TACK snälla för fina fällar till vagnarna!

Nu när vintern är runt hörnet (vissa av er har kanske redan snö? ) så är det jätteviktigt att vagnen som barnet sover i är varm och go. Om man inte har något under åkpåsen blir det väldigt kallt för små barn som ska ligga stilla och sova ute i vinter. Jag fick hem två UNDERBARA fällar ifrån Drefseryd Gård, det låg även goda polkagrisstänger ifrån Gränna i paketet, vilken lyx!


Mmmm, mina favoritsmaker var det också!

Just nu ligger Elians fäll uppe på gästsängen, den är så fin så jag skulle vilja ha en i varje rum men den ska skäras till väldigt snart( för att passa hans sele i vagnen) och sen ska han ha den i sin vagn. Den mindre varianten ska lillasyster få sova på, jag toklängtar efter henne och alla förberedelser gör att det känns närmare dagen D. Tänk om detta är sista gången jag bär på ett barn? Jag ska verkligen njuta sista tiden nu och bara fokusera på det som är kul och bra.


Här är fällen i Lillasysters vagn, sen ska hon självklart ha en åkpåse också. En 7am.

Tänk så mysigt att få besöka Drefseryd Gård, det skulle jag ha gjort om jag hade möjligheten:


"Trakten runt Drefseryd sägs vara en av Skandinaviens vackraste platser och ligger utanför Gränna. Gården har anor sedan 1700-talet och här drivs idag ett aktivt jord- och skogsbruk i liten skala med bl a gotlandsfår. Numera finns också en biodling.

Hos oss hittar Du härliga lammskinn från egen gård, lyxiga tvålar, skinnhantverk samt handgjorda smycken. Lammskinn är inte bara vackra att se på utan även varma och sköna i barnvagnen, bilen eller favoritfåtöljen."


Ni kan shoppa den fina fällen hos Barnlycka.

Nu har jag fikat lite och druckit mjölk mot halsbrännan och ska lägga mig strax. Imogon packar jag då jag lämnat Elian, jag längtar så mycket till en helg med mina kärlekar. Att vara i Sverige är alltid lite magiskt...såklart! E tycker också att det är härlig semester och han njuter de goda bröden, ostarna och allt annat som är mycket bättre i mitt hemland :) Lite därför vi hellre bor på hotell i Malmö än i Köpenhamn ;-)

SOV SÖTT!




Kommentarer
Postat av: Ester

OJ vad jag letar efter en blårutig snygg skjorta och du har ju en jättefin :) Varifrån ? Kramar

2008-11-19 @ 22:31:09
Postat av: Josefine

Tack så kul att du gillar den. Nu blir du glad för den finns på Cubus :) Kramar!

2008-11-19 @ 22:40:48
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Anonym

Jag gillar din blogg jättemycket! Har ni planerat att ha två barn och inga fler?

2008-11-20 @ 00:49:33
Postat av: Gabbi

Jag gillar din blogg jättemycket. Har nu planerat att ha två barn och inga fler?

2008-11-20 @ 00:50:45
Postat av: Johanna

Vi har en fäll som min sambo själv fixat, dvs, för flera, flera år sedan så hade han egna får och när det sedan skulle "avvecklas" så blev det två fina får fällar med. Det är på riktigt det... ;-)

2008-11-20 @ 06:52:41
Postat av: Anonym

GodMorgon! Förstår den magiska känslan du får när du åker till Sverige! Jag är också bosatt i Norge sedan ett par år tillbaka och varje gång jag åker hemåt för besök eller storhelger får jag samma "utlandskänsla". Tyvärr mår inte min visakort lika bra av detta då jag även lever efter mottot att när man är i utlandet måste man unna sig ordentlig och passa på att shoppa ;) Kos deg i sydligare breddgrader med din vackra lilla familj!

2008-11-20 @ 08:45:27
Postat av: Linda

du tycker inte att det känns konstigt att skriva lillasyster om det ändå skulle komma ut en lillebror?

2008-11-20 @ 09:45:21
Postat av: natta

Det är så mysigt med sån där ull i vagnarna på vintern :)

2008-11-20 @ 09:47:26
URL: http://natalies.se
Postat av: Jessica

Gott med polkagrisar och va mysig med resan!! Hoppas ni får det riktigt riktigt härligt!!! kram J

2008-11-20 @ 09:50:20
URL: http://yessicas.blogg.se/
Postat av: Martina

Mm turkisk peppar så gott! Det har jag lite dille på nu! Jag har också såna fårfällar just nu i en fåtölj men den ska också vara i vagnen sen!

2008-11-20 @ 14:20:45
URL: http://skepparegatan.blogg.se/
Postat av: Anna

ÅH jag får sånt babysug när jag är inne o kikar på din blogg! längtar något oehört efter en egen liten. Får vänta något år, det viktigaste är ju att den lilla får växa upp i ett tryggt och kärleksfullt hem. Så fint det är att se hur mycket kärlek ni har!

2008-11-20 @ 19:16:32
URL: http://dont.blogg.se/
Postat av: julia

åh, en sån där barnvagn vill jag oxå ha sen när jag får barn!:)

2008-11-20 @ 21:23:13
URL: http://juliijjas.blogg.se/
Postat av: Angelica

ÅÅÅH Sverige.....själv bor jag i USA o har inte varit hemma på snart 2 år, men jag längtar så det värker!!! Ät lite baconost från mig är du snäll :)



Angelica.

2008-11-21 @ 04:52:01
URL: http://www.mamicash.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0