Kvällens nattning går sådär.... ;-)

Det går sådär min plan ikväll, Elian springer ut och jag lägger honom. E får INTE ta över då gallskriker han... Imorgon får han lägga hela kvällen, det fungerar bäst så. Men vi myser framför tvn nu med IDOL och jag har ätit goda BakerHansenmackor med leverpastej och gurka + mjölk. Bebis sparkar massor då jag äter / dricker. MYS!

Hoppas Elian somnar snart, annars blir han så trött på dagis imorgon. Vi kör tidigt för att slippa den värsta kön och jag hämtar så tidigt jag kan. Han blir oftast lite sur om jag hämtar innan frukt / yoghurtstund. Han trivs helt enkelt på dagis men då vi kommer hem ropar han HEMMA HEMMA och leker med sina bilar i timmar, njuter av lugnet tror jag.
Älskade unge, snart är du storebror!


Skrutten som lät mig borsta tänderna ikväll. Man ser skrubbsåren på näsan.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Förstår det är svårt med läggning av barn, läser din blogg gillar den-undrar du har gjort din fina rubrik?!



/L

2008-09-10 @ 20:47:46
URL: http://nyblivenmor.blogspot.se
Postat av: Mikaela

Hejsa, ville bara säga att wow vad man kan inspireras av dig- jag är 25år är gravid i 6:e månaden och är i fulla drag att små planera mitt bröllop till juni 09, din klänning var väldigt vacker och se på. Gillade även slöjan, är allt köpt i swe? hur gick de med sminkningen- såg verkligen super fint ut på bilderna- Mycket frågor nu men fann denna sida idag och tack för all inspiration. mvh/Mikaela

2008-09-10 @ 20:54:04
Postat av: Linnea- sundsvall

Men herregud vad trött jag blir på folk som hela tiden ska klaga?? Om man inte vill så behöver man faktiskt inte läsa din blogg eller hur? Skit i alla dom negativa saker folk skriver. Det där med att ditt barn är på dagis, tänk allt de får lära sig, alla roliga saker de får vara med om, vara med kompisar. Förskolan är den viktigaste tiden i ett barns utveckling. (Jag läser själv till förskolelärare) Klart han ska vara där om du inte är pigg. Att folk hela tiden orkar klaga och störa sig på annat folk? Keep up the good work!!

2008-09-10 @ 21:06:07
Postat av: Linnea- sundsvall

Men herregud vad trött jag blir på folk som hela tiden ska klaga?? Om man inte vill så behöver man faktiskt inte läsa din blogg eller hur? Skit i alla dom negativa saker folk skriver. Det där med att ditt barn är på dagis, tänk allt de får lära sig, alla roliga saker de får vara med om, vara med kompisar. Förskolan är den viktigaste tiden i ett barns utveckling. (Jag läser själv till förskolelärare) Klart han ska vara där om du inte är pigg. Att folk hela tiden orkar klaga och störa sig på annat folk? Keep up the good work!!

2008-09-10 @ 21:06:14
Postat av: Linnea igen

Oj sorry att det blev två gånger :)

2008-09-10 @ 21:07:05
Postat av: Cina

Vet du vad.......jag är grymt nyfiken på vem som gömmer sig i din mage. Kommer du hålla det hemligt hela graviditeten eller får vi veta???? ;-) Blir det en lillebror kan jag säga att de kommer ha väldigt stor nytta av varandra. Mina killar är supertajta. Men jag förstår att en tjej är lika välkommet.

2008-09-10 @ 21:40:38
Postat av: Josefine,Blekinge

Tack för en mycket bra blogg, jag är inne och kollar flera ggr varej dag (mellan amning och blöjbyten!) : )



Strunt i alla negativa =avundsjuka kommentarer! Jag vet själv hur det är att ha ont, vara sjukskriven etc. utanatt det syns på en. Ta vara på stunderna du mår okej och ta hand om dig!



Stor kram!

2008-09-10 @ 21:50:09
Postat av: stina

hej. du, jag måste få fråga hur du fått till tv4 i din lägenhet? jag försöker och försöker men får inte till det



/stina nyanländ i Oslo ;)

2008-09-10 @ 22:22:44
URL: http://sapp.blogg.se/
Postat av: AnnaStina

Darling! 1000 TACK för en fabulous dejt idag :) Jag fick såå mycket energi av att träffa dig och vi måste absolut göra om det väldigt snart igen! :) Och vet du - tack vare dig ska jag nu slå "lägga mig tidigt rekord"! ;) Puss ! :)



2008-09-10 @ 23:00:40
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: AnnaStina

Stina -

Välkommen till Oslo ! :) Svenska TV4 ingår tyvärr inte i basutbudet här i Norge så du måste skaffa dig en dekoder för att kunna titta på det, det är en betalkanal. Lycka till ! :) Kram! :)

2008-09-10 @ 23:01:54
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag tycker att man har rätt att få ha en åsikt, men det finns stor skillnad på att vara hövlig och att vara oförskämt elak! Ni som tycker så mycket om hur andra människor lever, tänker ni aldrig tanken på att era kommentarer kanske faktiskt sårar?



För övrigt Josefin, Elian är supersöt!

2008-09-10 @ 23:20:01
URL: http://www.medennypasalt.blogspot.com
Postat av: Anonym

Intressant Tandborste

2008-09-10 @ 23:50:34
URL: http://wickedsick.blogg.se/
Postat av: M

Hej Josefine!



Du inspirerar mig så mycket! Jag tror vi är ganska olika på ett sätt. Jag har inga barn ännu (men jag längtar så klart). Jag älskar fotboll och all annan idrott. Spelar på elitnivå. Som jag fattat det så är inte du så jätteintresserad av fotboll?:) Men du inspirerar mig så i dina tankar och värderingar och i dessa tror jag att vi är ganska lika. Jag värderar vänner och familj så högt så högt. Det gör väl iofs alla men jag känner sååå mycket igen mig i dina tankar du skriver om familj och vänner. Och du inspirerar mig ofta till att vara en bra vän och till att ta vara på nära och kära! Så tack för det. Önskar dig all lycka med ditt kommande barn och med ditt liv med dina E:s + vänner :) Puss t dig sötnos

2008-09-11 @ 00:44:05
URL: http://meandmyoutfits.blogg.se/
Postat av: Miaa

ÅÅh vad jag längtar, får själv en liten en i April :D

Kolla in min bloggtävling!

Du kan vinna ett porträtt i blyerts ritat av mig :D



Kram !



2008-09-11 @ 00:52:06
URL: http://actioonradar.blogg.se/
Postat av: Matilda

Åh, så gulligt:)

2008-09-11 @ 06:58:25
URL: http://llindblads.blogg.se/
Postat av: Johanna

Men hur konsekventa är ni, egentligen? Det funkar ju inte bara att hlla på med denna "teknik" i en kväll, det tar ju tid. Tålamod! Det är skitsvårt, men det kommer löna sig i längden!

Sen vad det gäller din sjukskrivning, som alla har åsikter om... Du gör ju som du vill. I Sverige får man ha barn på dagis när syskon är sjuka, man själv är sjuk/sjukskriven, arbetslös, pluggar och jobbar osv. Men personligen skulle jag aldrig kunna gå ut på stan om mina barn var på dagis. Det skulle jag få så dåligt samvete över. Är man sjuk så är man. Men mår man bättre av att "röra på sig", som du skriver, så är ju det bra. Men var och en gör som de vill. Även du/ni. Men vad gör ditt jobb för dig på denna punkten, när det gäller din nacke? Har de hjälpt dig mer än att du får vara hemma mkt och så? Kanske skulle fundera på annat jobb där du är mer fysisk?

JA, uppsats det här.

Ni löser det säkert på bästa sätt.

Lycka till!

2008-09-11 @ 06:59:59
Postat av: Josefine

Anonym: jag har fått hjälp med min header så jag kan tyvärr inte hjälpa dig!



Mikaela: TACK och grattis till bebis och blivande Fru! Jag har köpt slöja och klänning i Norge och slöjan kommer inte att säljas med sa lev. Sminkningen gick toppen, trucco foundation och trucorouge sen mest FACE + lite MAC. Jag fick hjälp av en make up artist. Massa lycka till! kram





TACK för alla fina kommentarer!



Cina: jag får se hur jag gör faktiskt =)



Stina: precis som AnnaStina svarat så betalar vi för tv4 men det är det värt =) Välkommen hit, hoppas du trivs? Kram



AnnaStina: TACKdetsamma söta, jag är impad att du la dig tidigt igår.. om du nu gjorde det? ;) KRAM!



Johanna: jag gör alltid mitt bästa =)



KRAM!

2008-09-11 @ 07:54:36
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Anna-Lena

jag måste bara så rosa Sara som skriver så bra! Det är klart alla får ha en åsikt, det har ju alla oavsett, det går ju inte att ta bort menar jag MEN det finns faktiskt olika sätt att framföra den åsikten på och bara för att man har en åsikt behöver man heller inte framföra den alls i många fall... då åsikten är elak tex!!! Du Sara TACK har gett mig ett gott svar till tyckare i min egen blogg oxå ;D Och Josefine; Självklart ska du ha Elian på dagis, visst är våra barn våra allt MEN det är inte så lätt att slappa med dem stökandes och lekandes runt en ;) KRAM till dig och nurket ;) och ha en skön dag

2008-09-11 @ 09:04:40
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Sebastian Berg

Vilken tuffing!

2008-09-11 @ 09:28:37
URL: http://sebastianberg.wordpress.com
Postat av: it´s me

sådan tandborste har vi till min lillebror!

2008-09-11 @ 13:58:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0