Lite ovan...

Jag tror jag råkade radera kommentarer som skulle godkännas? Förlåt! Men mitt svar ang min brudkrona är att det är min Mormors så jag vet tyvärr inte vart de finns att köpa idag.

Kommentarer
Postat av: Mikaela R

O vad fint att du fick ärva. Då vet jag tack för ditt svar. :) jag letar vidare.kram//m

2008-09-22 @ 17:31:57
Postat av: Anna-Lena

Ja det är bäst att ha en härlig farmor-mormor i närheten! :D Värt sååå mkt! Läser om massa tråkiga kommentarer igen- tråkigt! Hoppas du har det bra och njuter magen och dina E, det är väl huvudsaken! Sen VILL jag ju gärna du ska fortsätta med bilder och dela av dig allt mys men orkar man inte så ¨ska man inte... Hoppas du orkar! ;)

2008-09-22 @ 17:52:09
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Fanny

Måste bara säga att jag följer din vardag och den verkar så härlig:) Stor kram Fanny(som är liten sugen på att flytta till Oslo också men som inte riktigt kan bestämma sig)

2008-09-22 @ 18:10:31
Postat av: Karin

Jag blir helt tokig och tycker synd om dig efter att ha läst ett par kommentarer, bla "Vera Sthlm".Om jag inte fastnar för en blogg kollar jag oftast en eller ett par gånger och sedan aldrig mer. De som irriterar sig kan ju välja att INTE läsa så jag fattar inte vad problemet är?!Kan inte se det som annat än avundsjuka faktiskt, Särskilt när de flesta heller inte vågar visa vilka de är.Stå på dig Josefine. Det är ju bara några av mängden som har nåt elakt att skriva. Mestadels är det ju fina kommentarer och du har ju måååååånga läsare.Stor kram från Sundsvall!

2008-09-22 @ 18:20:54
URL: http://kakansdiary.blogspot.com
Postat av: Nina

Hej har läst din blogg ett bra tag å följer er vardag med glädje. Har själv en kille på 2år. Ville bara säga hej:)Alla borde ju förstå att en blogg är en blogg inte hela livet. Ser framimot att se om de blir en sessa el prins...?Kram från norra norrland2008-09-22 @ 23:38:38
URL: http://ninakortogott.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0