Sparka igång dagen!

Godmorgon!

Idag är det kallt och soligt, vi har nyss ätit god frukost på jobbet som vår chef köpt på Godt Bröd! Jättemysig start på dagen. Elian vaknade igårkväll runt 23 och ville sova med oss men E satt inne hos honom tills han somnade om och kl 6.18 kom han intassande. Hjärtegullet vårt. I eftermiddag kommer Mormor och imorgon reser E till London. Nu sparkar det i magen som om det vore morgongymnastik därinne - så mysigt!

Happy Torsdag!

Kommentarer
Postat av: Laura

Hej..

Hoppas ni mår bra, ett tips om det här med Elians sovvanor, vi köpte i lördags en cd spelare så våran dotter som blir 3 i mars kan ligga o lyssna på sagor i sin säng, och jag lovar det funkar..vi nattar henne o hon får ligga o lyssna och hon hon somnar och sover hela natten.Vi har haft samma problem som ni har och det var jättejobbigt, nu kanske inte detta funkar för er, men ett tips iaf och hoppas det snart blir bättre.

Kram

2008-10-23 @ 10:39:42
URL: http://lilladsmamma.blogg.se/
Postat av: Maja

Hej! vilket bra tips! Nu är jag sjutton år men när jag var liten somnade jag alltid till bandspelaren(pelle svanslös osv) det var jättebra! vill bara säga att denna bloggen är underbar att läsa varje dag, tack du gör mitt liv lite gladare!kramar till världens bästa blogg !

2008-10-23 @ 17:17:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0