sur och tvär.

Allt sitter dock i huvudet och det var tufft för min man att säga "ha det" till sin gamla kompis. Barn är dock enkla och gör som man själv gör och inte som man säger.

Hoppas E kan finna motivation i sin son en dag för den motivationen är oslagbar.



Lycka till och ha det mysigt i Malmö

Kram Linda

2008-11-21 @ 21:21:46
Postat av: Anna

Tror inte DU kan få honom att sluta..tror han måste vilja själv! Han måste bara bestämma sig ;)

Ni är så gulliga! Kraaam

2008-11-21 @ 21:26:49
Postat av: Siri

Mitt tips er faktisk å la han snuse hvis det er han vil! Det er ikke helt sunt, men alternativet røyking er mye verre. Vi kan og skal ikke forandre alt ved partneren, det gjør bare vondt for forholdet. Ingen er perfekte. Kos dere i helga!!

2008-11-21 @ 21:27:06
Postat av: Sandra

Det är inte bara hos er som fyran knastrar, skumt ljus hos alla emellanåt tror jag minsann.

NJUT av kvällen!!

Haha och förresten..har fått min sambo att lova att han ska sluta snus ainnan vi gifter oss..han har mindre än ett halvår på sig nu, så lovar att återkomma i ärendet ;)



Kram

2008-11-21 @ 21:28:12
URL: http://sandrainthecity.blogg.se/
Postat av: Anna

hahaha, åååååh va glad och lycklig du ser ut på den bilden! Ni är så fina. Hoppas ni får en underbar kväll, själv är jag ensam och det känns inte så kul idag. kram anna

2008-11-21 @ 21:28:26
URL: http://sagtogjort.blogspot.com/
Postat av: Anonym

knastrade här också!

2008-11-21 @ 21:32:07
URL: http://originellt.blogg.se/
Postat av: Josefine

Tack snälla! Jag vet det och han säger det, HAN måste vilja. Men då vi valde att skaffa Elian lovade han och jag tycker det är hög tid nu =)



KRAM!

2008-11-21 @ 21:36:41
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Mikaela

Hoppas ni har det trevligt!

2008-11-21 @ 21:40:11
URL: http://ermikaela.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej du!



Tror inget kan få honom att sluta hvis han inte själv vill...

Jag är en person som rökte i nästan 10 år, försökte sluta många ggr av olika anledningar men innerst inne var jag inte tillräkligt motiverad. I sommras hände dock en massa saker och jag kände att Nej, nu vill jag inte vara en rökare. Så fort det var JAG och inte min omgivning som ville sluta röka så gick det. Har inte rökt på snart 5 månader och det känns super. tror det är samma sak med snus. E måste vilja själv... men du kan jo alltid försöka få honom att ingå en kompromis att han inte snunsar när han är med dig eller Elian (o snart babis), då drar han iaf ner på det så är det bara o hoppas han en dag vill sluta :) Lycka till och hoppas ni får en mysig helg i unerbara malmø :) Kram

2008-11-21 @ 22:30:11
Postat av: Maria

Håller med föregående. Har själv rök länge och oxå lyckats sluta. Detta gjorde även sambon men han har fortfarande snusen. Den stör mig inte och jag vet att skall han sluta med den så måste HAN vilja det. Det går inte att tvinga någon, det blir bara motsatsen. Man kan inte bestäma över någon annan. En dag vaknar dom och kommer förmodligen inte vilja ha snus mer, pga sina barn kanske eller något annat.

Ha en underbar helg i malmö.

2008-11-22 @ 08:10:00
URL: http://minajagochlea.blogg.se/
Postat av: Camilla

Min sambo hade snusat i ca 15 år när han slutade. Han VILLE sluta och bad mig att tjata på honom så mycket jag bara orkade. En dag sa han bara "nu orkar jag inte höra mer på ditt tjat, så nu slutar jag" och då slutade han rakt av. Men det hela handlar om att VILJAN måste finnas hos din man. Lycka till :) Kram

2008-11-22 @ 08:30:24
Postat av: Josefine

Ja det är just pga att viljan måste finnas där som han fortsatte och sa själv att han måste känna att det är rätt. Men en och annan bok kan han ju få :)

TACK för tips!

KRAM

2008-11-22 @ 08:47:42
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Fia

Hej! Min sambo slutade snusa nästan för ett år sedan. Helt tvärt men det gäller att ha viljan, vill man så går allt. Kunde min sambo sluta efter nästan 14 år så kan din man det, jag lovar :)

2008-11-22 @ 10:04:23
URL: http://www.metrobloggen.se/ihuvudetpafia
Postat av: Anonym

Min pojkvän lovade i början av vårat förhållande att han skulle sluta snusa när vi varit tillsammans ett år. Det gjorde han inte. Det blev efter 6 år istället, och han gjorde det helt plötsligt när jag tjatade som minst. Varför vet jag faktiskt inte, men jag tror att det var när en kompis till honom slutade, han blev lite peppad då. Hoppas E slutar snart, det är sååå skönt att ha en pojkvän som inte snusar!

2008-11-22 @ 10:34:36
Postat av: Erica

Vet inte om ni hunnit hem till Norge ännu, men i sverige finns det i alla fall nikotinfria snus, som enligt min snusande pojkvän fungerar nästan lika bra som vanligt snus. Kan börja att köra varannan nikotinfri och varannan med nikotin? Min far slutade även han med hjälp av de nikotinfria och han hade snusat i över 40 år och vi trodde han var ett hopplöst fall.

2008-11-23 @ 00:34:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0