Ibland blir bloggen lite annorlunda, thats life!


Honungsvatten hjälper då man är krasslig!

Är så glad att min röst är tillbaka så jag ska vårda den, orkade inte ens prata länge i telefonen då Mamma ringde nyss. Känner mig helt urladdad, min energi blir låg av nacken som värker men imorgon ska jag till kiropraktor igen. Det blir DYRT men jag ska må bra igen! Graviditeten är just nu fantastisk, massa liv, magen växer och jag är lycklig. Jag drömmer om att en dag arbeta som barnmorska, en känsla som växer sig starkare dag för dag. Time will tell. Först satsar jag på småbarnsåren, sen kanske jag börjar läsa. Vem har sagt att man måste ha bråttom?

Kommentarer
Postat av: grombaben

Aldri for sent å starte med å studere! Bare pass på at du gjør det om du virkelig har lyst! Har en tante som alltid har hatt lyst til å bli sykepleier, men som aldri gjorde det - og nå angrer hun som en hund (snart pensjonist), naturlig nok:)

Go for it! Syns faktisk det virker litt koselig å studere mens man har små barn, får jo en mye mer fleksibel hverdag, om ikke annet:):) Ha en fin-fin dag!

2008-09-22 @ 10:59:43
URL: http://grombaben.blogspot.com
Postat av: pangbruden

När jag väntade mina barn så fick man inte veta kön, ultraljuden var itne tillräckligt tillförlitliga och än idag blir det fel ibland. Om det är en flicka eller pojke spelar väl knapapst någon roll, det viktigaste är att man får ett barn, ens eget barn. Det liv man ska följa och ta hand om i många år! En egen liten unik person. Kram och krya på dig och strunta i alla sura larviga kommentarer. Det fattar väl alla med lite innanför pannbenet att ingen människa är oberörd eller lycklig 24/7!!!

2008-09-22 @ 11:18:18
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Starmamas

Hej Josefine!



Krya på dig nu!



Det är precis så jag har gjort vad det gäller barn & studier! Jag insåg som 30 år gammal tvåbarnsmamma att det var dags att börja läsa till sjuksköterska (vilket jag gör nu) och sen kommer jag naturligtvis att specialisera mig, troligtvis till barnmorska. Ta inte åt dig av alla dumma kommentarer, folk skulle aldrig våga säga nåt sånt ansikte mot ansikte! Herregud! Ingen har nog trott att du skriver om hela (!) ditt liv här inne, absolut inte. Jag tror dock att många tänker att ditt liv är ungefär som bloggen eftersom bloggen får hänga med på det mesta, oavsett vad du/ni gör. Jag lyfter hatten till dig att du orkar berätta så mycket om vad du/ni gör! Min egen blogg handlar ju för det mesta om shopping (hehe) och kan lätt uppfattas att jag inte gör nåt annat... men riktigt så är det ju inte ;-)



Kramis & maila mig gärna, jag ser framemot att få lära känna dig mycket mer!



En STOOOOOOOOOOOOOOOR kram fr Starmama



[email protected]

2008-09-22 @ 11:28:41
URL: http://starmamas.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

precis sådär tänker jag! jag har ju då inga barn, än, men vill absolut ha hunnit med det innan jag börjar plugga.

Man är inte gammal om man börjar plugga när man är 30, då är det ändå 30 år kvar i arbetslivet när man är klar!



kram

2008-09-22 @ 11:30:05
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Emma

Du är underbar! Eller rättare sagt din blogg. :) Bara du väljer vad du vill skriva om. Inte alla är som mig och håller mig till lösenordsskyddat, du bjussar på dig själv mer än mig :) Det är ALDRIG försent att börja plugga. Jag blir galen på folk som säger till mig, jag är 24 att jag borde börjat tidigare. Testa att ha i ingerfära och citron i honungstet/vattnet.. jag börjar bli kvitt min förkylning nu. Mörk choklad löser upp slemm och innehåller antioxidanter.. låter äkckligt men FUNKAR dessutom rä det gott.såklart!

Postat av: Therese

Haha, jag blir så paff över alla elaka kommentarer som ramlar in här. Varför fortsätter man att läsa en blogg man inte gillar? Rykten sprids till höger och vänster suck

Kraya-på-dig-kramar från mig

2008-09-22 @ 11:47:23
URL: http://tostberg.blogg.se/
Postat av: Suzanne

Vad roligt gumman, även jag funderar starkt på barnmorska. Och idag när jag har varit på kvinnokliniken o gjort VUL så känner jag bara ännu mer att det är sånt jag vill arbeta med =)



Kram

2008-09-22 @ 11:54:32
URL: http://snuzen.blogg.se/
Postat av: Linda

klart du ska plugga! människor som brinner för sina yrken är de bästa!

krya på dig och tack för ditt härliga bloggande!

2008-09-22 @ 12:59:49
URL: http://lindarling.blogspot.com
Postat av: Evamy - i väntan på bebisen

Det måste vara ett underbart jobb!

2008-09-22 @ 14:13:47
URL: http://evamys.blogg.se/
Postat av: teddy

Hej goa tjejen.

Du ska veta att det aldrig är försent att läsa och uppfylla det livet har att ge en. Vi befinner oss alla i olika faser i detta liv.

Jag läser till jordemor som ni i norge säger och det är bland ina bästa val i livet!!!! ( förutom att äkta min man då). Så utbildningen är verkligen att rekomendera!!!! Den är svår som få men ack så mycket man får tillbaka.



Du kommer att bli en mycket bra barnmorska iaf.



kramis på sig

2008-09-22 @ 17:12:37
URL: http://caitlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0