FÖrkylda familjen

I eftermiddag har jag och E legat helt utslagna på soffan och försökt vila om varandra. Elian har varit så go och mysig. Jag ska åka tidigare till dagis imorgon och sen hem och vila. Det behövs!


Birthday Princess!


Idag fick jag verkligen sätta på mig en mask, var supertäppt i hela huvudet men sminket gjorde mig lite mer vaken.
Nu ikväll fick jag ta ur linserna som gick i två bitar ( torra ögon) och ta på glasögon och nu softar jag i mysbrallor med knäckebröd och nyponsoppa framför IDOL. Bara myspys!

Men det var SÅ mys att få möta BirthdayGirl och äta lunch, jag kände mig verkligen piggare för en stund.
Nacken är inte i bra form då jag också är förkyld, imorgon ska jag till kiropraktor och jag ska ringa Jordmor då jag vaknar, så många alvedon / dag kan inte vara bra för vårt mirakel men utan alvedon skulle jag ligga i sängen dygnet runt och gråta och inte orka äta eller göra något och det går ju inte...

Hoppas ni mår bättre och jag blir SÅ glad om ni skänker en liten slant till Barncancerfonden ( se till höger) , det behövs bara några kronor så gör vi skillnad tillsammans. Att kunna hjälpa sjuka barn att få bli friska är något av det finaste man kan göra, och något av det allra viktigaste. Det kan tyvärr drabba oss alla...

KRAM!



Kommentarer
Postat av: Alexandra

Har du dejtat en Janne (Jan) för ungefär 100 år sen? Visade sambon era bröllopsbilder för att visa kyrkan och då kände han igen dig och undrade om det var från hans kompis Janne :)

2008-09-17 @ 20:17:00
URL: http://brummagummans.blogspot.com
Postat av: Sara

Du er så fantastisk fin hver eneste dag! Ser så våken og opplagt ut :)

2008-09-17 @ 20:22:41
Postat av: Josefine

Alexandra: nej det tror jag inte =)

Sara: tusen tack söta du!



2008-09-17 @ 20:24:15
URL: http://www.prinsessandagbok.com
Postat av: Frida

Jag läser din blogg varje dag and I love it!! Vilken underbar familj du har och Elian är sååå gullig. Du lever mitt drömliv! Jag är dock 3 år yngre än dig så jag har lite tid tillgodo! =) Jag älskade dina ursnygga silver örhänge långa såg ut som små mynt som de hade satt ihop det är iofs från en outfitbild för någon månad sedan. kommer du ihåg vart du köpt dem? Ta hand om dig! Massa kramar

2008-09-17 @ 20:37:09
Postat av: Sandra

Det spelar ingen roll om du mår dåligt som du gör, du är ren skönhet!



Men en sak jag reagerade på, har läst din blogg nu i mer än ett år och det är idag jag hör att du har glasögon. Blev lite chockad. =)



Ha en härlig kväll!

2008-09-17 @ 20:38:50
URL: http://ordinaryme.blogg.se/
Postat av: Malin S

Du ser ju helt fantastisk ut även som förkyld. Då skulle du se mig förkyld, ingen fräsch-som-en-nyponros-syn ha ha. Krya på dig !

2008-09-17 @ 21:28:33
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Alvedon är ingen fara att ta.

Jag kollade med min barnmorska då jag va dålig. Jag fick det kloka rådet, att om du mår dåligt mår bebis också lite dåligt. Därför gynnar det båda parter om man äter alvedon och blir bättre. Dock är mycket vila att rekommendera. Sängliggandes eller i soffan och bara ta det lugnt.

Kram och lycka till.

2008-09-17 @ 21:54:57
Postat av: Josefine

Ni är underbara!

De fina örhängena kommer ifrån H&M.

Jag har alltid linser på mig men om jag är nyvaken eller sjuk är det mina glasögon som gäller, men jag känner att jag ser så dåligt och begränsat med dem.

Så bra ang alvedon, jag har hört detsamma om man har feber men nu är det ju min nacke...



KRAM!

2008-09-18 @ 09:01:03
URL: http://www.prinsessandagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0