De vackraste orden....

Elian sa "Lian elker Mamma" idag och det gjorde min dag. Vi har myst massor och sen somnade vi tillsamman runt 14, jag vaknade med migrän men tog paracet och åkte och mötte Anne och åt och åt och åt, jättemys. Eftersom bilder inte fungerar ikväll ska jag nu ta en bok och lägga mig. Sov Sött!

Kommentarer
Postat av: Elle

Sov sött :-) och låt mig se vilken jacka du köpt imorgon ! dessutom är det väl UL imorgon så då får ni kika på lilltjejen igen va ? Kram

2008-09-07 @ 21:56:44
Postat av: Anna-Lena

Åhhh... jag kommer ihåg 1a älskar dig! Det är ju underbart! Tror du kommenterade det då?.. och frågade när det kommer?.. Nej jag kanske blandar ihop dig med ngn annan? Iaf! HOPPAS du INTE vaknar med migrän imorrn, det är ju bara sååå jobbigt har precis haft i veckan som gick :( Och så ser vi fram emot att få veta könet? ELler?.. Ska du berätta?.. Hi hi... jag VET vad det blir?.. ;) (en liten jente... prick lik på mamma ;) Eller TROR då! ;)

2008-09-07 @ 22:22:10
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: C

Hej.



Tänkte. Jag har själv problem med huvudvärk. Jag har precis varit hos tandläkaren och gjort avtryck för en bettskena. Alltså sån man sover med på nätterna som hjälper en att sluta bita ihop på nätterna, nått som ofta kan leda till huvudvärk. Kanske vore nått för dig? Hör med din tandläkare! Ett tips! Sen finns det väl vissa matvaror man kan låta bli för att slippa migrän. Tror även apoteket har någon särskild tablett som man ska ta när migränen är på väg. Kan va värt o testa!



Kram C

2008-09-07 @ 22:55:53
URL: http://cblog.blogg.se/
Postat av: Jessica

Åhh va sött. Vill du komma och hälsa på mig på Tisdag? Om du kan? Hade varit mysigt :-)

2008-09-07 @ 22:58:54
URL: http://jessicaengstrom.blogg.no
Postat av: madde

Vilken lycka att höra dem orden:)



2008-09-08 @ 08:24:42
URL: http://elliesdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0