Sov Sött!

Nu ska jag strax gå och sova, man vet aldrig hur natten blir med en liten sjukis i huset. Men han sover sött just nu och det glädjer mig. Vi har inga planer imorgon, det är trist att jag missar dagissamtalet jag skulle ha haft imorgon men vi får boka in en ny tid. Det är ju det bästa jag vet, att höra hur han har det på dagarna. Han missar också att göra färdigt sitt instrument men känner jag dagis rätt så får han göra sitt då han är frisk igen. Håll tummarna för att det är en frisk Elian som vaknar imorgon!

Vi har drömt lite här ikväll om vårt mysiga dygn vi ska ha i helgen då vi ska gå på spa, äta gott och bo på hotell. Elian pratade med Mormors Ingemar idag och de har bestämt att de ska se på polisbilar, ÅÅÅ hans ögon LYSTE då han fick höra det. Han kommer få det så fint så. TACK för alla Malmötips, ni hjälpte mig massor.

Så att ni vet så får ni en fin rabatt nu av Petra, titta in i vinnarinlägget för mer info. Tävla HÄR om det fina smycket med valfritt foto. Det är så roligt då vinsterna faller er i smaken!

SOV SÖTT!


Kommentarer
Postat av: Emma

Hoppas både du och Elian får sova gott i natt:) Jag håller tummarna för ett snabbt tillfrisknande!

2008-11-17 @ 22:30:36
URL: http://misslindholm.blogg.se/
Postat av: Martina.

Hej Josefine!

Jag ær en tjej som alltid værnar om djurens bæsta! Inte minst nær det gæller att skydda djuren från TIDELAG/DJURSEX, jag skriver alltså till dig angående att jag vill få en lag EMOT djursex sk. tidelag, sjælv brinner jag verkligen før det, och vill førsøka marknadsføra denna lista på bæsta møjliga sætt;



http://www.namninsamling.se/index.php?nid=1256



Det ær en namninsamling før de som ær EMOT djursex, och vill få en lag EMOT det, håller du med om det så får du mer æn gærna lænka denna i ett inlægg (gærna flera gånger om, det ær bara bra) så vi kan få ett slut på detta vidriga beteende! Dina læsare kan gøra stor skillnad och djuren førstjænar faktiskt bættre æn det hær sjukliga uppførandet från oss mænniskor! Listan skickas senare till Eskil Erlandsson på Jordbruksverket, och jag kommer personligen sjælv ligga på før att det ska hænda nått! Tack på førhand, och fortsætt værna om djurens bæsta! Kram!

2008-11-17 @ 22:43:51
Postat av: Fredrik *Frisören

Godnatt!

2008-11-17 @ 22:48:30
URL: http://fredrikfredrik.webblogg.se/
Postat av: Maja

Hej! jag bara undrar om du började läsa direkt efter gymnasiet eller åkte du till Norge direkt? Kul o veta för just nu håller jag på o tänker på hur jag ska göra är nämligen mitt uppe i gymnasiet. DU har världens bästa blogg som jag läser varje dag! önskar dig ALL LYCKA! kramar i massor

2008-11-17 @ 22:52:40
Postat av: Lisa

Tjabba! Spana in dubbelbloggen och ge oss lite kritik! Ha en trevlig kväll. :)

2008-11-17 @ 22:58:10
URL: http://dubbelbloggen.blogg.se/
Postat av: Karin

Du far sakert sanna har kommentarer varje dag. Ville bara skriva att jag tycker att du verkar vara en sa helt fantaskisk mamma och person. Jag ar bara 17 ar och sitter i USA under mitt utbytes-students-ar men laser din blogg hela tiden. Din blogg och ditt liv (eb liten del vet vi ju!) verkar vara sa underbart. Jag vet ingenting om hur det ar att vara... stor men nar jag blir det onska jag att jag blev som du :)



Det lilla extra.

2008-11-18 @ 03:04:25
URL: http://karinrarings.blogg.se/
Postat av: Camilla

Stackars liten, hoppas ni fick sova inatt : )

Gos är bästa medicinen, efter sömn såklart! : )



www.metrobloggen.se/lillmamman



/Camilla

2008-11-18 @ 06:27:00
URL: http://www.metrobloggen.se/lillmamman
Postat av: Jessika

Hej! Ville bara säga att jag tycker du har en härlig, ärlig blogg! Precis så som jag försöker vara i min egen :-). Kram Jess

2008-11-18 @ 06:48:15
URL: http://cooljess.blogg.se/
Postat av: malin

hej söta jossan vet att du ska till malmö i helgen:-) förstår att du prioritera att få träffa din familj:-) men har du en liten stund över på sön em för en kaffe så skicka ett litet sms hade vatt så kul att få träffa söta Elian igen..sist så var han så liten :-)om inte så vet du ialf att jag läser o hänger med i ert liv tycker det r super kul att du bloggar...massor av kramizar malin

2008-11-18 @ 10:12:34
Postat av: Pethra

Mäster Johan är ett mysig hotell med riktigt trevlig personal. Speciell ägarna själva är hur trevliga som helst, hade ett nära samarbete med dem när jag jobbade i Malmö. Hoppas ni får en härlig helg och att vädret är på topp. Malmö har tyvärr en tendens till att vara svinkallt pga. blåsten, men det vet ni säkert redan. :o)

2008-11-18 @ 10:13:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0