Efter tiopremiär!

Nu leker Elian, varm om kinderna me fortfarande febefri ( JA!). Vi somnade i soffan runt 10 och jag kände hur mitt huvud blev ondare och ondare ( han vill att jag ska ligga nära, på hans arm som en bebis haha ni kan ju tänka er synen...) så jag klev upp strax efter 11. Han vaknade ganska snabbt då jag var borta.

Vi har nu ätit massa olika mackor som jag gjorde, han smakade lite på alla och sen var det bra. Inte så kul att äta då man är hostig, snorig och sliten. Men jag åt upp resten och det är ju inte SÅ konstigt att jag också har ont i halsen mycket som man pussas och kramas och äter av samma saker. Men jag tror det mest beror på att jag är trött idag.

EfterTio började idag på tv4, något som jag verkligen förbinder med min och Elians hemmatid. Vi sov med det i bakgrunden på soffan och det kändes som då han var bebis. Hoppas han är bättre imorgon så att han kan få leka på dagis, inatt hade vi väldigt kallt i vårt sovrum och jag är rädd att det gjorde honom extra dålig idag men jag tänkte att lufta är bra då man är sjuk, men kanske det bara gäller då man har feber? Imorgon ska jag iallafall göra en intervju, min första "live" med en journalist. Det blir kul och jag låter er veta vart och när ni kan läsa den sen, det är ett norskt blad.

Imorgon ska jag också hämta vagnen och jag och E ska på föräldrarmöte så det är en del som sker.
Men nu ska vi hänga lite tvätt och softa.

Kommentarer
Postat av: Anna

Stackars er, hoppas ditt huvud blir bättre snart och att lilla killen blir kry så han får gå till kompisarna på dagis imorgon och du får vila lite .... :-) Kryapådigkram från mig :-)

2008-09-15 @ 12:56:28
URL: http://alovesand.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0