HEMMA!

Nu ligger jag nerbäddad i soffan och ska försöka sova en timme, sen måste jag ta en dusch och göra mig klar för lunch ( intervju). Då ska jag svara på frågor om bloggen, kanske en av frågorna blir hur man hanterar kritik? Jag har funderat på det och det är så skönt att ha kommit till en punkt där man bara kan tänka en tanke och vips är alla dumma dumma tankar på vad andra folk tror och tycker borta!

Måste bara berätta att Elian ropade HEMMA! då vi kom till dagis, haha han trivs ganska bra vårt hjärta. Jag körde glad hem ( lite för snabbt) men OJ så lycklig det gör mig, att han är lycklig.

Sova var det ja!

Kommentarer
Postat av: Pethra

Visst är det lycka för oss föräldrar när vi vet och känner att våra barn har det bra på dagis. Vår dotter har gått på dagis i drygt 1 månad nu och hon stormtrivs och alla där älskar & avgudar henne. Då kan man slappna av och njuta så gott det går om dagarna. Hoppas du får en härlig dag Josefine och sköt om dig!

2008-09-18 @ 09:24:15
Postat av: Amelie

Jag tycker att du helt ska strunta i att kommentera något inne hos Bloggkommentatorerna.

De som skriver elaka och oförskämda saker om dig och ditt liv tycker säkert att det är ännu roligare när de VET att du varit där och läst.

Allt de vill är ju att provocera dig.

Sköt om dig och ha det så bra!

2008-09-18 @ 13:02:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0