Bloggala!

Elian somnade om och vi delar filt så jag ligger kvar och njuter av hans andetag. Älskade unge som jag älskar dig!

Jo jag har funderat fram och tillbaka angående Veckorevyns Bloggala. Jag är inte nominerad men man har ju chansen i v Årets Blogg något jag tror en av de stora bloggarna kommer att kamma hem så det är inte därför jag funderat på om jag ska gå eller ej.. Det hade ju kanske varit kul. Men min Mamma sa att jag självklart ska gå dit och representera de gravida bloggarna. Vi är många och jag tror att vi alla verkligen har ett genuint utbyte av att ha kontakt med andra, skriva ned hur vi upplever våra dagar och man minns ju inte hur det var i november 2006 på samma vis som då man kan klicka in sig på sin blogg och se vad man skrev då. Jag tycker det är SÅ kul att se mina funderingar, Elians framsteg och hur han VÄXT sen han kom. Så jag har uppmanat MÅNGA av mina vänner som inte är gravida att starta blogg för att man lättare ska hålla kontakten utan att maila alla varje dag men också de som är gravida / har barn att spara på sina minnen i en blogg. Det är ju så kul att följa en kvinna som ifrån början skrivert om ett plus och i slutändan kommer det ett BARN, sen att få följa barnet via bloggen är ju ett privilegium tycker jag.

Det borde hållas evenemang för oss Föräldrar / Vardagsbloggare tycker jag. Tänk så lättpåverkade vi är ;-) Att utbyta tips, erfarenheter, peppa varandra och kanske få med oss en goodiebag med en barnmatsburk, en fin barnsked och kanske en skön bok skulle få många av oss att bli LYRISKA och tacksamma. Jag tror jag skrivit om detta tidigare men nu kom jag på det igen.. Att jag skulle vilja gå på en sån typ gala. Jag tror inte jag helt passar in ibland kortkort och de vassa armbågarna som jag tror kan råda i vissa hörn i den "riktiga" bloggvärlden. Men vad vet jag?!

Kommentarer
Postat av: Malin

Vilken kanonidé! :) Den borde du utveckla :)

2008-09-28 @ 13:34:38
URL: http://maliinens.blogg.se/
Postat av: Dragana

Jag håller med dig om det du säger om vardagsbloggar. Det är roligt, framför allt för en själv, att kunna bara klicka sig fram till olika åren av ens liv. Och sen att någon annan får också ta del av det, är ju bara roligt! =))

2008-09-28 @ 13:36:41
URL: http://iseedee.blogg.se/
Postat av: [ Mamma 20 år ] ~ Alice 3 år och Antonio 1 år ~

Men hörrdu, kolla om det finns möjlighet att fixa en sån föräldrablogg-gala. Det hade ju varit kanonkul! :D

2008-09-28 @ 13:50:57
URL: http://tumadre.blogg.se/
Postat av: Josefine

Det skulle säkert gå att fixa men jag bor i Oslo och det tar nog en del tid och kraft...Men jag ska prata med Alltförföräldrar, ja det ska jag!!!

KRAM!

2008-09-28 @ 13:53:10
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: mini

föräldrablogg-gala, jag är med :) jag och alla mamis, vilken härlig tillställning det vore! mini

2008-09-28 @ 14:59:07
URL: http://mamamini.blogg.se/
Postat av: Amy

En föräldrabloggsgala låter som en kul idé! Fast jag skulle gärna gå på Veckorevyns stora party också... Tack för en trevlig blogg!

Postat av: Angel

iom att du jobbar med viföräldrar eller va dom heter så får du ta upp det =)

2008-09-28 @ 15:16:01
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Angel

du har väl ett samarbete med alltförföräldrar?ta upp det med dom =) blir no kul

2008-09-28 @ 15:16:53
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Angel

Bara skriva ner som förslag och ta upp med dom du samarbetar med

2008-09-28 @ 15:17:36
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Josefine

Ja vore jag inte gravid så kanske VR vore nåt för mig, men jag tror jag skippar det!

Kul att du kikar in Amy, jag läser dig då och då! Synd om du ej kan delta, tror du har en god chans att vinna din nominering =)

kram!

Angel: ska se vad jag orkar och kan!2008-09-28 @ 19:54:05
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Sandra

Det är inte bara gravida och föräldrar som har nytta av din blogg josefine! Alla vi andra som är i giftastagen, eller funderar på att skaffa familj...eller har börjat tänka på barn precis eller liknande.. Alla vi får tips och blir lugnade av din blogg. Ditt inlägg för några veckor sen om hur ni förberedde er och coachade varandra inför förlossningen gjorde mig glad.. SÅ vill jag att vår bebis ska komma till världen!Kramar!

2008-09-28 @ 19:55:17
URL: http://sandrainthecity.blogg.se/
Postat av: Evamy - i väntan på bebisen

Jag håller verkligen med! Just nu är det väl alla modebloggare som får sånt?!

2008-09-28 @ 19:55:43
URL: http://evamys.blogg.se/
Postat av: Josefine

Sandra: ÅÅÅ tack snälla. Som ditt inlägg värmde - TACK! Jag önskar att fler ska kunna trivas härinne oavsett om man har barn eller ej. TACK! Ha en fin kväll och jag är övertygad om att ni också får det till. Gå in i det som ett team!

KRAM

2008-09-28 @ 19:58:04
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: kristina

Läste lite i din mammas blogg. Vad mysigt med en mamma som bloggar, min mamma skulle aldrig blogga. Hon tycker att jag är knäpp som utelämnar mig på nätet.

Lycka till med att kolla allas bloggar, det kommer nog att bli en regäl klunga bloggar.

Ha det bra.

MVH

Kristina

2008-09-28 @ 22:13:52
URL: http://branden.blogg.se/
Postat av: Charlie

Hej svejs! Vill bara säga att din blogg verkligen är den bästa, läser den varje dag. Du har en sån skön mix i din blogg och de är de som gör den så bra. Juste grattis till den lilla som väntar.

2008-09-29 @ 14:43:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0