Happy tisdag!

Vi har inte sovit mycket inatt, Elian har delat kudde med mig och ska ligga nära nära. Men han har hostat mycket mindre och han är BÄTTRE idag! Att han sov två gånger igår + att han är så duktig och tar Bisolvon + dricker massor hjälper nog. Först gömmer han ansiktet i soffan och säger nej men så berättar jag att det hjälper mot aj aj och då gapar han. STORA pojken vår!

Han pekade på spjälsängen ( ja lite tidigt att montera men jag kunde inte hålla mig) och sa sova där flera gånger inatt igen men imorse sa han Baby sove der, som Pappa berättat för honom. Nu leker han och jag funderar på om vi ska ta en tur till dagis som han ropar här. Vi ser an formen, kanske han kan hälsa på i någon timme där om de inte ska leka ute.

Kommentarer
Postat av: Henrik

traktor cvvvcxcxdsfgftgtgthyjjuhyuhygttgtgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggv

2008-09-16 @ 08:15:19
Postat av: Johanna

Är det inte bättre att han är med dem ute och leker isf inne, känns som att om han har ngt som smittar så är det ju kanske inte så uppskattat att vara inne i mindre utrymmen och smitta. Frisk luft är ju bättre om man inte är helt kry. Eller bäst av allt - vila! Hoppas han kryar på sig!

2008-09-16 @ 08:50:18
Postat av: Veronica

Här är en till som sovit dåligt. Vaknade en sväng att jag låg halvt utanför sängen. =)

2008-09-16 @ 08:55:31
URL: http://www.vilkenmage.blogspot.com
Postat av: Anonym

Vad egoistiskt att låta honom vara på dagis och leka när han är sjuk och smittar. Inte så kul för andra föräldrar som arbetar och måste stanna hemma pga deras barn blivit smittade. Sedan måste det ju vara väldigt jobbigt för din son att gå och leka och hålla igång när han är så pass dålig som han verkar vara. Fy 17!

2008-09-16 @ 08:57:55
Postat av: Josefine

Hej Henrik =)Elian ska inte på dagis idag vi myser hemma istället, han har varit snorig hela helgen så han smittar inte längre. Andra barn med hosta och snor är alltid på dagis då de ej har feber så ni behöver inte oroa er för att jag gör något andra inte gör. MEN vi är duktiga på att hålla hemma en extra dag här tycker jag, för allas skull! Jag känner som tur är vårt barn allra bäst och skulle aldrig lämna på dagis om han ej orkade. Han är pigg och glad idag och ropar dagis, därför tänkte jag tanken imorse!

2008-09-16 @ 09:01:12
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Berta

hallå...finns det någon unge just nu som inte är förkyld ??? Inte här iallafall---

2008-09-16 @ 09:10:56
Postat av: Emma Halvarsson

Jobbigt för lillgubben att vara förkyld.. Här är en annan oxå förkyld men barnen är friska som nörkärnor och det är jobbigt det med..hihi.

2008-09-16 @ 09:19:36
URL: http://emmzan80.blogg.se/
Postat av: Kari

Kjære Josefine :o)

En mor kjenner som regel sitt eget barn best. Hun vet om barnet har best av å være hjemme, eller om barnet har godt av å leke med andre barn en liten stund.. Gjør det du selv vet er best for Elian. Håper dere får en fin og litt mindre slitsom dag- -klem-

2008-09-16 @ 09:30:52
Postat av: Maria

Hei! Håper Elian er bedre i dag. Det er ikke gøy for noen av dere når han er syk. Nyt dagen og kos dere masse med kvalitetstiden deres.

Kom forresten over denne linken her...

Der kan du sjekke om det dere har fått beskjed om ved UL stemmer med kinesisk overtro. ;) En artig liten sak synes jeg.

site/innhold/kjerringrd/gammeltkinesiskfdselskart" rel="nofollow">http://www.barnimagen.com/barnimagensite/innhold/kjerringrd/gammeltkinesiskfdselskart

2008-09-16 @ 09:34:45
Postat av: Emma

När får vi se bilder på spjälsängen och vagnen? Nyfiken ju:)

2008-09-16 @ 13:12:56
Postat av: Johanna

MEn det är ju en sak å vara förkyld, en sak å hosta och en sak att hosta så man kräks. Då är man ju inte pigg till å gå på dagis. och visst känner du ditt barn bäst, men ibland handlar det inte om det. Ibland måste man tänka på andra med...

2008-09-16 @ 16:22:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0