NU så sover han igen!

Elian somnade skönt bredvid mig, den lilla varma kroppen och de tunga andetagen kommer jag att sakna att få höra då han blir stor kille... Det gäller att ta vara på den här tiden och pussa pussa och krama så OFTA man får. Jag lever i en bättre värld sen jag fick barn, det är svårt att beskriva men det lilla blir stort och de små problemen mindre om man ser på hur lyckligt lottad man är.

Kommentarer
Postat av: Angel

härligt.

2008-09-01 @ 20:48:34
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: mini

jag måste få säga att jag får fortfarande än idag höra dom tunga andetagen och få känna den varma kroppen intill mig när min lille kommer och kryper brevid mig om nätterna. och han är snart 6 år. så bara för att de blir stora som försvinner inte alla mysiga härliga som de gjorde när de var små...tänk att du snart har en ny liten där brevid, måste vara en helt fantastisk känsla...önskar er en skön kväll!

mini

2008-09-01 @ 20:50:40
URL: http://mamamini.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag tycker om att läsa din blogg för det känns som om jag känner dig på "riktigt". Det känns som om jag är en del av din familj och det är fint. Ni är verkligen en mysig liten familj som snart kommer att bli större. :) Kram på er

2008-09-01 @ 21:05:30
URL: http://tantis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0